Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11435 defa)

athena

• Sr. Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #60 : 03 Nisan 2021, 21:14:16 »
ya birader tamam herşeyin en iyisini sen biliyosun amk herşeyi ben bilirim havasındasın bi bok bildiğin yok amk ya
niye küfürediyorsun? açıklanamdı mı mali durumlar borçlar? sizin gibi insanlarla muhatap olmak suç. futbol hakkında sıfır bilgisi var konuşuyor. sizinle muhatap olmuyorum artık.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 03 Nisan 2021, 21:23:04 »
niye küfürediyorsun? açıklanamdı mı mali durumlar borçlar? sizin gibi insanlarla muhatap olmak suç. futbol hakkında sıfır bilgisi var konuşuyor. sizinle muhatap olmuyorum artık.
sizin gibi insan derken ? Kendini vezir olarak görüyorsun heralde . Futbol konusunda senin güttüğün koyun kadar benim s.ktigim çoban vardır . Her şeyi ben bilirim huyundan vazgeç dostum zararına olur ileride 👍

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 08 Nisan 2021, 17:32:59 »
 Beşiktaşı bu konularda Türkiyenin en masum takımı bulurum ama dün geceki galibiyette Bjk taraftarları bile huylandı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 08 Nisan 2021, 18:22:07 »
Beşiktaşı bu konularda Türkiyenin en masum takımı bulurum ama dün geceki galibiyette Bjk taraftarları bile huylandı.

bırak kardeşim bu devirde ne beşiktaş ne galatasaray nede fener şike yapamaz bütün bunlar beşiktaşın puan kaybetmesini isteyen özellikle fenerlilerin   
saçmalamasından başka bir şey değil.
en ucuz futbolcu bu devirde yılda milyon liralar kazanıyor hiç kimse şike riskine girmez hepsi saçmalık.her maçta olan şeyler yaşandı dün hatta alanya yırtındı resmen ,beşiktaşında bu maçı vermeyeceği belliydi zaten kasımpaşa maçından sonra.fenerliler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum .
dünden beri bu kadar vahşi ve holiganca saçma sapan yorumlar inanılır gibi değil bence sırf bu yüzden ilahi adalet yerine gelecek ve bu akşam malatya fark atacak fenere.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 08 Nisan 2021, 18:48:57 »
 Hakeden şamipiyon olsun.
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2021, 19:30:11 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 09 Nisan 2021, 19:23:04 »
Size birsey soyleyim Beşiktaşlıyım 3 4 yıl önce şampiyon oluyorduk 12 puan falan vardı arada ikinci takım ile arada takımda mükemmel oynuyordu sonra birden kötü oynamaya başladı ikinci takımla arada 3 puan yani 1 mac  kaldı takımda dökülüyor eski Beşiktaş yok son 2 3 maçta eski takım dondu şampiyon olduk.. Demek istediğim son 10 yılda liderin  ikinci takıma 15 puan kadar fark takacak imkanı oldu ama hiçbir zaman arayı o kadar açmadılar lig erken bitmesin diye.. gelirler düşüyor çünkü
AI GEM

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 09 Nisan 2021, 19:30:38 »
 zaten ligi dengelemek reyting adına herseyi yapıcaklar sergende bunu ima ediyor surekli yarınlar için onlem alıyorum diyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 16 Nisan 2021, 21:09:37 »
 lig dengeleniyor reyting üstüne kurulu son 2 sezonda şampiyon masa basında belirlenmişti.haliyle herkes arayı açmayacaklarını biliyordu dahada kafa kafaya yaklaştırırlar takımları.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 17 Nisan 2021, 01:07:50 »
lig dengeleniyor reyting üstüne kurulu son 2 sezonda şampiyon masa basında belirlenmişti.haliyle herkes arayı açmayacaklarını biliyordu dahada kafa kafaya yaklaştırırlar takımları.

aynen dostum  bugün arayı açmamak için iki tane uyduruktan penaltı verdiler birde üstüne alakasız olarak rosierin attığı gölü iptal etti hakem.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 17 Nisan 2021, 01:51:46 »
 2 0 da bile 2 2 biteceğinden emindim.ben fenerbahçeliyim ama olay o değil zaten futbolun içine futboldan baska her el karısıyor 2 senedirde naklen yayın gelirleri için her yol acayip donuyor.herkesi baydı bu spor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 17 Nisan 2021, 17:29:39 »
 sivas erzurum ankaragücü geriden geldi yaz gelio transfer için para lazım anlık iddaa var şu bu var bir kaç maç daha değişik biterse anlık iddaların etkili olduğunu dusuncem maç sonuclarında.

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 17 Nisan 2021, 17:33:48 »
altay sakatlandı geçmiş olsun iş zora girdi simdi harun pek iyi kaleci degil
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 17 Nisan 2021, 17:49:45 »
 oda  2  3 aydır iyi ondan önce batırdı durdu takımı harun iyide yan toplarda sıkıntı var.bayağıdır oynamıyor.penaltılarda karsı karsıyalarda iyi ama yan toplar sorun işte
 gs bugun yenilse 3.dünya savası çıkardı baskettede bugun yenilse küme dusucekmiş 14 sayı geriden gelip  bursayı yenmiş.mustafa cengizin açıklamaları gercekten çok saçma idi hafta içi son zamanlarda çok ukalalaştı küstahlaştı zaten daha fazla gsye zarar vermeden bence gitmeli arkasından iyi anılmalı
 kereme bak sağ ayaklı sol kanatta oynuyor forvette.ver falcaolara van persilere dünya para boyle gencler surunsun.
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2021, 22:31:33 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 18 Nisan 2021, 21:05:48 »
 bugun 3 kehanetim vardı  antep paşayı 3  2 yener fbde ya 2 2  yada 3 2 yenilir demiştim vede harun penaltı kurtarcak demiştim.bir harun tuttu.bu harunu yıllar once bir bursa altay kupa maçında izledim milli olur imajı veriyordu daha bir maçta.ama yan topları geliştiremedi penaltıda kendi hatasını telafi etti.küma takımı derbi kadar zor ama bir duran top bir sahsi yetenek baskada vasat takım.10 kişi kalmış takım maç gitcem diye bağrıyor basakta penaltıyı alan adam girince tehlike yapıcağı belli sonlarda iyi oynuyor o adam emre onlem almadı 10 kişi takımı sonda penaltı kurtarıp yendi.takımın en güzel silahı canerin duran topu erol gibi onu kıskandı basta hep paslaşarak yaptırdı kornerleri sonra doğruya dondu gol oldu.hocalar b planı yok diye eleştirilmesinler diye canerin duran toplarından pek faydalanmak istemiyorlar koca fener canerin ayağına bakıyor
 ali koç roportajda yanındakine soruyor kaç hafta kaldı diye
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2021, 21:21:16 Gönderen: emekli kel »

Uzaylı01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #74 : 18 Nisan 2021, 21:21:36 »
Aziz Yıldırım acaba geri döner mi?

Facebook Twitter Instagram