biliyorum arkadasa dediğini.sorma ali koç deme bana seçildi o saniye biraderle eşle dostla gircektik cevremdeki fbli kardeşlerimle düşman kesildim çok koyu bir ali koç dusmanıyım.inanırmısın yakın zamanda ailemi kaybettim aksilikler üst üste ya sevgilimlen ayrıldım hepsi bir araya geldi bir o kadarda aksilik içimi cayır cayır yakan fbnin şu kotu gidisatı oldu.bir sürü zor günün arasında nasıl koydu bilionmu bu gidisat.ali koç keşke yapsa ama yapamıcak çok genc çok naif zarif bu işler için he biz onun dediklerini yapıoz kampanlarına iştirak edioz ama yapamıcak secildiğinden belli bazı şelerde basarı değil para ALLAH bin razı olsın bağış yaptı kampanya yaptı reklamınıda verio azizde bilmiom salladımı o paranın 3 katını bağış yapıcam dedi azizin karakterini sevmezdim ali koç ondan iyi adamdır ama bu iş iyi kotu işi değil basarı işi.he şuda var bir yorumcu dedi koç demişki 6 sene zaman verin ilk 3 sene bişi beklemeyin sonraki 3seneye bakın demiş oyle dediyse bişi diyemezsin açıkca bastan solediyse
Dedi hocam, hem seçim günü hem öncesi. Size ilk 4 sene için garanti veremem, bu süreçte kulübun içinde bulunduğu mali sıkıntıyı düzeltmeye gayret edecegim, ama ikinci 4 yıllık sürecimde, lyon gibi, avrupa kupalarına sürekli katılan en az bir iki tane her sene yerli oyuncu cıkartabilen, mali disiplinini sağlamış başarılı bir takım için söz veriyorum demişti. Dediklerinizde haklısınız, tüm dediklerini yaptık, daha çok başarı gelmesi gerekliydi.
9 senede 3 maçını kaçırdım Fenerbahçenin. İnanın sizi çok iyi anlıyorum, bu bir tutku, derin bir tutku... Sadece derbi maçı izleyip takıma sallıyor millet. Ama biz kaç senedir her maç , genellikle, kahroluyoruz. Bir an önce sportif başarının da gelmesi dilegiyle...
( Tüm kayıplarınız için de Allah yardımcınız olsun, daha çok güç kuvvet versin)