Mesele sadece Fenerbahçe değil ki.
Ben de Fenerbahçeliyim ama hepsi aynı. Galatasaray da Beşiktaş da Fenerbahçe de.
Biz burda birbirimizi yeriz Fenerbahçe Galatasaray diye , sokakta millet birbirini bıçaklar.
Ama 2 saat önce maç yapan Fenerbahçeli ve Galatasaraylı oyuncular milyon Euro değerinde araçlarına binip binlerce Euro değerinde alkol şişeleri açtırıp geceyi beraber geçirirler.
Biz de kanser olduğumuzla kalırız
Son 4-5 senedir Fenerbahçe’ye sinirlendikçe aklıma bu düşünceyi getiririm.
Neden üzüleyim ki Fenerbahçe kaybettiği icin derim. Sonuçta takımda oynayan adam üzülüyor mu? Hiç sanmıyorum.
Adam yensek de yenilsek de milyonlarca Euro yıllık garanti para artı maç başı ücret alıyor.
Gol yiyince yalandan üzülüyor.
Sizin gibi benim gibi ertesi gün de dert ediyor mu içine ?
Mesela Galatasaray bizi 20 sene sonra Kadıköy de yendi biliyosunuz, hiç umrumda olmadı
Ama eminim o gece binlerce Fenerbahçeli uyuyamamıstır üzüntüden.
Peki ya futbolcularımız? Onlar da sizce gece uyuyamamışmıdır?
Yoksa ilk iş banka hesaplarına yatan euroları mı kontrol etmiştir?
Yani açıkcası cidden çok koyu bir Fenerbahçeliyken artık soranlara sadece fenerbahçeliyim ama ilgilenmiyorum pek diyorum.
Asgari ücret icin 1 ay çalışıp çoluğunu çocuğunu eşini günde bir iki saat gören adamların olduğu ülke de haftada bir iki antrenman yapıp 1 işçinin 1 ömür de kazanayacağı parayı 1 sezon da kazanıp sonra “yok sakatım , yok götüm ağrıyor, yok başım ağrıyor” diyip para cukkalayanlara neden katkı sağlayayım?
Mesut’un karısına yanlış hatırlamıyorsam evlilik hediyesi 15 milyon sterlinlik bir villa olmuştu.
Yani demek istediğimi anlayabiliyor musunuz?