Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11470 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #75 : 18 Nisan 2021, 21:34:20 »

ne hikmet varsa bu basaksehir ters geliyor her basaksehir maçının sonunda elim ayağım titrio.penaltıda s.çtım altıma bir senede yasamadığım heyecanı yasadım haun son 22den 10unu kurtarmış viscada sanırım 5 taneden 2sini kaçırmış haruna guven sonsuz ama ne bilim son sezonlar yasadığım en buyuk heyecanı yasadım.10 kişi takıma maç kopartamıyoruz antep maçının sonuda zor oldu takım oyundan dusuyor sık maç temposu haftada dinlenmek iyi oldu.emre dikkat etmeli sonlara

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 18 Nisan 2021, 22:55:58 »
Gene dört ayak üstüne düştü fener merak ediyorum daha ne zamana kadar böyle devam edecekler diye  :)

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 19 Nisan 2021, 00:43:04 »
Beşiktaş Sivas’ı yener işi bitirir salı akşamı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 19 Nisan 2021, 00:53:14 »
 bjk yensede yenilsede şampiyonluğun en guclu adayıdır.ama salı iş bitmez.ondan sonra bjknin gene cok zor kayseri maçı var kumeye oynuyorlar can havli ile .fenerbahçeninde galatasarayında birbirinden zor maçları var tabi reyting için sona kadar goturmeye calıscaklar yarısı.daha çok takılmalar olucaktır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 19 Nisan 2021, 01:03:37 »
bjk yensede yenilsede şampiyonluğun en guclu adayıdır.ama salı iş bitmez.ondan sonra bjknin gene cok zor kayseri maçı var kumeye oynuyorlar can havli ile .fenerbahçeninde galatasarayında birbirinden zor maçları var tabi reyting için sona kadar goturmeye calıscaklar yarısı.daha çok takılmalar olucaktır

Kayseri istediği kadar can havlinde olsun içerde Kayseri’yi de yenemeyen takım olmasın şampiyon zaten Beşiktaş çok çok yedi kredisini erkenden

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 19 Nisan 2021, 01:33:43 »
 küme maçları derbi kadar zor.adamlar can havliyle oynuyor küme dusen takımın oyuncusunun değeri düşer .sağda solda laf solerler komplekse girer.bir takım şampiyon olsun yada olmasın gene aynı ligtedir.ama kume duserse bir alta gidiyor.ben kayseri maçını sivas maçından zor goruyorum.bu fb gs içinde gecerli her kuume takımı ile maçları 3 ihtimal.orta sıra takımı topçusu zaten ig sonuc gelmiş kafası şimdiden tatilde ne sakatlıcak kendini iddaa yok bişi yok.kayseri yenemezse olmasın yanlış bir bakış açısı hepsi çok çok takılır bjkde şampiyon olur bence.ama sistem baska .yayıncı kuruluş deli paralarla ihaleyi alıyor ee şimdiden lig biterse kim izlicek sergende haftalardır ondan uyarıyor ayıktırıyor kamuoyunu.son 2 yıldır olan şampiyonluklara bak hep reytingli.bundada işi denk goturebildiği kadar goturcekler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 20 Nisan 2021, 21:00:44 »
 zaten belliydi ligin eşitlenceği bjk gene şampiyon olur fbliyim ama bjk toplar kendini .reyting için vede bjkninde biraz şımarıklığı bu işe ortak oldu .avrupada boyle değil city arayı açtı kimse dengelemedi ligi gecen gecen seneler bayern paris falan arayı açınca naklen yayın gelirleri dusunulmemişti bizde boyle oluyor.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 20 Nisan 2021, 21:27:43 »
Beşiktaş diğer iki takımı iddialı duruma getirdi. Fikstür e bakıldığında artık Beşiktaş'ın işi zor tek avantajı halen üç puan önde olması ama artık işi çok zor. Yarın Galatasaray da puan kaybederse kopma maçı Bjk- Gala maçı olur, kaybeden Cimbom olursa büyük ölçüde yarıştan kopar Bjk alırsa iddiası ve avantajı devam eder. Fener toparlandı gibi ama halen bir ?. Fikstüre göre Fener böyle devam ederse baya bir avantajlı durumda. Herşey halen Beşiktaş a bağlı.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 20 Nisan 2021, 21:43:43 »
 1 puanda onemliydi bjk için 2 maça çıkar iş .öyle biliyorum ben.fb bu futbolla çok zor koskoca fb canerin sol ayağına bakıyor.duran toplara onlem alındınmı iş  biter.ne pozisyona girebiliyor ne oyunu domine edebiliyor fb .gsdende bişi olmaz.bjknin halen 2 maç avantajı var.gs bjk maçına takımları kafa kafaya sokucaklarını herkes biliyordu.hiçbir maç kolay değil gene çok çok takılmalar olcak ama bjk ipi goğusler.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 20 Nisan 2021, 23:11:10 »
Fenerbahçe kalan 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alırsa şampiyon olur , Beşiktaş'ta aboubakar sezonu kapattı söylentileri var cenkde sezonu kapattı , zaten 2-3 haftadır iyi top oynamıyordu Beşiktaş , Galatasaray da sıyrılabilir aradan ama TS Beşiktaş Antalya gibi zor maçlarını kayıpsız geçmesi lazım . Fenerli olduğum için demiyorum ama Fenerbahçe 5 galibiyet 1 beraberlik alırsa bile şampiyon olur

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 20 Nisan 2021, 23:29:44 »
 bu futbolla zor .ismail kartal yenince ne dedi duran toplara onlem almıştık dedi maç kasetlerini bile izlemeye gerek yok bizle kim oynuyacaksa oynasın canerin ortalarına onlem aldımmı işimiz bitik.son 20 dk oyundan dusuyoruz pozisyonlar veriyoruz.larin fena golcu değil.bu sene lig hiçbişiye benzemedi

Keleşş

• Full Member
« Yanıtla #86 : 21 Nisan 2021, 01:04:36 »
Eğer Fenerbahçe şampiyon olamayacaksa son haftada kaybetmesin yeter. Artık kaldıramayız

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #87 : 21 Nisan 2021, 01:29:35 »
küme maçları derbi kadar zor.adamlar can havliyle oynuyor küme dusen takımın oyuncusunun değeri düşer .sağda solda laf solerler komplekse girer.bir takım şampiyon olsun yada olmasın gene aynı ligtedir.ama kume duserse bir alta gidiyor.ben kayseri maçını sivas maçından zor goruyorum.bu fb gs içinde gecerli her kuume takımı ile maçları 3 ihtimal.orta sıra takımı topçusu zaten ig sonuc gelmiş kafası şimdiden tatilde ne sakatlıcak kendini iddaa yok bişi yok.kayseri yenemezse olmasın yanlış bir bakış açısı hepsi çok çok takılır bjkde şampiyon olur bence.ama sistem baska .yayıncı kuruluş deli paralarla ihaleyi alıyor ee şimdiden lig biterse kim izlicek sergende haftalardır ondan uyarıyor ayıktırıyor kamuoyunu.son 2 yıldır olan şampiyonluklara bak hep reytingli.bundada işi denk goturebildiği kadar goturcekler.

Aynen bende böyle düşünüyorum düşme hattı bu sene şampiyonu belirler. Sivas maçı kayseri maçından çok daha kolaydı ama sergen gözünde çok büyüttü.
Fener kasımpaşayı yenerse önü açık bence o zaman geri kalan tüm maçlarını alır çünkü ondan sonraki fikstürü çok kolay.
Erzurum dışındaki tüm takımlar antreman maçı havasında fenerin karşısında çıkar.
Gs fikstürü ise daha zor belki şansı ile götürebilir.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 21 Nisan 2021, 01:42:17 »
 sergen 1 puan yeter dedi.galibiyete oynasa yenilebilirdi 1 puanda farkı 2 maça cıkarıcağı için ona razı bir oyun oynadı.fbdede tecrube yok ne yonetimde ne hocada gencler.gustavo yılların tecrubesi saha içinde oyunu eline alıp ritmini ayarlamalı.oyun aklı olmalı.futbol zekası yok fbde.toy baskanda hocada.tecrubeli bir akıl girmeli devreye.küme maçları her zaman sakattır .can havli kolay bişi değil.

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #89 : 21 Nisan 2021, 03:42:14 »
işler karıştı ben beşiktaş’ın rizespor ve galatarayin maçlarında puan kaybetcek diye düşünüyorum
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram