Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11429 defa)

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #285 : 27 Mayıs 2021, 22:01:36 »
lig berbattı ben bu sene vermeyi ilk kez dusundum decoderi.en tatsız liglerden biriydi.her an sektoru canlı heyecanlı tutmalılar.seneyede boyle olsun lig iptal etcem beinsportu.reklam gelirleri şu bu kafa kafaya giden ligte daha şişkin olur bunlar.ne kadar ilgi takip o kadar para

Bunlar doğru, yayıncı kuruluş açısından rekabetli bir lig daha faydalı olur. Ama hiçbir takım böyle bir sebepten ötürü ligin sonuna kadar şampiyonluğu kovalamaz. Elde edebildiği ilk anda şampiyonluğu elde eder.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #286 : 29 Mayıs 2021, 10:54:22 »
 city - chelsa .ingilizlerin maçlarına bayılırım ozellikle city liverpool maçına keşke liverpool olsaydı.uefada ispanyollardan supriz bekliyordum bunda supriz daha zor ama olursada iyi olur güzel maç olur .city onde gotururse zevksiz maç olur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #287 : 29 Mayıs 2021, 13:02:22 »
pc yeni tamir oldu.tüm bjklilerin sampiyonluğunu kutlarım

Hocam hoşgeldin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #288 : 29 Mayıs 2021, 13:04:04 »
 hoşbulduk hocam
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #289 : 29 Mayıs 2021, 13:05:04 »
lig berbattı ben bu sene vermeyi ilk kez dusundum decoderi.en tatsız liglerden biriydi.her an sektoru canlı heyecanlı tutmalılar.seneyede boyle olsun lig iptal etcem beinsportu.reklam gelirleri şu bu kafa kafaya giden ligte daha şişkin olur bunlar.ne kadar ilgi takip o kadar para

Emre hoca olarak kalırsa bende 9 sene sonunda dijitürk ile vedalaşıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #290 : 29 Mayıs 2021, 15:08:16 »
 hocam aslında bende almıcamda mahallede gencler var bjkli maç zamanı onlara o gece decoderi hediye ediyorum onların hatrına alıyorum.emre kalsa bile sezon sonunu getiremez oda otekiler gibi bir zaman sonra şut olur.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2021, 15:50:14 Gönderen: emekli kel »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #291 : 29 Mayıs 2021, 16:41:59 »
hocam aslında bende almıcamda mahallede gencler var bjkli maç zamanı onlara o gece decoderi hediye ediyorum onların hatrına alıyorum.emre kalsa bile sezon sonunu getiremez oda otekiler gibi bir zaman sonra şut olur.
Önceden kartlı sistem vardı, komşularla paslaşıyordun onu da engellediler. Dekoderi sökmen gerekiyor. Ben seviyordum o sistemi ya. İnan öyle olsa daha çok satar bein. Böyle kimse tek başına alamıyor, ama öbür türlü 3-4 arkadaş ortaklaşa alıp izleyebiliyordu maçları.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #292 : 29 Mayıs 2021, 18:08:58 »
  baska dünya ligleride vardı liglerde azaldı sistemde dandikleşti.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #293 : 30 Mayıs 2021, 10:02:54 »
 seyremedim akşam doğru duzgun uyku ilaçları ve bipolarıma iyi gelsin diye aktar otu kullanıyorum oda uyutuyor tek göz açık tek göz kapalı golu bile hatırlayamıyorum chelsa yenmiş.efes çok onemli bir maça çıkıyor hayde efes dualarımız seninle.ülke olarak avrupada adımızı hatırlamaycaklar yakında uluslararası alanda acayip basarısısız.demiroren ve nihatın federasyon baskanı olmasından oldu hepsi

Facebook Twitter Instagram