Anket

Sizce

Basarılı olur
17 (39.5%)
Basarısız olur
26 (60.5%)

Toplam Oy Verenler: 43

Gönderen Konu: Mesut Özil Fenerbahçede basarılı olurmu?  (Okunma sayısı 4161 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Mesut Özil Fenerbahçede basarılı olurmu?
« Yanıtla #60 : 13 Nisan 2021, 21:38:52 »
 mesut kızılaya 100bin avro bağış yapmış .ALLAH kabul etsin pek sevmem mesudu ama.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 14 Nisan 2021, 04:07:42 »
Mesut futbol klübü satın alacakmış :)

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 24 Mayıs 2021, 19:48:09 »
Oynamadan önce böyle bir konu açılmış. Tahminler yapılmış. Belirli bir süre oynadı. Oynadıktan sonraki düşünceleriniz neler? Performansını beğendiniz mi? Yeterli mi? Kamp yaptıktan sonra, gelecek sezon daha da gelişim gösterir mi?
  • Yaşınız 28

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 25 Mayıs 2021, 00:31:49 »
Oynamaz kardeşim adamda azim kalmamış çok ağır kalıyor bu saatten sonra takımını sahada yavaşlatmaktan başka bir işe yaramaz.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 25 Mayıs 2021, 13:02:58 »
Oynamaz kardeşim adamda azim kalmamış çok ağır kalıyor bu saatten sonra takımını sahada yavaşlatmaktan başka bir işe yaramaz.
Son birkaç maçında kendini toplamış olarak gördüm ben. Birkaç net gollük pası vardı. Mesut Özil zaten hiçbir zaman hareketli bir oyuncu değildi. Ona uygun oyuncular olduğunda çok iyi paslar atardı. Zekasıyla ön plana çıkıyor, fizik ve kondisyonuyla değil. Ama insanların da yorumları merak ediyorum doğrusu. Acaba ben mi duygusal yaklaşıyorum? Yetenekli oyuncu olunca hep şans veresim geliyor.
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 26 Mayıs 2021, 20:22:55 »
 amk pcsi anca oldu 3 haftadır pcnin bokuna giremedim siteye.mesudun ustune kurcaklarmış seneye oyunu.mesuttan bir cacık olmaz salih ucan ondan faydalı olurdu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 26 Mayıs 2021, 20:26:53 »
amk pcsi anca oldu 3 haftadır pcnin bokuna giremedim siteye.mesudun ustune kurcaklarmış seneye oyunu.mesuttan bir cacık olmaz salih ucan ondan faydalı olurdu

Belli de olmaz. Belki toparlar kendi. Salih büyük ihtimal Beşiktaş'ta
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 26 Mayıs 2021, 21:12:24 »
 mesut gezmeyi sever  burayı sallayacağını sanmıyorum.toplucak olsa ingilterede toplar devam ederdi.ben ne hagi ne alex kapasite olarak sergenin topçuluğunu gelmiş gecmiş en buyuk yıldız gorurdum.ama calısmadı topçuyken.sergeninde veliahtı salihi gormuştum avrupanın en baba takımlarında oynar diyordum ama bişi olmadı genede bu ölü mesuttan iyidir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #68 : 27 Mayıs 2021, 10:32:57 »
mesut gezmeyi sever  burayı sallayacağını sanmıyorum.toplucak olsa ingilterede toplar devam ederdi.ben ne hagi ne alex kapasite olarak sergenin topçuluğunu gelmiş gecmiş en buyuk yıldız gorurdum.ama calısmadı topçuyken.sergeninde veliahtı salihi gormuştum avrupanın en baba takımlarında oynar diyordum ama bişi olmadı genede bu ölü mesuttan iyidir

Salih Uçan'ın Sergen'le hiçbir ilgisi alakası yok. Salih bir maestro oyunu oynuyor, Sergen'in oynadığı oyun bambaşkaydı. Salih, teknik bir oyuncu olabilir ama düz bir ayağı var. Ne Sergen gibi ne de Alex gibi kıvrak bir ayağa sahip değil.

Mesut Özil'in son dönemlerde oynamamasının daha doğru kadroya alınmamasının sebebi ise maaşıdır. Çok çok yüksek bir maaşı olduğu için maaş yükünden kurtulmak istediler. Biraz da hocasıyla sorunları vardı. Bunların hiçbiri bir oyuncunun yeteneğini, kapasitesini düşürmez.

Sonuç olarak şunu söyleyebiliriz. Son dönemlerdeki performansı Real Madrid ve Almanya Milli Takım'ındaki performansından çok uzaktadır. Ama oralarda gösterdiği performans hiçbir zaman fiziki seviyesinin yüksekliğinden olmadı. Her zaman yeteneği ve oyun zekasıyla ön plana çıktı. Oyunu izledi, alternatifleri düşündü, hızlı karar vererek en doğru yerde takım arkadaşlarını topla buluşturdu. Tekrar bunları yapabilmesi için aşırı bir fiziki güce sahip olması gerekmiyor. Bunu kesinlikle yapabilir demiyorum. Yapma ihtimali daha yüksek diyorum. Yeterki oyuna ve şampiyonluğa odaklansın. Eğer Fenerbahçe takımı Mesut'un sahaya odaklanmasını, inanmasını sağlarsa önemli bir katkı alacaktır.
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 27 Mayıs 2021, 12:04:18 »
 mesut buraya arsenalden geldi arsenalde iyi değildi mesutta bitik mesut geldi.bir cacık olmaz mesuttan.alexi beğenmezdim kucuk maçların buyuk yıldızı idi.salih fatih terim gibi bir hocanın elinde buyuk adam olurdu .şimdiden soylıuyorum sergenin elinde salih asist kralı olur.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 27 Mayıs 2021, 12:57:07 »
mesut buraya arsenalden geldi arsenalde iyi değildi mesutta bitik mesut geldi.bir cacık olmaz mesuttan.alexi beğenmezdim kucuk maçların buyuk yıldızı idi.salih fatih terim gibi bir hocanın elinde buyuk adam olurdu .şimdiden soylıuyorum sergenin elinde salih asist kralı olur.

Alex'i beğenmezdim mi dediniz? Bunu ciddi ciddi söylediniz mi hocam? Küçük maçların adamıydı dediniz bir de :D :D Objektif olarak yorum yapmıyorsunuz gerçekten. Alex'in derbi maçlarında attığı ve attırdığı gollerden hiç haberiniz yok sanırım. Küçük maçların adamıydı diyorsanız Edin Visca gibi olmalı, harika sezon geçirip derbilerde ortadan kaybolmalı.

Tüm yorumlarınıza, düşüncelerinize saygı duyarım. Ama, çok bariz ortada olan bir şeyi inkar etmeniz durumunda diğer düşüncelerinize de şüpheyle bakarım.

Salih Uçan'ı bu kadar da büyütmenin bir anlamı yok. Yalnızca 1 sezon ortalamanın üzerinde performans sergileyen kişinin ligin asist kralı olacağını öngörmekte bana mantıksız geliyor. Zaten Salih Uçan'ın oynadığı pozisyon itibariyle asist kralı olması mümkün değil. Siz bu yorumu yaparken oyuncunun mevkisini de göz ardı ediyorsunuz. Salih Uçan ne bir 10 numara ne de bir 9 numara. Salih uçan 8 numara belki 8,5 da denebilir. Oynadığı rol Jose Sosa'nın rolüyle aynı. Derin oyun kurucu gibi de düşünebiliriz.

Ben de Salih Uçan ile ilgili söylediklerinizin doğru çıkmasını isterim. Milli takım için de iyi bir oyuncu olur. Fakat şuan söylediklerinizin çok uzağında. Zamanında Fenerbahçe'deyken de benzer yorumlar vardı. Roma'ya gitti bir sakatlık yaşadı sonrasında kayboldu. 2-3 senesi boşa gitti. Yeniden bir çıkış yakaladı. Ama bu sadece bir çıkış. Net olarak çok iyi bir oyuncu demek için erken...
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 27 Mayıs 2021, 15:38:44 »
 sergende tvlerde alexe kucuk maçların buyuk adamı derdi benim aklımda ne var sergen tvlerde aynısını solerdi.salihi iyi izle derim seneye.salihin hatası şuydu gencken artizleşti kimi ornek alıon diolar millet beni ornek alsın derdi falan vs... olgunlaştı ver bak sergenin eline neler yapıyor onunla.herneyse tek gerceğimiz fenerbahçe.bir sene daha kahrolsakta bin sene daha kahrolsakta gercek fenerbahçe.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #72 : 27 Mayıs 2021, 16:46:03 »
hagi'yi de sergenle bir tutmazsın hocam ya. hagi bu ülkeye gelmiş en yetenekli futbolcudur. karpatların maradonası demiyorlar boşuna. sergen cidden inanılmaz yetenekli fakat bir o kadar disiplinsiz bir futbolcuydu. alex ise gerek yeteneğiyle gerek duruşuyla ligde kendini ıspatlamıştı.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 27 Mayıs 2021, 19:30:11 »
 kapasite olarak diyorum sergen gozumde bir numara.hagi sampiyonluk yasamadan buraya geldi karpatların maradonasıydı.sergen verim olarak bişiler verse real madrid rüya takımken orada oynardı diye boşuna demiyor sinan engin.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #74 : 27 Mayıs 2021, 19:50:49 »
sergende tvlerde alexe kucuk maçların buyuk adamı derdi benim aklımda ne var sergen tvlerde aynısını solerdi.salihi iyi izle derim seneye.salihin hatası şuydu gencken artizleşti kimi ornek alıon diolar millet beni ornek alsın derdi falan vs... olgunlaştı ver bak sergenin eline neler yapıyor onunla.herneyse tek gerceğimiz fenerbahçe.bir sene daha kahrolsakta bin sene daha kahrolsakta gercek fenerbahçe.

Sergen'in böyle bir şey söylediğini duymadım. Söylemiş olsa bile Sergen'in söylediğiyle mi karar vereceğiz? Alex de Hagi de Sergen de kendi takımlarının en yetenekli oyuncularındandır. Bu ligde büyük izler bırakmışlardır.

Salih Uçan asla ama asla böyle bir şey söylemedi. Siz bunları nereden okuyorsunuz anlamıyorum. Artistleşme gibi bir şey olmadı. Her zaman mütevazi, sessiz sakin bir çocuktu. Evet olgunlaştı. Bunun da sebebi yaşının ilerliyor olmasıdır. Artık kendisini ve hatalarını daha iyi analiz edebiliyor. Önünde çok önemli bir Ozan Tufan örneği var. Ozan Tufan da aynı hataları yaptı. Sonrasında hatalarını fark ederek onları düzeltti. Salih de aynısını yapıyor. Kendisini geliştiriyor. Çalışıyor. Ama ne şuan için asla bir yıldız adayı değil. Çok potansiyelli bir genç oyuncu. Çalışmaya devam ederse daha iyi yerlere gelecektir.
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram