Anket

Sizce

Basarılı olur
17 (39.5%)
Basarısız olur
26 (60.5%)

Toplam Oy Verenler: 43

Gönderen Konu: Mesut Özil Fenerbahçede basarılı olurmu?  (Okunma sayısı 4149 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Mesut Özdil Fenerbahçede basarılı olurmu?
« Yanıtla #15 : 09 Ocak 2021, 13:04:02 »
yaw boş verin futbolu koca koca adamlar ben daha fanatiğim diye bir birine ego satıp duruyor boş işler bana ne faydası var ve siyasete de girdi futbol spor dalları jübilesini yapan millet vekili oluyor gene bana faydası yok zararı var
en son arda turan barcelona transfer oldu diye  taktir ettik oda gitti hastane odasında adam kurşunlamaya kalktı

ben artık tamamen futboldan uzak stressiz bir hayat yaşıyorum

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 09 Ocak 2021, 13:06:50 »
   Hayatım boyunca futbol izlemekten nefret ettim  hatta  bunu soyluyordum babama kucukken  baba bunlar cok para kazanıyor biz burada kendimizi parcalıyoruz  bize ne karı var bunu izlemenin   babam zevk iste diyordu  ben bizi somuren butun sistemlere karsıyım    ornegin televizyon   aklınıza gelecek hersey  somurulen  sistemin  kurbanı olmaktansa  tek tabanca gezerim en azından  cok zorda kaldımsa   kafama sıkar giderim     somurulmeyin    okuyun  yazın ogrenin  gezin yasayın sorun sorgulayın  ama somurulmeyin ......
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 09 Ocak 2021, 13:41:55 »
 yok salvador hocam 2 lakabı vardı yazlık yerde cimbomlu diyorlarmış burda kominust  derlerdi.

« Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 15:43:52 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 09 Ocak 2021, 14:18:49 »
Şu pozisyonu izleyip yorum yapar mısınız cidden çok merak ediyorum.
Ve bunu yapan takım koskoca Paris saint germain.
:)
Edit: sanırım video burada açılmıyor, videonun ismine tıklayıp YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 09 Ocak 2021, 17:39:09 »
 bu adamın o gece piskolojisi bizim saçı ilk doktuğumuz zamanlardaki gibi olmuştur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Poznan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 10 Ocak 2021, 02:03:33 »
Gece hayatına düşkün , pandemide klüpler kapalı
O yüzden başarılı olur :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Ocak 2021, 09:04:44 »
 eve taşır gece hayatını gormuonmu evde partiler falan pandemide bende o kadar para olsa bende yaparım gece hayatını eve tasırım.kim takar coronayı o zaman.bu alır parayı yatar .elindeki salihb uçanın değerini bilseydin ozanın değerini bil bunlar hem yatmazz oynar hem fayda verir hem satarsın para kazanırsın.chelsaya bak 27 yas ustu futbolcu almıyordu bir ara.adam milli takımıda istemedi ali koçta ne maneviyatsızmış caneri gökhanı geri soktu bunuda aldı.mahvetti klubu

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 15 Ocak 2021, 23:53:11 »
30 yaşına kadar Fenerliydim ve bu sezon başı Fenerbahçe'yi bıraktım. Yada dondurdum diyebilirsiniz
Kadıköyde rakip takımın önünde diz çökmüş futbolcuyu transfer eden, tribünden üzerine dolar attığımız ve taraftarın küfrettiği bir oyuncuyu transfer eden takımı desteklemem ben

Bunca başarısızlığa rağmen destekliyordum bu 2 oyuncu bardağı taşırdı. Bu saatten sonra Mesut değil Messi+Ronaldo gelse, Fener ŞL kupası alsa yine destek yok benden.
Sene sonu bu oyuncular giderse belki yine desteklemeye devam ederim bakalım

Ayrıyetten bu sene GS veya BJK'nin şampiyon olacağını düşünüyorum

çok üzülmüştür Fenerbahçe senin gibi taraftar zaten olmasin elestireceksen şahıs elestir biz o kulübe o armaya verdik bu sevgiyi

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 16 Ocak 2021, 00:49:10 »
Mesut Ozdil'i Özil olarak değiştirin😅
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 16 Ocak 2021, 03:17:03 »
Mesut özilin transfer söylentisi bile fener hisselerine borsada bir haftada yüzde 40 prim yaptırdı.
Keşke fener hissesi alsaydık köşeydik şimdi :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 16 Ocak 2021, 09:06:58 »
 hocam değiştirmeyi beceremedim soyadı.özdil aslında kendiside bilmio

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 16 Ocak 2021, 20:25:38 »
 şova bak şovaali koç önce hayal dedi mesuda sonra hayal dediğini alıp kahramanı oynuyor.mesuta gelene kadar ne yıldızlar geldi aldı parayı yattı.seçime gircek ondan kafasınca icraat yapıo.yabancı genc kanat ve stoper almış.genc olması guzel ama deniz turuc gibi kanadı verion gidion yabancı getirion.serdar formunda oteki yabancı stoperler dandik serdar yedek kalabiliyor sadık çok hata yapsada yavas yavas ısınıyor gidion yabancı alıon.asıl o kaleciyle hiç bişi olmaz.rizede gökhan vardı kaleci o istanbulda oynardı

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 16 Ocak 2021, 20:28:37 »
şova bak şovaali koç önce hayal dedi mesuda sonra hayal dediğini alıp kahramanı oynuyor.mesuta gelene kadar ne yıldızlar geldi aldı parayı yattı.seçime gircek ondan kafasınca icraat yapıo.yabancı genc kanat ve stoper almış.genc olması guzel ama deniz turuc gibi kanadı verion gidion yabancı getirion.serdar formunda oteki yabancı stoperler dandik serdar yedek kalabiliyor sadık çok hata yapsada yavas yavas ısınıyor gidion yabancı alıon.asıl o kaleciyle hiç bişi olmaz.rizede gökhan vardı kaleci o istanbulda oynardı
  Fenerbahceye kim gelirseee cunubet olur         acıkca soyluyorum  ALİ KOC  gitmeli ....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 16 Ocak 2021, 21:56:14 »
 aynen.sevmem ama izlerim erman toroğlu en basta ima etmişti ali koç varken bu iş olmaz diye erman hoca bu işi bilio

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 17 Ocak 2021, 22:25:40 »
 nerde bu falcao derbi maç var van perside boyle yaptı bunların yerine türk topçusu olsa boyle maçlarda olmasa yerden yere vururlardı gezio tozuo kendine bakmıo sakat şu bu nereye gidiyorsa arkasına pazarazziler takılırdı mesutta gezmeyi seviyormuş oda alır parayı boyle maçlarda sakat şu bu gecirir vaktini burdan çine araplara .çin arap oncesi son durak olduk.

Facebook Twitter Instagram