Anket

Sizce

Basarılı olur
17 (39.5%)
Basarısız olur
26 (60.5%)

Toplam Oy Verenler: 43

Gönderen Konu: Mesut Özil Fenerbahçede basarılı olurmu?  (Okunma sayısı 4155 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Mesut Özil Fenerbahçede basarılı olurmu?
« Yanıtla #45 : 27 Ocak 2021, 15:51:13 »
 imza günü yapıyorlar şu an mesuda .soru falan soruyorlar bir kişide delikanlı gibi çıkıp sormaz bu ulkenin milli takımında oynamadınız şimdi ekmeğini nasıl yiyorsunuz diye

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 31 Ocak 2021, 20:14:29 »
 irfan can fbye gelmiş .gsde oynamak istiom dedi hep.koş iyice ayağa dusurdu fbyi.caner gokhan mesut hainleri aldı sonrada gsliyim diyen adamı aldı basrı için seçime gircek kafada girip şampiyon olmak için herseyi yapıyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 21 Şubat 2021, 21:02:33 »
 mesut geldi canerin ortaları baltaladı.canerin ortaları daha tehlikeli adam mesudun adı var diye ona ortalatıyorlar.zaten tum fb canerin ortalarına bakıyordu o bitti iş bitti.birde gustavo faktörü
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 21 Şubat 2021, 21:23:05 »
futboldan gram anlayan adam zaten mesut'un iş yapmayacağını anlardı. arsenal kümeye düşmesine ramak kala bile arteta mesut'u oynatmadı, çünkü bitmiş. mesut tatil yapmaya geldi, kimse kusura bakmasın. fenerin adam akıllı forveti bile yok, karambol oyunu bir yere kadar.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2021, 09:15:38 Gönderen: athena »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 21 Şubat 2021, 21:47:07 »
 o zaten oynamıcak orası belli bari caneri baltalamasaydı.canerin asist ihtimali olan vuruslarıda o kullanıyor korner faul.mesut zarar yazar fbye

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 22 Şubat 2021, 00:05:58 »
Takım ruhu sıfır, kondisyon sıfır taktik soru işareti. Forvetler evlere şenlik atılan topları dahi rakibe kaptırıyorlar.

Bir hafta sonumuz var onuda Fenerbahçe sayesinde gergin geçiriyoruz.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2021, 09:57:29 Gönderen: Karakutu »

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 22 Şubat 2021, 00:20:22 »
futboldan gram anlayan adam zaten mesut'un iş yapmayacağını anlardı. arsenal'ın kümeye düşmesine ramak kala bile arteta mesut'u oynatmadı, çünkü bitmiş. mesut tatil yapmaya geldi, kimse kusura bakmasın. fenerin adam akıllı forveti bile yok, karambol oyunu bir yere kadar.

|-onayisareti-|

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 22 Şubat 2021, 08:33:46 »
 alıştık karakutu sabahlara kadar uykusuz kalmaya hele hafta içi gelip ne oldu size deyip dalga gecenler.biz kaçmıoz ama kendi takımları yenilince ya kaçıyorlar yada takımı tutmuom artık memeleketimin takımını tutuom deyip kıvırıyorlar.caner yapsa ortaları emin ol fb alırdı bu maçı.çocuk çıkarken tepkisinde yüzde yüz haklı.elinde caner gibi asist yapan adam var ilk devre 2 metre santraforun var kemal adeiyi oynatmıon sonrada kiralion.asıl sağdandan ostalaarı caner gibi kaliteli adam alcaklardı sağdan soldan orta sahayı gecince içeriye orta bi tane daha uzun kemal gibi adam alıp boyle deniceklerdi.yan toplarla maçları çözceklerdi yanlara ortalara önlem alınırsa b planı verkaçla içeriyi zorlıcaklardı ama kadro saçma.bir caner var sonuca etki edicekçgöztepenin yeniceğini adım gibi biliyordum.gs ve goztepe maçlarınad geri dustukten sonra reaksiyon yok.fb canerin ortalarına bakıo.kadroyu emre kurduğu için pasif boş hoca getirdiler istediği gibi kadro kuruyorlar
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2021, 08:43:35 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 09 Mart 2021, 09:44:05 »
 mesut bu takımın el freni.trabzon maçındada bundan onceki maçtada o oyundan çıkınca fb gol attı dünde mesutsuz rahat kazandı tabi bu oyun şampiyonluğa yetmez.bjk şımarmazsa ve  2 sezondur şampiyonu belirleyen naklen yayın gelirleri işin içine girmezse bjk rahat ilerler.mesut arsenalde zaten pek varloık gosteremiyordu arsenalde bir city liverpol değildi son yıllar mesutta 10 aydır oynamıyordu adı var diye her top ona atılıyor oda bişi yapamıyor takıma zarar veriyordu.alınması yanlıştı.olmaması daha iyi.ali koç gene manipilasyonlarda adamına bu takım 7 senedir şampiyon olamıyor dedittiriyor ee olamıyorda ondan once 3 sezon ust uste kotu gectimi tum branslar çöktü ilk 2ye giriyordu derbi kahramanıydı geldiğinden beri istatistikler negatifleşti o bu fb sampiyon olmasın diye bir araya geliyordu federasyona sampiyonluk sayısı basvurusu yapcakmış basarısızlığını ortpas edio 3 senedir aynı sey yok kondisyonerlere sarıo yok terime sarıo yok mhkye sarıo yok tffye sarıo şu bu hep gundem değiştirme derdinde.yapamıom de git işte

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 09 Mart 2021, 16:37:30 »
Boşver abi, sen bu satırları yazıp kendini paralarken mesut para sayıyor, hatta onu bile kendi yapmıyor.
Türkiye futbolcular icin emeklilik merkezidir bunu unutma :)

Ayrıca dünya üzerinde futbol kadar haksız kazanç sağlanan bir sektör yoktur. 11 kişilik takım oyunu adı üstünde takım oyunu tek bir kişinin başarısı değil kaldı ki bir insanın ömrü hayatında çalışıp kazanamayacağı bir parayı bu adamlara vermelerine cidden gıcık oluyorum. Kıskanmıyorum asla allah herkese daha çok versin ama çok saçma. Mesela lionel messi icin Manchester city 500milyon sterlin teklif etmiş. Ya harbiden birtek bana mı saçma geliyor ?

Bu durum sadece Türkiye de değil diye bu örneği verdim.
Valla 4-5 yıldır izlemiyorum futbol çok rahatım.
Bunun yerine bireysel sporlar çok ama çok daha değerli benim gözümde.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 09 Mart 2021, 18:56:49 »
 aslında 30 yasında adamlar giyiyor çocuk gibi formayı şortları 22 tanesi koşuyor top tekmeliyor 30 bin kişi onları izliyor saçma bişi.ama ne yapalım ürün alıoz oynanmayan sezonun kombinesini alıyoruz yerine zaten ulaşmaz bunlar çar çur edilir ee adamlarda ne yapsın boyle bir sektorle oyalıyorlar bizi.milli takımın kaptanlığını yapmış adam diyor bizim zamanımızda arma sevgisi vardı para sevgisi değil diyor 20 yıl önce futbolu bırakan bir abimiz.bizimki bile bile kanma piskolojisi.kardeşim tuttuğun takım yeniliyor uyku yok sağa sola dön sabah gün doğana kadar kıvran sonra butun gün ruh gibisin uyku yok evde sigortayı elektirikleri kapatıon tvden nefret edion 3 gün açmıon ama topçunun umrunda değil.takım şampiyon olamazsa yazın suya ayağını sokamıon denize giremion moral bozuk eşinle dostunla kapış ama futbolcunun umrunda değil ekranlarda reyting için danışıklı dovusler onları bile bile izle ya herseyin farkında ol ama gene kendini kandır.demekki suçlu biziz.

YüzükçüFrodo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 11 Mart 2021, 11:36:12 »
Mesut sizce Survivor'a gider mi? Ne zaman Survivor'a katılır eğer giderse? Hatta Caner'le falan gitsin :D

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 25 Mart 2021, 20:19:56 »
 erol gitmiş emre gelmiş.bende eroldan iyi yonetirim takımı .emre bunun planlarını yapıyordu erol piyondu

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 25 Mart 2021, 20:55:09 »
Erol 7 ceddine yetecek parayı aldı, bir de üzerine tazminatı aldı gitti.
Şimdi Burda kaybeden kim?
Erol mu?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 25 Mart 2021, 21:12:06 »
 ne kaybetcek bir daha boyle 3 buyukten birini calıstırma sansı nerede gelicek.ne basarısı vardı getirildi arkadan kadroyu kurmak için bunu getirdiler.topla topla yardım kampanyalarını 20 20 sms atalım bunlar gitsin erola mesutlara slimaniye benziaya jailsona adil ramiye.yıldız diye getirdiği adamların alayı 30 yasında basket diğer branslarda battı bastan beri ilk saniyeden beri diyoruz baska takımı tutup gercekleri gorende diyor ali koçla olmaz burası koç holding değil adamın aklı 2 karıs havada aileden kalmasa iş dunyasında bişide basaramazdı halen kolej takımı sanıyor fbyi.koç istifa baska yolu yok seneyede kalsa bişi değişmez .
 cocunun yardımcısından sonrada hocasız devam etti şimdi gene aynısı o zaman emre kurcak takımı dendi şimdi yüzde 5 şampiyonluk sansı var ama halen hoca olmayana devrediyor takımı.ortak isim EMRE
« Son Düzenleme: 25 Mart 2021, 21:18:16 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram