Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11465 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #45 : 03 Nisan 2021, 15:10:07 »
 amin saol cümlemizin kayıplarına.ilk 3 4 sene beklemeyin dediyse sorun yok

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #46 : 03 Nisan 2021, 15:31:23 »
Ben burada normal bir istişare ediyoruz sanmıştım.  Lise seviyesinde, at gözlüğü bakış açısıyla diretilen zihniyet ile konuşmalarımı devam ettirmiyorum. Bu yüzden de mesajlarımı silmiştim. Kalın saglıcakla.
cevap verecek birikime sahip olduğunuzu düşünmüyorum, iyi günler.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 03 Nisan 2021, 17:24:09 »
 maç konularında hep boyle tartışmalar oluyor konuları ben açıp ben tartışırdım eskiden yaslandık artık tastırsamıyoruzda neydi 10 sene oncesi sitelerde fb kavgaları hep atılırdım:)boşverin tartışmaları bjk işi goturuo gecen sene yarısı biz sergen gelse şampiyon yapar derken kimse inanmıyordu 3 hafta once gelse avcının yerine gecen senede yapıcaktı sergen yeni kral hoca olucak bence türk futbolunun genc yerli hocalara ihtiyacı var.adamda futbol zekası bambaska yolu açık olsun sergenin .
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 03 Nisan 2021, 17:38:12 »
cevap verecek birikime sahip olduğunuzu düşünmüyorum, iyi günler.
dostum çok fazla sivri konuşmaların var Galatasaray ın avukatı isen söyle de ona göre hazırlayalım kendimizi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 03 Nisan 2021, 18:05:48 »
 aykut kocamanda erol bulutta ne yapmak istediler oyun anlayışları nelerdi hiç anlayamadım yorumcular soylıuyordu ama sahaya bakıyordum gene anlayamıyordum niye geldi bu erol aykut bu takıma .arkadan kadro kurmak isteyenler getirebilir şu bu erol şunları demiş iyide erol sen ne yaptın neydi amacın bu nasıl futbol
  Fenerbahçe'de görevine son verilen Erol Bulut'un ayrılığın ardından yakın çevresine açıklamalarda bulunarak, "Dostça vedalaşarak ayrıldık. Fenerbahçe'nin başarılı olmasını çok isterim, inşallah olurlar" dediği öne sürüldü.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 03 Nisan 2021, 18:31:21 »
dostum çok fazla sivri konuşmaların var Galatasaray ın avukatı isen söyle de ona göre hazırlayalım kendimizi
"lise seviyesi, at gözlüğü" gibi kelimeler kuran, konuyla alakasız örnekler veren birine gayet açıklayıcı bir cevap verdim. takımınız sizin için ne kadar önemliyse benim için de öyle. galatasaray benim sadece tuttuğum takım degil, okulum ve kültürüm. futbol konusunda da yeterli seviyede olduğumu düşünüyorum.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 03 Nisan 2021, 18:33:37 »
arkadasımızın yazılarını tecrubesiz bulup konunu sildiğini anlamıştım yazdıklarını gormeden . vardı ben baktığımda bende yazmıcaktım ama fbye laf denilince tutamıom kendimi huyum boyle.genc arkadasta kendi fikirlerini yazmış sonucta hepimiz bu ulkenin takımıyız
"tecrübesiz" diyorsunuz aktarın hocam o halde ender bilgi ve tecrübelerinizi lütfen.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 03 Nisan 2021, 18:51:34 »
 hayır şunu dedim. (.) işareti vardı yazıda herhalde arkadasın yazdıklarını tecrubesiz bulup sende yazdıklarını sildin dedim senin gibi değerli bir forumdas arkadasa.olur boyle şeyler onemli olan saç maç konusunda konuları açan benim hata varsada bana ait çünki maç konularını açmayı seviyorum.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 03 Nisan 2021, 19:01:47 »
"lise seviyesi, at gözlüğü" gibi kelimeler kuran, konuyla alakasız örnekler veren birine gayet açıklayıcı bir cevap verdim. takımınız sizin için ne kadar önemliyse benim için de öyle. galatasaray benim sadece tuttuğum takım degil, okulum ve kültürüm. futbol konusunda da yeterli seviyede olduğumu düşünüyorum.
madem futbol da yeterli seviyedesin e birader sormazlar mı adama o zaman Beşiktaş'ın niye verildi 59 öncesi 2 şampiyonluğu ? Fenerbahçe de haklı olarak hakkını arıyor ve alacakta , çok korkuyonuz demi birgün Fenerbahçe'yi 5 yıldızlı görmekten ?
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2021, 19:15:34 Gönderen: Subzero »

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 03 Nisan 2021, 20:25:57 »
madem futbol da yeterli seviyedesin e birader sormazlar mı adama o zaman Beşiktaş'ın niye verildi 59 öncesi 2 şampiyonluğu ? Fenerbahçe de haklı olarak hakkını arıyor ve alacakta , çok korkuyonuz demi birgün Fenerbahçe'yi 5 yıldızlı görmekten ?
öncelikle 10 senedir elle tutulur bir başarısı olmayan takımdan korkmuyoruz. buradaki konu sizin galatasaray'ın başarısızlığının altında ezilmeniz. biz emeğimizin hakkıyla 4 yıldızımızı taktık, sizin 7 şampiyonluk gerinizden gelip farkı attık. üstelik taraftarı olduğun takımın yıldız için değil, yayın haklarındaki para için bu başvuruyu ısrar ettiklerini dahi bilmiyorsun, çünkü borç batağındasınız.

sorduğun sorunun cevabını belki binlerce kez her mecradan açıkladılar. tekrar açıklıyorum; 1954 yılında uefa kuruluyor ve 1955 yılında avrupa şampiyon kulüpler kupası’nı düzenlemeye başlıyor. uefa bakıyor türkiye'de böyle profesyonel bir lig yok, tff'ye dilekçe yolluyor ve şampiyonunuz kimdir diyor. o dönem istanbul liginde şampiyon galatasaray olduğu için tff galatasaray'ı yolluyor. metin oktaylı kadro ilk defa avrupa'da türkiye adına galibiyet getiriyor. tff bu olaydan sonra artık profesyonel bir lig kurma arayışına giriyor ve çalışmalara başlıyor. çalışmalar sonunda federasyon kupası kuruluyor ve beşiktaş o kupayı iki kere kazandığı için 2 yıldız sisteminde uefa ya başvuruyor, uefa kabul ediyor ve tahkimden dönüp kabul ediliyor. 

daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum, iki takım da argümanlarını sundu. konunun başlığına gelecek olursak beşiktaş'ın şampiyon olacağı çok belliydi, iyi olan kazansın.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 03 Nisan 2021, 20:27:41 »
hayır şunu dedim. (.) işareti vardı yazıda herhalde arkadasın yazdıklarını tecrubesiz bulup sende yazdıklarını sildin dedim senin gibi değerli bir forumdas arkadasa.olur boyle şeyler onemli olan saç maç konusunda konuları açan benim hata varsada bana ait çünki maç konularını açmayı seviyorum.
size yazmadım hocam, alıntıyı diğer arkadaşa yapacaktım. buradaki tepkim forumdaki kişilere değil, fenerbahçe yönetimindeki iki kişiyeydi. saygılar.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 03 Nisan 2021, 20:59:05 »
öncelikle 10 senedir elle tutulur bir başarısı olmayan takımdan korkmuyoruz. buradaki konu sizin galatasaray'ın başarısızlığının altında ezilmeniz. biz emeğimizin hakkıyla 4 yıldızımızı taktık, sizin 7 şampiyonluk gerinizden gelip farkı attık. üstelik taraftarı olduğun takımın yıldız için değil, yayın haklarındaki para için bu başvuruyu ısrar ettiklerini dahi bilmiyorsun, çünkü borç batağındasınız.

sorduğun sorunun cevabını belki binlerce kez her mecradan açıkladılar. tekrar açıklıyorum; 1954 yılında uefa kuruluyor ve 1955 yılında avrupa şampiyon kulüpler kupası’nı düzenlemeye başlıyor. uefa bakıyor türkiye'de böyle profesyonel bir lig yok, tff'ye dilekçe yolluyor ve şampiyonunuz kimdir diyor. o dönem istanbul liginde şampiyon galatasaray olduğu için tff galatasaray'ı yolluyor. metin oktaylı kadro ilk defa avrupa'da türkiye adına galibiyet getiriyor. tff bu olaydan sonra artık profesyonel bir lig kurma arayışına giriyor ve çalışmalara başlıyor. çalışmalar sonunda federasyon kupası kuruluyor ve beşiktaş o kupayı iki kere kazandığı için 2 yıldız sisteminde uefa ya başvuruyor, uefa kabul ediyor ve tahkimden dönüp kabul ediliyor. 

daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum, iki takım da argümanlarını sundu. konunun başlığına gelecek olursak beşiktaş'ın şampiyon olacağı çok belliydi, iyi olan kazansın.
1. Si Fenerbahçe borç batağında falan değil dostum altayla ozanı satsak 50 milyon Euro , Galatasaray başkanı evde yırtık 5 leri bantliyo amk bunu siz mi diyonuz 
2. Si türkiyede tüm sporla ilgilenenler yorumcular vs. Fenerbahçe'nin haklı olduğunu söylemekte
3. Sü bizim Galatasaray altında ezildigimiz falan yok her kulübün belli donemler şampiyon olamadıkları illa ki oluyo Galatasaray ın 14 yıl üst üste şampiyon olamadığı gibi , ayrıca unutma olaya futbol yönünden bakma Türkiye'de tüm ana branşlarda en çok kupası bulunan takımdır Fenerbahçe . Daha da bişey yazmayacağım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 03 Nisan 2021, 21:00:31 »
 onu bunu bilmemde naklen yayın gelirleri işin içine girmezse bu lig erken biter.ben genclerbirliği maçındanda umutsuzdum denizli maçındanda umutsuzum .yeni hoca gazı hesabından saldırırsa fb emrenin gozune girmek için topçular fb kazanır yoksa o maçta zor.kasımpaşada buyuklere ters geliyor ama reyting muhabbetleri siyasetle beraber futbolun tamamen içinde.reyting yapabilirler.bjk hakemden cembe yerse nokta atışı yemiş olur istemediğim hakem verildi maça.bakcaz gorcez

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 03 Nisan 2021, 21:02:50 »
1. Si Fenerbahçe borç batağında falan değil dostum altayla ozanı satsak 50 milyon Euro , Galatasaray başkanı evde yırtık 5 leri bantliyo amk bunu siz mi diyonuz 
2. Si türkiyede tüm sporla ilgilenenler yorumcular vs. Fenerbahçe'nin haklı olduğunu söylemekte
3. Sü bizim Galatasaray altında ezildigimiz falan yok her kulübün belli donemler şampiyon olamadıkları illa ki oluyo Galatasaray ın 14 yıl üst üste şampiyon olamadığı gibi , ayrıca unutma olaya futbol yönünden bakma Türkiye'de tüm ana branşlarda en çok kupası bulunan takımdır Fenerbahçe . Daha da bişey yazmayacağım
daha kendi takımınızın mali durumundan haberiniz yok hocam allah aşkına daha da yazmayın bence :d iyi akşamlar.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 03 Nisan 2021, 21:09:30 »
daha kendi takımınızın mali durumundan haberiniz yok hocam allah aşkına daha da yazmayın bence :d iyi akşamlar.
ya birader tamam herşeyin en iyisini sen biliyosun amk herşeyi ben bilirim havasındasın bi bok bildiğin yok amk ya

Facebook Twitter Instagram