Anket

Sizce

Basarılı olur
17 (39.5%)
Basarısız olur
26 (60.5%)

Toplam Oy Verenler: 43

Gönderen Konu: Mesut Özil Fenerbahçede basarılı olurmu?  (Okunma sayısı 4217 defa)

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Mesut Özdil Fenerbahçede basarılı olurmu?
« Yanıtla #30 : 18 Ocak 2021, 13:56:19 »
nerde bu falcao derbi maç var van perside boyle yaptı bunların yerine türk topçusu olsa boyle maçlarda olmasa yerden yere vururlardı gezio tozuo kendine bakmıo sakat şu bu nereye gidiyorsa arkasına pazarazziler takılırdı mesutta gezmeyi seviyormuş oda alır parayı boyle maçlarda sakat şu bu gecirir vaktini burdan çine araplara .çin arap oncesi son durak olduk.

hocam zaten falcao gelirken sakattı :)
hatta bazı futbol yorumcuları adamın sakatlığını belgelediler, sakatlık raporlarını yayınladılar diye topa tuttular adamı.
mahalle de ki gs li arkadaşlara bu adam sakat dedim, oynayamaz dedim bana demediklerini bırakmadılar.
şimdi hepsi bin pişman ama ses de edemiyolar bi yandan.
albayrak gidip foto attı falcao ile, taraftarı gazladı. sonrasında da sakat olduğunu öğrendiler ama taraftar baskısı yüzünden almak zorunda kaldılar :)
yazık oldu yani. sene de 5 milyon euro alıyor adam.
3 senelik sözleşmesi var diye biliyorum. 15 milyon euro eder. ki bu bonuslar haric garanti para yani.
bunun maç başı parası var, ilk 11 baslayınca parası var, forma sponsoru var, gol atınca aldıgı bonuslar var. var da var.
20 milyonu geçiyodur kazanacagı para tahmini.

yazık yani bu para bu ülkenin parası. ülkemin işçisi asgari ücrete kıt kanaat geçinirken elin kolombiyalısı , hollandalısı (van persie) gibi adamlara böyle paralar veriyorlar içim yanıyor.
kaldı ki maç yaptıkları bile yok.

gs başkanı çıkıp falcaoya teklifler var anlaşırsak satarız diyor.
güney amerika dan teklifler varmış. ya adam enayi mi gitsin güney amerika da ki hangi club falcao ya 5 milyon euro garanti ücret verir :)
ben falcaonun yerinde olsam sözleşme sonuna kadar dururum gs de. sonrasın da 15-20 milyon euromu kazanırım, uçarım kolombiya da bi takıma.  bedavaya oynar jubilemi yaparım. ki görürsünüz öyle yapacak.
futbola basladıgım klüpte futbolu bırakmak istiyorum diyor. (gs başkanı da o klübü kastediyo bence teklif var anlamında diyerek)
iyi ama o adamlar falcaoya o kadar para verir mi :) vermez. o yüzden bedavaya oynar bi sezon ve bırakır bence benim tahminim.
gs gibi kimse bu kadar parayı vermez cunku ona.

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Mesut Özil Fenerbahçede basarılı olurmu?
« Yanıtla #31 : 18 Ocak 2021, 17:40:14 »
 bizde yazdık sitelere bu adamdan bişi olmaz diye sakat birde onun dısında atttığı goller bakıom arkasını donene kadar 2 saat gecio ben daha hızlı donerim adam bitmiş.mesutta 1 2 goz boyar sonra yatışspor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Mesut Özdil Fenerbahçede basarılı olurmu?
« Yanıtla #32 : 18 Ocak 2021, 18:38:15 »
Lakabı Salvador muydu?
Aslında sadece spor dalları da değil bizi uyutan o kadar çok şey var ki.Yaşantım gereği haberleri takip etme zorunluluğum olmasa muhtemelen bağ evime yerlesir dünyadan izole ederdim kendimi çünkü geçen her gün bir diğerini aratır oldu ve insanların uyanamaması beni irrite ediyor
   İnsanlar olmeye mahkum olmus dısarıda dolanan sadece uyurgezerler ben ise iclerinde dolasan  onları gormemeye calısan bir ruh gibiyim dusun artık k...         ZAMAN  SAGLIK  HAYAT bunlar cok onemli seyler bunlardan vazgecmeemeli insan bunları bosa harcamamalı kendi kıymetini bilmeli  hayatını dolu yasamalı .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 20 Ocak 2021, 02:27:20 »
zamanında 19 yaşındayken babası mesut özili fenerbahçeye getirmiş denemeye bile gerek görmeden bu çocuk solucan gibi ,futbolcu tipi yok diye geri göndermişler.
şimdide adamın işi bitmiş emeklilik için fenere geliyor hakediyorlar ama bu zihniyet hiç bir zaman değişmeyecek fener için ;D

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 20 Ocak 2021, 09:45:42 »
 tiple olmuyorki bu işler .messiyede bakarsan reytingi dusuk bir yerel kanaldaki dizide final sahnesinde arkadan karsıdan karsıya gecen bir figurana benzio.
mesut 19 yasında geldiğinde michael ismiyle gelse fb alırdı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 20 Ocak 2021, 13:59:20 »
malesef tipe bakma olayı sadece türkiye de yok arkadaşlar. real madrid angel di maria yı tipsiz diye yolladı takımdan..
yanılmıyorsam robben de de aynı durum gerçekleşmişti.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 20 Ocak 2021, 15:23:28 »
 o zaman kıvancı santrafor alsınlar.tip onemli insanların gozunde.saçı doktuk zamanında peşimizdeki hatunlar yuzumuze bakmadı yeniden saçlandık baktık peşte gene dolanıyorlar.yolda giderken bile karı arabayla gidiyorsa alaksızca durup sana buyrun gecin diyor tipe her yerde bakıyorlar.varsa tipin bayram eder bibin

Shdw

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 20 Ocak 2021, 18:25:38 »
Futbolcular milyonları kazanırken onları savunan asgari ücretliler çok komik oluyor cidden

Mesela x bir takım çok önemli bir maç kaybetti diyelim. O x takımın x futbolcusu maçtan sonra evinde jakuzi+puro keyfi yaparken
O sırada asgari ücretli çok zor geçinen kişi hüngür hüngür ağlayıp sonra rakip takımın taraftarlarıyla kavga edip küfürleşiyor

Ben almayayım beyler sağolun kimseye destek mestek yok

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 21 Ocak 2021, 21:33:28 »
 erol canere niye kesik atıo hoca bilgisi yok canerin ortalarından baska bişi bilmiyor demesinler diyemi aykutta boyle yapardı yıldız topçuyla kaliteli olmayan hoca aynı takımda olunca hep boyle oluyor.vasat hocalar yıldızları cekemiyor altında ezilmemek için yedek bırakıyor

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 21 Ocak 2021, 21:36:26 »
 Vallaha FENERBAHCE liyim demeye utanıyorum          ALİ KOC İSTİFA......     daha artık bir sey bile yazamıyorum .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 21 Ocak 2021, 21:41:01 »
 bizde seçildiği andan itibaren ilk saniyeden itibaren babamızın oğlunla eşle dostla ters dustuk bu adamı istemedik diye ama gitmez o.bu senede bişi yapamaz mesudu aldım daha ne yapayım der.seneyede 2.mesut vakası yapar gene kalır.manipilasyon yapar.en baslarda kondusyonerlere fatih terime federasyona hakemlere salladı yarın obur gun baska şeyle gundem değiştirir gitmez.bilmem kaç tane trasnfer yapmış  ya sayı onemli değil aziz zamanında kurulan kadro gucune bak şimdi bak azizide sevmezdim ama bu ondan beter

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 21 Ocak 2021, 21:45:08 »
bizde seçildiği andan itibaren ilk saniyeden itibaren babamızın oğlunla eşle dostla ters dustuk bu adamı istemedik diye ama gitmez o.bu senede bişi yapamaz mesudu aldım daha ne yapayım der.seneyede 2.mesut vakası yapar gene kalır.manipilasyon yapar.en baslarda kondusyonerlere fatih terime federasyona hakemlere salladı yarın obur gun baska şeyle gundem değiştirir gitmez.bilmem kaç tane trasnfer yapmış  ya sayı onemli değil aziz zamanında kurulan kadro gucune bak şimdi bak azizide sevmezdim ama bu ondan beter
  kesinlikle....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 21 Ocak 2021, 23:00:49 »
 Yav o degil bu EROL BULUT a  bakıyorum teknik trektor hic sacı dokulmemis  olgunluk cizgisi bile olusmamıs 20 yasında neyse 45 yasında o  bu nasıl is  yavv bu isss genetik arkadas             ben bu ise baska anlama yukleyemiyorum   top oynarken o stres bile adamın sacını dokmemis yav.....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 24 Ocak 2021, 18:09:35 »
 ne bu medyada algı ali koçmu basarısızlığını manipile için yaptırıo bunları.mesut geldi hayal gercek oldu şu bu neymarmı geldi messimi ronaldomu.mesut zaten son seneler arsenalde arsenalde son seneler aman aman kafaya oynayan takım değil.daha once bir suru yıldızlar geldi anelka gencken geldi bişi olmadı.adam zaten milli takımı reddetmiş al ornek gsde falcao bedavadan para yiyor vanpersi geldi tırt.ne yapcak mesut 32 yasında.bir fenerbahçeli olarak salih uçanı geri isterdim mesudun yerine genc adam.burağa helal olsun alnı öpülcek cevap verdi mesudu sordular basarılar dilerim ama bana milli takımda ter doktuğum arkadaslarımı sorun dedi.mesutta elinde patlarsa ali koç ne koz bulcak bakalım hakemlere sardı terime sardı tffye sardı basarısızım deyip istif etmek yerine bunları yaptı.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 25 Ocak 2021, 19:11:31 »
 resmi site çökmüş 20 dkda 35 bin mesaj yollanmış.teki 20lira .MESUTOL kampanyası.aslında milli takımı reddeden adam için yollanmaz ama yolladık gecende yolladık ali koç efendi car çur etti.şuan 194bin kusure ulaşmış kampanya.öteki topçulada alınır takımı caner goturuo reyting meustta.

Facebook Twitter Instagram