Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11426 defa)

athena

• Sr. Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #30 : 02 Nisan 2021, 14:04:40 »
cidden bu 59 öncesi sampiyonluk saçmalığı çok sıkıcı hale geldi, ali koç başarısızlığını örtmek ve gündem degişmek için elinden geleni yapıyor. önceden tahkim ve meclis kararı vermiş zaten, başvuru yapması bile hukuğa aykırı. ülkeyi kaosa sürükler.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 02 Nisan 2021, 15:39:09 »
.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2021, 22:28:30 Gönderen: kelveötesi35 »

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 02 Nisan 2021, 16:00:14 »
Polemik için degil, sadece merak ettiğim için soruyorum. Lefterleri, Metin Oktayları neden anıyoruz ? Madem 59 öncesi yok, o kısımdan önceki herhangi hiç birşeyi silip atmak gerekmiyor mu ?
yok saydığımızı kim söylüyor? 59 öncesi kupalar müzede değil mi zaten? 59 sonrası profesyonel bir adım atıyorsun, yeni lig, yeni algoritma baştan hazırlıyorsun. 59 öncesi imkansızlıklar, şeffaflıktan uzak maçlar ve olaylar var, kabul edilemez. tahkim kararı vermiş, eski efsaneleri katıp duygu sömürüsü yapmaya gerek yok. metin oktay ve lefter'leri retorik malzeme olarak kullanmak ayıptır. tahkim kararına karşı gelmek hukuksuzdur ve ülkeyi kaosa sürükler.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 02 Nisan 2021, 16:27:46 »
 bu herkese göre değişir kimi en bastan sayar kimi  59 sonrası sayar ama inkar edilmicek bir gercek var koçun manipileler sıktı artık çok bayat roller bunlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 02 Nisan 2021, 21:56:53 »
.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2021, 22:29:01 Gönderen: kelveötesi35 »

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 02 Nisan 2021, 22:44:03 »
Zamaninda çeşitli şeyler için çeşitli verilmiş kararlar vardi. Ve bir çoğu ' FETÖ' cü savcı hakimden çıkan, dogru olmayan, yanlı kararlar olduğu ortaya çıktı. O kararları verenler yurt dışına kaçtı. Herkesçe ' o ' an dogru görülen kararlardı onlar. Ama aslında degildi. ( bir ornek, bircok boyle ornek sunabilirim her dogru gibi gelen aslinda dogru olmayan şeye)

Dediğiniz ' tahkim kararı vermiş' bu karar Allahın emri midir ? Pürü pak dogrudur bakış açısıyla mı bakacağız?
zamanında başvuru yapmışsınız, argüman sunmuşsunuz, tüm argümanlarınız çürütülmüş ve basvurunuz reddedilmiş. yeni bir gelişme veya bir kanıt yoksa tahkim ve meclis kararını değiştiremezsiniz. bu her yerde böyledir, hukuk böyle işliyor. feto kararlarını örnek gösteremezsiniz, çünkü konuyla alakası bile yok.

yeni güncel kanıtlarla gelirsin başvurursun fakat çıkıp onlarca kez çürütülmüş argümanları dosyaları sunup "daha önce basvuru yapmadık" gibi yalanlar atarsan bu ezikliğin dibidir. eski tahkim başkanı reddetiklerini, basvuru dosyasının tff arşivinde olduğunu dile getirdi. fenerbahçe kendi taraftarına hayal satabilir fakat yemezler. tff başkanı ve kadrosu ful eski fenerbahçe camiasından olduğu için böyle bir işe girişti ali koç, tff türkiye'nin en büyük camiası galatasarayı karşısına alırsa kaos çıkacağını biliyor, galatasaray fenerbahçe'nin 7 şampiyonluk gerisinden gelip 4 yıldızı taktı. uefa ve uefa süper kupa kazandı, şeffaflıktan uzak bir şekilde mücadele etti. şimdi gelip tff den yandaş bulup bu şampiyonluklar verilirse lig katar'a döner, son 10 yıldır başarılar ortada.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 02 Nisan 2021, 22:48:08 »
 bu karar verilirken dünya ortalaması ölçü alınmalı dünya genelinde ne zaman şampiyonluklar sayılmaya baslamışssa bizdede oyle olmalı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 02 Nisan 2021, 22:56:54 »
bu karar verilirken dünya ortalaması ölçü alınmalı dünya genelinde ne zaman şampiyonluklar sayılmaya baslamışssa bizdede oyle olmalı
ortalama diye bir şey olamaz, her ülkenin maddi imkanları aynı değildi o zamanlar. almanya savaştaydı mesela, bundesliga eski şampiyonlukları saysa bile yıldız sistemine katmıyor. keza arjantin'de de olaylar çok farklı. türk futbolunda milat 1959'dur. öncesini saymak işleri karışırır, çünkü her şey bulanıktı. 59 öncesi karısık ve şeffaflıktan uzak olmasaydı zaten en başından bu olay uzamaz ve fenere verilirdi.

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 03 Nisan 2021, 03:26:02 »
beşiktaş bomba gibi geliyor erken ilan eder bence.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 03 Nisan 2021, 07:14:01 »
 gidersin fifaya sorarsın bu olayı.ne haksa o olucak.ali koçun manipile peşinde olduğu kesin.59 oncesi tartışılır.bir çok sampiyonluğunuzdada hakem etkisi ve para yollama araba hediye etme kaleci satın alma olduğu kesin.zalad kendi itiraf etti 8_0lık maçtan para aldığını yoneticisiniz karsı tarafa araba hediye ettiğini soledi yasım 41 sampiyonlukta hakemlerin yardımlarını size gozle gordum bariz kırılma noktasındaki maçlar hediye edildi adalet için o sampiyonluklarında nasıl elde edildiği sayılıp sayılmaması gerektiği dusunulmeli
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2021, 07:24:47 Gönderen: emekli kel »

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 03 Nisan 2021, 10:48:18 »
zamanında başvuru yapmışsınız, argüman sunmuşsunuz, tüm argümanlarınız çürütülmüş ve basvurunuz reddedilmiş. yeni bir gelişme veya bir kanıt yoksa tahkim ve meclis kararını değiştiremezsiniz. bu her yerde böyledir, hukuk böyle işliyor. feto kararlarını örnek gösteremezsiniz, çünkü konuyla alakası bile yok.

yeni güncel kanıtlarla gelirsin başvurursun fakat çıkıp onlarca kez çürütülmüş argümanları dosyaları sunup "daha önce basvuru yapmadık" gibi yalanlar atarsan bu ezikliğin dibidir. eski tahkim başkanı reddetiklerini, basvuru dosyasının tff arşivinde olduğunu dile getirdi. fenerbahçe kendi taraftarına hayal satabilir fakat yemezler. tff başkanı ve kadrosu ful eski fenerbahçe camiasından olduğu için böyle bir işe girişti ali koç, tff türkiye'nin en büyük camiası galatasarayı karşısına alırsa kaos çıkacağını biliyor, galatasaray fenerbahçe'nin 7 şampiyonluk gerisinden gelip 4 yıldızı taktı. uefa ve uefa süper kupa kazandı, şeffaflıktan uzak bir şekilde mücadele etti. şimdi gelip tff den yandaş bulup bu şampiyonluklar verilirse lig katar'a döner, son 10 yıldır başarılar ortada.

Ben burada normal bir istişare ediyoruz sanmıştım.  Lise seviyesinde, at gözlüğü bakış açısıyla diretilen zihniyet ile konuşmalarımı devam ettirmiyorum. Bu yüzden de mesajlarımı silmiştim. Kalın saglıcakla.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 03 Nisan 2021, 12:32:32 »
 arkadasımızın yazılarını tecrubesiz bulup konunu sildiğini anlamıştım yazdıklarını gormeden . vardı ben baktığımda bende yazmıcaktım ama fbye laf denilince tutamıom kendimi huyum boyle.genc arkadasta kendi fikirlerini yazmış sonucta hepimiz bu ulkenin takımıyız

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 03 Nisan 2021, 13:12:38 »
arkadasımızın yazılarını tecrubesiz bulup konunu sildiğini anlamıştım yazdıklarını gormeden . vardı ben baktığımda bende yazmıcaktım ama fbye laf denilince tutamıom kendimi huyum boyle.genc arkadasta kendi fikirlerini yazmış sonucta hepimiz bu ulkenin takımıyız

Hocam senlik sıkıntı yok, kendi adıma... Diyorum ya, saygı-sevgi ve istişare çervesinde edilen her türlü sohbete varım. Misal, sizin Ali Koç hakkında dediklerinize de katılmıyorum. Ama diğer mesajlarda da buna dair birşey yazmadım, çünkü haklı oldunuz yerler de vardı.

Birde, Ali Koç'a ve Aziz Yıldırım'a başka takımın taraftarına laf ettirmem. Aziz başkanın sevdigim yanları da var sevmediğim de. Aynı şekide Ali beyin de sevdiğim yanları da var acemice yaptığını düşündüğüm yanları da. Siz gibi değerli bir Fenerbahçeli haricinde de kimseye Aziz başkan ve Ali bey hakkında lafta söyletmem. Bizim değerlerimiz çünkü, sadece biz sayar söveriz. Tüm buluşma görüşme, iş güç herşeyini maça göre ayarlayan insanlarız. Herkesin kendi değerlerine saygılı yaklaşmamız daha iyi olacaktır.

Velhasıl, bölünmeyelim, birlik beraberlik içinde olalım, herşey aşılır  :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 03 Nisan 2021, 13:54:45 »
 biliyorum arkadasa dediğini.sorma ali koç deme bana seçildi o saniye biraderle eşle dostla gircektik cevremdeki fbli kardeşlerimle düşman kesildim çok koyu bir ali koç dusmanıyım.inanırmısın yakın zamanda ailemi kaybettim aksilikler üst üste ya sevgilimlen ayrıldım hepsi bir araya geldi bir o kadarda aksilik içimi cayır cayır yakan fbnin şu kotu gidisatı oldu.bir sürü zor günün arasında nasıl koydu bilionmu bu gidisat.ali koç keşke yapsa ama yapamıcak çok genc çok naif zarif bu işler için he biz onun dediklerini yapıoz kampanlarına iştirak edioz ama yapamıcak secildiğinden belli bazı şelerde basarı değil para ALLAH bin razı olsın bağış yaptı kampanya yaptı reklamınıda verio azizde bilmiom salladımı o paranın 3 katını bağış yapıcam dedi azizin karakterini sevmezdim ali koç ondan iyi adamdır ama bu iş iyi kotu işi değil basarı işi.he şuda var bir yorumcu dedi koç demişki 6 sene zaman verin ilk 3 sene bişi beklemeyin sonraki 3seneye bakın demiş oyle dediyse bişi diyemezsin açıkca bastan solediyse

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 03 Nisan 2021, 14:37:48 »
biliyorum arkadasa dediğini.sorma ali koç deme bana seçildi o saniye biraderle eşle dostla gircektik cevremdeki fbli kardeşlerimle düşman kesildim çok koyu bir ali koç dusmanıyım.inanırmısın yakın zamanda ailemi kaybettim aksilikler üst üste ya sevgilimlen ayrıldım hepsi bir araya geldi bir o kadarda aksilik içimi cayır cayır yakan fbnin şu kotu gidisatı oldu.bir sürü zor günün arasında nasıl koydu bilionmu bu gidisat.ali koç keşke yapsa ama yapamıcak çok genc çok naif zarif bu işler için he biz onun dediklerini yapıoz kampanlarına iştirak edioz ama yapamıcak secildiğinden belli bazı şelerde basarı değil para ALLAH bin razı olsın bağış yaptı kampanya yaptı reklamınıda verio azizde bilmiom salladımı o paranın 3 katını bağış yapıcam dedi azizin karakterini sevmezdim ali koç ondan iyi adamdır ama bu iş iyi kotu işi değil basarı işi.he şuda var bir yorumcu dedi koç demişki 6 sene zaman verin ilk 3 sene bişi beklemeyin sonraki 3seneye bakın demiş oyle dediyse bişi diyemezsin açıkca bastan solediyse

Dedi hocam, hem seçim günü hem öncesi. Size ilk 4 sene için garanti veremem, bu süreçte kulübun içinde bulunduğu mali sıkıntıyı düzeltmeye gayret edecegim, ama ikinci 4 yıllık sürecimde, lyon gibi, avrupa kupalarına sürekli katılan en az bir iki tane her sene yerli oyuncu cıkartabilen, mali disiplinini sağlamış başarılı bir takım için söz veriyorum demişti. Dediklerinizde haklısınız, tüm dediklerini yaptık, daha çok başarı gelmesi gerekliydi.

9 senede 3 maçını kaçırdım Fenerbahçenin. İnanın sizi çok iyi anlıyorum, bu bir tutku, derin bir tutku... Sadece derbi maçı izleyip takıma sallıyor millet. Ama biz kaç senedir her maç , genellikle, kahroluyoruz. Bir an önce sportif başarının da gelmesi dilegiyle...
( Tüm kayıplarınız için de Allah yardımcınız olsun, daha çok güç kuvvet versin)

Facebook Twitter Instagram