basaksehir 10 kişi kalıyor en ciddi rakibinle deplasmanda ve 2 1 kazanıyor 1 0 dah 10 kişiyle geri gelip.izlerken 1 0 dada dedim bu maçı basak alır.sistem bunu isito.josef de souza denilen piyonu camiası konusturmuş.yok rizer teşvik almış.he ondan buu kadar zor deplasmanı 85 dk elini kolunu sallaya sallaya 3 0 goturmuş.bjk arkadan bunu konusturuo fbnin ekmeğini yemiş adam kaos oluşturmak için.bjk bide hakemlerden ağlanıo camia zaten hep hakemlerden ağlanır ama onun dısında ondesin hakamlerden zarar gormemişin her maç kasıtı hakemlere sallıon.sampiyon kim olursa otekiler onu hakemler sampiyon yaptı der bu her sene olur.fb gs basarısızlığını ortpas için hakemlere sallıyor bu hep olur.bjk neden hakemlere düşman.çık açıkca sole korkun varsa reyting için son haftaya bu işi bırakcaklar de herkes bunu soluo korkun varsa manipile etmeden sole.ondesin şampiyonda olursun hakemlerden zararda gormemişin eee olay ne?sergenle yonetim hakemlere yuklenio onumuz kesilcek şu bu hangi maçta zarar gordum reyting için dengeleme yapıcaklar de haklısın beklene o zaten hatay gs maçlarında reyting devreye girer diye 5 yasında cocuk soluyor