Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11458 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #90 : 21 Nisan 2021, 04:26:43 »
 bjk fb gs 3üde bir çok yerde takılır.kazandığı kadar kaybederlerdi seri falan yakalayamazlar.
ligin dibide fena karıstı

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 21 Nisan 2021, 23:46:26 »
Kafamda Kasımpaşa Fenerbahçe maçını oynadım her şartta Kasımpaşa kazanıyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 22 Nisan 2021, 00:00:11 »
 bjkli olarak oyle istiyorsun ama o maçı gercekten kasımpaşa alabilir bjk paşa maçında favorim paşa idi fb paşa maçındada ters bir paşa galibiyeti beraberliği çıkıcak gibi duruyor malesef.bjk oylede bolede şampiyon olur daha çok takılırlar.6 maç var seriye bağla yok oyle bişi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 22 Nisan 2021, 05:36:04 »
Besiktasliyim ama fener olur gibi geliyor
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 22 Nisan 2021, 21:14:57 »
 fbnin 6 haftanın 4 ü kuume hattındaki takımlar oteki 2si alanya sivas.kume hattı hepsinden zor.başakta paşayı yendi ligin dibi kıyamet.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 22 Nisan 2021, 21:26:38 »
Avantaj halen Beşiktaşta 3,+ ikili avaraj. Herşey Beşiktaş kendi elinde. Fikstür e göre işi zor Fener daha şanslı gibi.
Hakemlere rağmen bu sene baya heyecanlı lig hem şampiyonluk hem düşme hattında.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 22 Nisan 2021, 21:59:44 »
  bjkde golculer sakat diyorlar bizim fbde sakat değilde golmu atıyorlar bir thaim var oda yedek.2 maç avantaj var ben burdan şampiyon yaparım bjkyi.6 kalmış avantaj 2 maç.olsun bari.bjk takılsa fb kazancakmı.kume takımlarınla oynamak kolaymı

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 23 Nisan 2021, 20:52:00 »
Beşiktaş yarın rüştünü ispatlar bence kayseriyi farklı yenecektir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 23 Nisan 2021, 20:54:36 »
 çok zor maç bjknin kayseri maçıda fbnin paşa maçıda.sokaktada taraflı tarafsız herkes fbyi favori gormeye basladı.fikstür kolay diyorlar.6 takımdan 4ü kumeye oynayan takımlarla.fbnin bu futbolla bunları yenmesi çok zor.herkes dahada takılır ama bjk ipi gogusler gibime geliyor.hakeden olsun

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 24 Nisan 2021, 05:44:08 »
çok zor maç bjknin kayseri maçıda fbnin paşa maçıda.sokaktada taraflı tarafsız herkes fbyi favori gormeye basladı.fikstür kolay diyorlar.6 takımdan 4ü kumeye oynayan takımlarla.fbnin bu futbolla bunları yenmesi çok zor.herkes dahada takılır ama bjk ipi gogusler gibime geliyor.hakeden olsun
Fener sene basindan beri zaten buraya boyle geldi, iyi oynamadigi kesin ama birsekilde kazaniyor. Bundan sonraki maclari da boyle kazanacaklardir
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 24 Nisan 2021, 13:20:04 »
 geldi ama gelene kadarda 2 maç farkla geldi.bu saatten sonra fb sampiyon olmaz bjk şampiyonluğu bırakır.ilk devre bjkde iyi oynamıuyordu 2.devre iyi oynadı arayı açtı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 24 Nisan 2021, 22:27:17 »
 bjk zorlu bir maçı atlattı.belki sakatları olmasa takılırdı sakatların yerine oynayanlar budayız mesajı verdi  buda galibiyeti getirdi

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 25 Nisan 2021, 02:49:25 »
bjk zorlu bir maçı atlattı.belki sakatları olmasa takılırdı sakatların yerine oynayanlar budayız mesajı verdi  buda galibiyeti getirdi

Aynen öyle oldu bjk as futbolcuların üzerinde şampiyonluk stresi oluşmuştu yedekler o stresi aldı gayette güzel oldu  :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 25 Nisan 2021, 03:26:07 »
 sezonun maçına çıktı bjk

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 25 Nisan 2021, 18:02:38 »
 erzurumlu değilim ama yılmaz vural için ligte kalmasını istiyorum.inanılmaz maça ozguvenli hazırlanmışlar anteb gibi sahasında yenilmeyen takımı yendiler.taktik topçuları hazırlayış harikaydı yılmaz vuralda.erzurum boyle oynasın bu ligte kalır sezonda 3 te 3 yapamayan erzurum vuralla yaptı bu adamın siniri olmasa buyuk takımlardada calısırdı.haftaya erzurum basak yılın maçı.basakta aynı kadro sampiyon oldu şimdi kume dusuyor.şampiyon olunmas istenmişti oldu herhalde şimdide dusulmesi isteniyor
 fark olcak maç harun sonda o kafayıda yese berabere biticekti.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2021, 22:36:01 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram