Anket

Xpecia kullananlarda durum nedir?

Dökülmeyi durdurdu
9 (18%)
Dökülmeyi azalttı
6 (12%)
Yeni saç çıkardı
2 (4%)
Olanı kalınlaştırıp gürleştirdi
16 (32%)
Hiçbir işe yaramadı yaradıysa 0a yakın etki
5 (10%)
Yan etki yapmadı
7 (14%)
Yan etki yaptı bıraktım gecti
0 (0%)
Yan etki yaptı bıraktım gecmedi
5 (10%)

Toplam Oy Verenler: 50

Gönderen Konu: Xpecia  (Okunma sayısı 1807 defa)

emekli kel

• Hero Member
Xpecia
« : 09 Ocak 2021, 16:27:17 »
 Son günler xpecia kullananlar çoğaldı nasıl bir ilaç yeni kullanıcak olanlar neler beklemeli tavsiye edermisiniz?

Armaan

• Hero Member
Ynt: Xpecia
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2021, 17:05:18 »
Xpecia çok boş Bi ürün değil bence.çok ağır kayıplar yaşıyordur kişi, o zamn belki etkisi hissedilmez. Finasterid kullanmaktan çekinenler xpecia deneyebilir diye düşünüyorum. Finden daha masum gibi

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2021, 17:12:45 »
Olanı güçlendiriyor var olan incelmiş kökleri dht etkisinden kurtarmaya destek sağlıyor.Eğer kök tamamen artık uykuya girmemişse yeni saç değilde o kökten saç çıkarır.Saç dökülmesi ilk etapta artıyor bunun sebebini bilmiyorum.Sonra toparlıyor.Yan etki zaten görmediysen işe yaramıyordur.Bu ilacın yan etkisi finden fazladır bunuda söyliyim.Takviye diyip geçmeyin içerisinde ekstradan fin veya dut var az miktarda.Önleri ise dökülmesini arttıyor haberiniz olsn.Fiyatı kullananların artışı yüzünden zamlandı.Eğer bütçenizi zorluyorsa proscar alın 5 ay gider.Ama yinede vitamin kullanıyorum yan etkisi çok olmaz sağlık bakanlığı onaylı felan filan diye kendinizi rahatlatıyorsanız devam edin.İşe yarama oranı %80 .
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

SrKn-

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2021, 17:15:15 »
bunu eskiden kullanırken neden acaba spermde sıvılaşma olmuştu bende eğer yanlış gözlemlemediysem?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2021, 17:38:52 »
saçma gelecek ama dut kullanıyorum yanetki yok xpecia çok yanetki yapmıştı bana da

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 09 Ocak 2021, 17:41:39 »
 xpecia gunde iki tane alındıgında cok etkili 6 ayda etkki etmeye baslar ama 1 tane alınımı hic bir etkisi olmaz  finasteridle kullanımı gerekmez aslında daha farklı multivitaminler alınabilir ama  tek basına gunde iki tane alınmalı  en azından sunu soyliyeyim sacların dokulmesini % 80 90 onler 6 ay sonra              yası 23 ten sonralara AGA yasıyorlarsa fin kullanması daha mantıklıdır   xpecianın ekim yaptırdıktan sonrada kullanılması fine gore daha mantıklıdır ekim yaptırmıs olsaydım butun tedavilerimi vitaminlere xpecaya  ya saw palmetto gibi urunler kullanırdım fin topuna girmezzdim (ufakta olsa yanetkiden dolayı)  ama 23 ten sonra herkes finasterid kullanabilir zararı yoktur kucuk yan etkileri olabilir  ama vucut tolere eder bunları 
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2021, 17:45:43 »
ben kullanıyorum fakat aman aman bır etkısını gordgumuze yada gorecegımıze ınanmıyorum 
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 09 Ocak 2021, 17:48:02 »
 oral kardeşim fin kullanıp yanetki gorup dutta gormeyen varmış.açıklamışlardı unuttum aklımda kaldığı kadarınla kandaki bilmem ne ilemi ne ilgiliymiş dutun yaptığı.bende 4 ay dut kullanmıştım hemde finle sawpalmetto ile beraber fini zaten 17 yıldır kullanıom.duta gecince viegramı içiom demiştim baktım memişler karı gibi olcak bırakmıştım gogsumdede sivilce yapmıştı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 09 Ocak 2021, 17:49:29 »
ben kullanıyorum fakat aman aman bır etkısını gordgumuze yada gorecegımıze ınanmıyorum
  dokulmesini durdursun yeter  bence   finle xpeciayıyı aynı anda kullanma kulllanan cogu kisi yanetki cok gordugunu soyluyor 
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2021, 17:50:47 »
oral kardeşim fin kullanıp yanetki gorup dutta gormeyen varmış.açıklamışlardı unuttum aklımda kaldığı kadarınla kandaki bilmem ne ilemi ne ilgiliymiş dutun yaptığı.bende 4 ay dut kullanmıştım hemde finle sawpalmetto ile beraber fini zaten 17 yıldır kullanıom.duta gecince viegramı içiom demiştim baktım memişler karı gibi olcak bırakmıştım gogsumdede sivilce yapmıştı

dut fin ve saw palmettoyu bir arada kullanmak çok mantıklı değil hepsi bir şekilde dht yı düşürüyor doğal olarsk çok gelmiş sanırım

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2021, 17:57:37 »
 oral sitelerden bir liseli genc vardı oda erken yasta saçla uğaşırdı cerrahpaşa tıpı kazandı telefonlaşırızda en son vanda gorev yapıyordu sitelerde buyudu dr oldu sende insallah sitelerde buyursun kulakları çınlasın bizim tamburalinin.evet hepsi bir arada ağır oluyor.şu seyi kesip atmadan kurtulamıcaz saç dokulmesinden:)bizim tamburalide sitelere konulara boyle genel derlemeler yapardı senin gibi
 oral hintel dedi google seni troll sanıcak dedi proscar nickini değiştim eski nickimi aldım senide google trol sanıcak nicki değişsene hoca falan yap
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 09 Ocak 2021, 18:10:08 »
oral sitelerden bir liseli genc vardı oda erken yasta saçla uğaşırdı cerrahpaşa tıpı kazandı telefonlaşırızda en son vanda gorev yapıyordu sitelerde buyudu dr oldu sende insallah sitelerde buyursun kulakları çınlasın bizim tamburalinin.evet hepsi bir arada ağır oluyor.şu seyi kesip atmadan kurtulamıcaz saç dokulmesinden:)bizim tamburalide sitelere konulara boyle genel derlemeler yapardı senin gibi
 oral hintel dedi google seni troll sanıcak dedi proscar nickini değiştim eski nickimi aldım senide google trol sanıcak nicki değişsene hoca falan yap

hayatımız troll olmuş abi google bize koyar mi:)

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 09 Ocak 2021, 18:15:48 »
 zuahahah

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 09 Ocak 2021, 18:24:05 »
   Abicim ben diyorum hersey ne basımıza geldiyse cukumuz yuzunden basımıza geliyor millet diyor sen bu cukunden ne istiyon bunu niye hep soyluyon eee dogru bu forumda kim varsa herkes cuku yuzunden bu duruma dusuyor  benimde bu forumda  en cok bundan bahsetmem dogru bence  cuk den salgılanan hormon bizi kel bırakıyor  cukumle derdim yok ama onun benle milletle derdi var diyorum ama beni kimse anlamadı anlayanda yanlıs anladı .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 09 Ocak 2021, 18:40:56 »
 kesip atmadan cennetede giremicez.dunyada hiç hatun olmasa kim ne yapcak saçı

Facebook Twitter Instagram