Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11466 defa)

athena

• Sr. Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #240 : 13 Mayıs 2021, 20:52:00 »
ligin organize edilme muhabbetlerine ben pek inanmıyorum. şampiyonluk yarışında iş averaja kalmayabilir, bjk'nin işi çok zor. malatya gol yemeyen bir takım fakat bu haftanın psikolojisi çok daha farklı. fatih hoca kapanmış savunmaya karşı bir şeyler yapar. kimse bjk'nin hataya 7 atacağına inanmıyordu hatta hatay kazanır deniyordu. ilk 20dk da gs atarsa devamı çok rahat gelir. şimdiden bazı şahıslar algı yapmaya çalışıyor, "malatya çok iyi defans yapıyor 4-5 yemez yerse gs şike yapıyordur" gibi düşük iq yorumlar yapıyorlar. yapmaları normal aslında tutşmaya başlamışlar. umarım hak edenin kazandığı bol gollü bir maç olur.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #241 : 13 Mayıs 2021, 22:09:29 »
Türkiye’de şu kadar farklı kazanmam lazım diyip o farkla kazanan bir takım yok. GS 6 tane atar algısı çok yükseldi medyada kamuoyunda ters teper normal skorlar GS kazanır 2-0 3-1 gibi. İddaa bile beklentiye uyup düşük oranla 6 fark bahsine yönlendirdi milleti vuracaklar parayı. Malatya’da da herkes 5 yer kesin gözüyle baktığı için ekstra motivasyon olur yememek için.  Kimsenin tutuştuğu yok.  Maç gecesi gs şampiyon oldu demiştim ama duruma detaylı bakınca tahminim

GS Malatya  3-1
Göztepe BJK 1-2

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #242 : 13 Mayıs 2021, 22:14:55 »
Türkiye’de şu kadar farklı kazanmam lazım diyip o farkla kazanan bir takım yok. GS 6 tane atar algısı çok yükseldi medyada kamuoyunda ters teper normal skorlar GS kazanır 2-0 3-1 gibi. İddaa bile beklentiye uyup düşük oranla 6 fark bahsine yönlendirdi milleti vuracaklar parayı. Malatya’da da herkes 5 yer kesin gözüyle baktığı için ekstra motivasyon olur yememek için.  Kimsenin tutuştuğu yok.  Maç gecesi gs şampiyon oldu demiştim ama duruma detaylı bakınca tahminim

GS Malatya  3-1
Göztepe BJK 1-2
malesef tutuşan çok kişi var 2 gündür twitter da yapılanları herkes görüyor.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #243 : 13 Mayıs 2021, 22:30:22 »
Millet Malatya nın maçı satmasından korkuyor yoksa herkes kendi oyununu oynasa en fazla 2 fark olur . Zaten malatya son 9 maçta en fazla 2 gol yemiş

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #244 : 13 Mayıs 2021, 22:54:30 »
malatya niye maçı satsın hacı? bu mantıkla gidersek bjk hatay maçında şike yaptı çünkü hatay önceki maçlarda 7 gol yiyecek şekilde oynamıyordu. böyle bir mantık var mı? iki gündür bjk taraftarlarının hem göztepe'ye hem malatya'ya yaptığı ithamlar hoş değil, rakipleri biliyorlar kendi ayaklarına sıkacaklar.

kim şampiyon olursa olsun fakat algı yaratmak hiç hoş değil.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #245 : 13 Mayıs 2021, 23:04:59 »
malatya niye maçı satsın hacı? bu mantıkla gidersek bjk hatay maçında şike yaptı çünkü hatay önceki maçlarda 7 gol yiyecek şekilde oynamıyordu. böyle bir mantık var mı? iki gündür bjk taraftarlarının hem göztepe'ye hem malatya'ya yaptığı ithamlar hoş değil, rakipleri biliyorlar kendi ayaklarına sıkacaklar.

Karşılıkla dönen algıları tek tarafa bağlaman ne kadar subjektif olduğunu gözler önüne seriyor. Zira Karagümrük maçında çıkan kavgada Rosier ve Ghezzal saha içindeyken tünel ile alakası yokken, kavgaya karıştığını iddia edip 100 bin twit ile tt yapan Gs taraftarı ve Ultraslan grubunun yaptığı yalana dayanan algıları ve acizliği görmezden gelmen gerçekten takdire şayan.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #246 : 13 Mayıs 2021, 23:08:08 »
Ayrıca Beşiktaş'ın yaptığı algının ve duyduğu endişenin 8-0'lar giden gelen tofaşlardan dolayı anlaşılır bir tarafı var. Bunlar hurafe veya fantastik öykülerin masalları değil. O dönemdeki futbolcuların itirafları var. Daha birkaç ay önce Mesut Bakkal'ın yazdığı kitaba bakarsan Gs'ın bu konuda bu ülkenin en vukuatlı kulübü olduğunu anlarsın.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #247 : 13 Mayıs 2021, 23:10:42 »

dostum benimle muhatap olma hacı macı şeklinde , 5. Sayfada sizin gibi insanlarla muhatap olmuyorum demistin hayırdır ? Finasterid kullandığım konuma da yorum yapmıştın bende senden askere gideceğim için kalbini kirdiysam özür dilerim gibi seyler yazmıştım sen bişey yazmaya tenezzül bile etmemiştin , o yüzden benim konularıma yorumlarıma falan karşılık yazma .

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #248 : 13 Mayıs 2021, 23:24:48 »
Millet Malatya nın maçı satmasından korkuyor yoksa herkes kendi oyununu oynasa en fazla 2 fark olur . Zaten malatya son 9 maçta en fazla 2 gol yemiş

aynen bende öyle düşünüyprum gs takım falan değil normal şartlarda malatyayı yenmesi çok zor ,bakmayın siz beşiktaş kafaları karışık ve stresli bir şekilde çıktı gs nin karşısına yoksa bir daha maç olsa evirir çevirir gs yı.
adamlar tesadüfen şansla rekabete ortak oldular bir anda bütün çirkefliklerini göstermeye başladılar enterasan bir şekilde  :)

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #249 : 13 Mayıs 2021, 23:34:50 »
Karşılıkla dönen algıları tek tarafa bağlaman ne kadar subjektif olduğunu gözler önüne seriyor. Zira Karagümrük maçında çıkan kavgada Rosier ve Ghezzal saha içindeyken tünel ile alakası yokken, kavgaya karıştığını iddia edip 100 bin twit ile tt yapan Gs taraftarı ve Ultraslan grubunun yaptığı yalana dayanan algıları ve acizliği görmezden gelmen gerçekten takdire şayan.
görüntülerin kamera kayıtlarını görmediğim için yorum yapmıyorum. henüz oynanmayan maçın üzerinden algı yapıyorsunuz, her maç öncesi ve sonrası şereften bahsediyorsunuz. gidip 92-93 senesi sezonu örnek gösteriyorsunuz. bu ezikliktir kusur bakmayın. bizim camiada da çok kanser kitle var fakat bjk son iki günde toplu taraftar canlı yayınları yapıp, malatyalı ve göztepeli oyuncular üzerinden iftiralar üretiyor.

bu ülkedeki tescilli şikeci takımlar belli, kendini hiç yorma. o zamanın tff başkanı kollamasaydı yiyeceğiniz cezayı siz de çok iyi biliyorsunuz. aynı sezon ankaragücü'ne 6 tane atan siz değil miydiniz? üstelik bizim bir golümüz bile yetiyordu. tabii sizinkiler şike değil "hatır" değil mi?

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #250 : 13 Mayıs 2021, 23:36:15 »
dostum benimle muhatap olma hacı macı şeklinde , 5. Sayfada sizin gibi insanlarla muhatap olmuyorum demistin hayırdır ? Finasterid kullandığım konuma da yorum yapmıştın bende senden askere gideceğim için kalbini kirdiysam özür dilerim gibi seyler yazmıştım sen bişey yazmaya tenezzül bile etmemiştin , o yüzden benim konularıma yorumlarıma falan karşılık yazma .
kekw

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #251 : 13 Mayıs 2021, 23:40:25 »
forumda inanılmaz gs düşmanlığı var, artık kimseyle bu konu hakkında münakaşaya girmeyeceğim. iyi olan kazansın.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #252 : 13 Mayıs 2021, 23:46:21 »
kekw
ya bilader sen kendini ne sanıyon amk ya godoş godoş konuşmalar falan harbiden iticisin  ya

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #253 : 13 Mayıs 2021, 23:49:05 »
ya bilader sen kendini ne sanıyon amk ya godoş godoş konuşmalar falan harbiden iticisin  ya
"Futbol konusunda senin güttüğün koyun kadar benim s.ktigim çoban vardır" gibi cümleler kurarsan adamına göre muamele yaparım. iyi geceler artık benden cevap almayacaksın. ikimizde mutlu olacağız.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #254 : 14 Mayıs 2021, 00:16:01 »
görüntülerin kamera kayıtlarını görmediğim için yorum yapmıyorum. henüz oynanmayan maçın üzerinden algı yapıyorsunuz, her maç öncesi ve sonrası şereften bahsediyorsunuz. gidip 92-93 senesi sezonu örnek gösteriyorsunuz. bu ezikliktir kusur bakmayın. bizim camiada da çok kanser kitle var fakat bjk son iki günde toplu taraftar canlı yayınları yapıp, malatyalı ve göztepeli oyuncular üzerinden iftiralar üretiyor.

bu ülkedeki tescilli şikeci takımlar belli, kendini hiç yorma. o zamanın tff başkanı kollamasaydı yiyeceğiniz cezayı siz de çok iyi biliyorsunuz. aynı sezon ankaragücü'ne 6 tane atan siz değil miydiniz? üstelik bizim bir golümüz bile yetiyordu. tabii sizinkiler şike değil "hatır" değil mi?
Konu senin yaptığın yorum değil, Gs'lıların yaptığı yorumdu. Ama görmediğim için yorum yapamıyoruma bağlayıp aynı aciziyeti devam ettirmen müthiş. Senin göremediğini onlar da görmedi merak etme. Sana olayı görüp görmediğini sormadım. Görmedikleri olayla ilgili iddiada bulunan Gs'lıları sordum. Ayrıca maçı izlediysen Rosier'in sahada kaldığını Ghezzal'ın onun yanına gidip teselli ettiğini görürdün. Bu olay karşı taç çizgisinde oluyor. Koridor karıştığında oraya ışınlanmalarının imkanı yok ama siz imkanı olmayan olaylarda sırf algı için imkan yaratırsınız. Algıyı sizden iyi yapan yok çünkü.

Bu ülkedeki tescilli terör örgütü sümüklü Fethullah'ın ve Mehmet Ağar'ın Gs ile bağlantısını bilmeyen yok. Mehmet Ağar kendisi Fettulah Gülen'i ziyaret ettiğini söylüyor. Hani sizin şu 4 sene üst üste şampiyon olduğunuz dönemde şampiyonluk posterlerinize giren bakan. Sahi ya bir bakanın bir spor takımının şampiyonluk posterinde işi ne? Ayrıca bu ülkede Federasyon başkanlarının bir gölge olduğunu ve atamayla gelip gittiklerini en iyi sizin bilmeniz gerekir. "Beşiktaşlı Tff başkanı" döneminde en çok kupayı siz almışsınız. Ne enteresan? Ben de senin gibi bilgisiz olsaydım bu konuda Haluk Ulusoy'un Gs'lı olmasından bahsederdim. 92-93 sezonunda da averaj farkı 2. Maç 35 dakika 5 oluyor. Ama bu maçta enteresan olan şey skordan çok rakip futbolcuların alenen yaptıkları. Her pozisyonda kalesini boşaltan Zalad gibi ya da Gs korner kullanırken çizgiyi bırakıp ileri çıkan topa bakmayın gol yediren Ankaragücülü futbolcu gibi. Yoksa kimsenin farklı skor = şike dediğini iddia eden yok.

Ayrıca Gs'ın eski başkanlarından Adnan Polat'ın Gs şike yapmamıştır diyemem lafı da hafızalardayken hala yavuz hırsız ev sahibini bastırır modunda olmanı çok da garip karşılamıyorum.

Not: Yaşın kaç bilmiyorum ama Gs'li feno hesaplarını çok takip etmemeni tavsiye ederim.

Facebook Twitter Instagram