Kimin şampiyon olacağını bilemem ama Avrupa ve Türkiye maçlarını çok sıkı takip eden ve sıkı bir Galatasaraylı birisi olarak bu sene gerçekten çok zevksiz bir lig geçirdik. Corona, ekonomik sebepler derken iyi futbol oynadığı söylenen Beşiktaş'ın dahi Avrupa standartlarının çok altında futbol oynadığı aşikar. En nihayetinde yine kendi ligimizde heyecan yaşayan bir millettik ama bu son yıllarda gerçekten ülke futbolu keyif vermiyor. Yine 2010'lar da maddi olarak Avrupa'nın bu kadar gerisinde değilken belirli bir standartta futbol izleyebiliyorduk. Şimdi İsveç'ten, Danimarka'dan dahi wonderkid almaya çalışssa kulüpler kapıyı 10 milyon €'dan açıyorlar. Yani takım kaliteleri mevcut durumda ortada. Dediğim şu ki gerçekten zevksiz, kalitesiz bir futbol vardı ama Beşiktaş'ın kadrosu gerçekten kısıtlıydı. Son haftalarda forvetlerini kaybetmeseler muhtemelen şuan şampiyon da olacaklardı. Bu arada medyada da Galatasaray'ın şampiyon oldu algısı yaratılmaya çalışıyor ama Fatih Terim bu oyuna gelecek bir tekik direktör değil. Biraz boş bir çaba bana kalırsa. Rehavete kapılmadan herkes oyununu oynayacak. Tek sevindim son hafta hiç değilse biraz heyecanlı bir futbol izleyeceğiz. Keşke corona da olmasaydı gidip stadda bu heyecanı yaşasaydık. Keza Galatasaray maçı İzmir'de olsa ben giderdim corona olmasaydı. Böyle anlar çok fazla denk gelmiyor hayatta...