Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11428 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #15 : 14 Mart 2021, 21:55:43 »
 fb taraftarının bir özelliği vardır iyi günde kötü günde takımının yanında olur bırakmak olmaz.koç tek sorumlu

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 14 Mart 2021, 22:07:12 »
fb taraftarının bir özelliği vardır iyi günde kötü günde takımının yanında olur bırakmak olmaz.koç tek sorumlu

Abi bu sezonun sorumlusu tamamen emre belözoglu ve erol bulut ali koç dünyaların parasını serdi önlerine 20 küsür transfer yaptı adamlar pelkas osai ve atilladan başka hiçbir işe yarayan adam yok zaten takımda oyun taktığı adına bişeyde yok iyi oldu inşallah haftaya beşiktaşı flan yenmeyiz kazayla
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 14 Mart 2021, 22:15:43 »
 alınan adamları bastan beri beğenmedim.kadro zayıf hep dedim.emreyi erolu oraya getiren gene ali koç.yok çizgiler farklı çizilio şu bu anlatıolar bunda haklı olsan ne olcak olmasan ne olcak hakemler şu bu diyorlar oynadığın oyun ortada surekli basarısızlığı manipile etme cabası .yok kondisyonerlere salladılar 3 sene once sonra mhk sonra tff sonra fatih terim sonra sampiyonluk sayımız yukselsin bilmem kaç tarihinden oncekileri istiyoruz sonra eski yonetim son senelerde basarısız şu bu dediler şu bu hep manipilasyon yarın obur gunde baska bişi bulcaklar bastan dedik koçla olmaz bu iş.holding baska futbol baska.
 bişi demiştim fener göztepeye yenilir gider trabzonu orda yener genclere yenilir bjkyi orda yener diye.fenerbahçe boyle bir takım
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 14 Mart 2021, 22:26:49 »
Abi kadıköy dönmüş çin kerhanesine sen trabzonu yensen bjkyi yensen ne olur evet haklısın ali koç külubu yönetemiyor kendi taraftarlarını manüpile ediyolar sadece ama artık yemez bugünden sonra birileri elbet hesap vericek gibi
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 14 Mart 2021, 22:31:37 »
fener o kadar çok beşiktaş maçına konsantre olduki bu maçta patlayacağı belliydi adamlar bir haftadır beşiktaşa üç atacağız beş atacağız muhabbeti yapıyor.bir defa bu özgüven nerden geliyor diye sorarlar adama  :) aldığın çoğu maçta şansın yaver gitmiş tökezleye tökezleye maç almışsın ona rağmen bu kadar iddialı olmak normal değil .biraz mütevazı olup yerini bilmek lazım yoksa bu maçta olduğu gibi karşına dandik bir takım çıkar cevabını verir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 14 Mart 2021, 22:36:32 »
 deplasman performansı baska fenerin.bjk ligin en iyi takımı ama ben bişi gordum derbiyi favori gosterilen kazanamıyor medya bjk kesin favori derse bjknin işi zor gerci sergen kurnaz adamdır bu favori gosterilme rehavetine onlem alır belli olmaz fb gider belki bjkyi yener gelir sahasında gene takılır.ligte tabiki beklenmeyen takılmalar şampiyonluğa yüzde 50 etki edicektir bjk fb gs şok takılmalar yasar ama 2 maçta lige etki edicek bjk_fb  gs_bjk.deplasman performansı ortada fbnin.tabi gs sampiyon olmasın diye bjk macına asılmazlarsa bu sportif ahlaksızlıktır fb derbilerdeki mucadelesini ortaya koymalı.şampiyonluk zaten ali koç olduğu surece mucize.dunya yıldızlarından anadolu topçularına dusersen bu olur.fb koçla beraber çok kuculdu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 14 Mart 2021, 22:53:51 »
deplasman performansı baska fenerin.bjk ligin en iyi takımı ama ben bişi gordum derbiyi favori gosterilen kazanamıyor medya bjk kesin favori derse bjknin işi zor gerci sergen kurnaz adamdır bu favori gosterilme rehavetine onlem alır belli olmaz fb gider belki bjkyi yener gelir sahasında gene takılır.ligte tabiki beklenmeyen takılmalar şampiyonluğa yüzde 50 etki edicektir bjk fb gs şok takılmalar yasar ama 2 maçta lige etki edicek bjk_fb  gs_bjk.deplasman performansı ortada fbnin.tabi gs sampiyon olmasın diye bjk macına asılmazlarsa bu sportif ahlaksızlıktır fb derbilerdeki mucadelesini ortaya koymalı.şampiyonluk zaten ali koç olduğu surece mucize.dunya yıldızlarından anadolu topçularına dusersen bu olur.fb koçla beraber çok kuculdu

çoğu takım küçüldü bu sene .doğru dürüst forvet bile alamıyor takımlar .fenerin forvetlerinin hepsi sıradan topçular aslında ,geçmişlerine bak görürsün ama sorsan müthiş topçular aldık diye lanse ediyorlar.
üç büyükler eskiden ne kadar çöp adam alsalarda arada çok kaliteli bir on numara ve forvet alırlardı şimdilerde yanlarına bile yaklaşamıyorlar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 15 Mart 2021, 06:57:27 »
 bjkyi abubakar transferi kurtardı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 21 Mart 2021, 21:10:39 »
 gol erolu kurtardı bjk 2yi rahat bulurdu biraz rehavet yaptı gibime geldi bu maçın sonucu ne olursa olsun fb sampiyon olamazdı bjk bu haftayı karlı kapattı

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 21 Mart 2021, 21:33:24 »
Erolsuz daha iyi oynar bu takım

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 21 Mart 2021, 21:38:16 »
Abi fener kazansa yarış belki olurdu ama bugün bjk şampiyon oldu erol bulut denen herife daha çok sövmek istemiyorum salak salak değişiklikler taktik desen taktik yok bomboş adam
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 21 Mart 2021, 22:11:57 »
 erolun ne basarısı vardı ne kapasitesi vardı onu getiren suçlu.erolu fblisi gslisi bjklisi herkes eleştirio.çünki konusulcak bir tarafı yok hocanın h si değil ona değil boş adamı getirene kızarım
 bjk kendinle berabere kaldı ozan atmasa fb için daha iyidi erolu kurtardı kongre yeni yonetim olmadan fbde basarı olmaz 3 sezondur yaslı takım kuruluo lig sonu düşüş oluyor.baskanla alakalı hersey seneye kalırsa gene dolu adam alcak gene bişi olmucak yapamaz bu adam seçildiği ilk saniyeden beri soluoz bunun yeri değil orası.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2021, 22:20:37 Gönderen: emekli kel »

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 26 Mart 2021, 19:12:06 »
Emre doğru tercih mi sizlerce ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 26 Mart 2021, 19:40:20 »
 etrafımdaki hiçbir fbli emre hamlesinden memnun değil.zaten o kuruyordu takımı erol piyondu.gecende emre devam etmişti biraz umut veren futbol oynatıyordu ama sadece biraz umut veren buyuk takım futbolu değil çok azda olsa şampiyonluk sansın var toy hoca denion.ali koç hamlesi yanlıştı en bastan .hoş azizde batağa surukluyordu.yukarı tukursen bıyık aşağı tukursen sakal hesabı.ozel hayatında çok iyi biriymiş bir futbolcu arkadas genc takımlarda falan genc bir cocuk onun arkadası ile carpışmış hazırlık maçı falan cocuk fena sakatlanmış maçtan sonra çok özür dilemiş kusura bakma kardeşim maçta kendimi kaybediom tedavini üstleneyim isteğin varmı soyle falan demiş çok samimi biriymiş ama maçta kendini kaybediyor kendide piskolojik yardım aldığını soledi demişti yorumculardan birimiydi eleştirenlerden birimiydi ne.neden yeni hocanın ilk basamakları fb.gozunu fbde açtı fbde kapasınmı hocalık işinde diye bu hamle niye.daum zaten sinyal cakıo ikide bir.veya kim gelirse gelsin senenin hazırlıklarını yapsın.eskiden fb yenilse uyuyamazdık sabahlardık şimdi o bile kalmadı devrilip yatıoz ruh bırakmadılar bizde

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 02 Nisan 2021, 07:32:18 »
 ali koçun manipileleri sıktı artık.her basarısızlığında bir gun değiştiriyor.şimdide 59 oncesi sampiyonluklar diye tutturdu seneye basarısız olunca ne sallıcak taraftarını kandırdığınımı sanıyor.3 sene olmuş basarı yok şimdimi 59 oncesi aklına gelmiş

Facebook Twitter Instagram