mesut buraya arsenalden geldi arsenalde iyi değildi mesutta bitik mesut geldi.bir cacık olmaz mesuttan.alexi beğenmezdim kucuk maçların buyuk yıldızı idi.salih fatih terim gibi bir hocanın elinde buyuk adam olurdu .şimdiden soylıuyorum sergenin elinde salih asist kralı olur.
Alex'i beğenmezdim mi dediniz? Bunu ciddi ciddi söylediniz mi hocam? Küçük maçların adamıydı dediniz bir de
Objektif olarak yorum yapmıyorsunuz gerçekten. Alex'in derbi maçlarında attığı ve attırdığı gollerden hiç haberiniz yok sanırım. Küçük maçların adamıydı diyorsanız Edin Visca gibi olmalı, harika sezon geçirip derbilerde ortadan kaybolmalı.
Tüm yorumlarınıza, düşüncelerinize saygı duyarım. Ama, çok bariz ortada olan bir şeyi inkar etmeniz durumunda diğer düşüncelerinize de şüpheyle bakarım.
Salih Uçan'ı bu kadar da büyütmenin bir anlamı yok. Yalnızca 1 sezon ortalamanın üzerinde performans sergileyen kişinin ligin asist kralı olacağını öngörmekte bana mantıksız geliyor. Zaten Salih Uçan'ın oynadığı pozisyon itibariyle asist kralı olması mümkün değil. Siz bu yorumu yaparken oyuncunun mevkisini de göz ardı ediyorsunuz. Salih Uçan ne bir 10 numara ne de bir 9 numara. Salih uçan 8 numara belki 8,5 da denebilir. Oynadığı rol Jose Sosa'nın rolüyle aynı. Derin oyun kurucu gibi de düşünebiliriz.
Ben de Salih Uçan ile ilgili söylediklerinizin doğru çıkmasını isterim. Milli takım için de iyi bir oyuncu olur. Fakat şuan söylediklerinizin çok uzağında. Zamanında Fenerbahçe'deyken de benzer yorumlar vardı. Roma'ya gitti bir sakatlık yaşadı sonrasında kayboldu. 2-3 senesi boşa gitti. Yeniden bir çıkış yakaladı. Ama bu sadece bir çıkış. Net olarak çok iyi bir oyuncu demek için erken...