Gönderen Konu: Minoxidil fiyatları  (Okunma sayısı 2650 defa)

ahmetbird

• Full Member
Ynt: Minoxidil fiyatları
« Yanıtla #15 : 09 Ocak 2021, 15:15:10 »
Olabilir hiç denemedim şırıngayla mantıklı ama temel nokta fiyatları :D aliexpressten 50g sipariş vermeyi düşünüyorum 16 dolar umarım sahte falan değildir.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 09 Ocak 2021, 17:10:40 »
Olabilir hiç denemedim şırıngayla mantıklı ama temel nokta fiyatları :D aliexpressten 50g sipariş vermeyi düşünüyorum 16 dolar umarım sahte falan değildir.

Geri bildirimlere falan dikkat et yorumlar nasıl? Satıcı ile konuş gümrük işini belki bişeyler yapar sıkıntı olmaması için çünkü kozmetik geçmiyo sanırım ama zaten ufak malzeme zarfı hiç açmayabilir üzerindeki yazı önemli

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #17 : 09 Ocak 2021, 18:31:45 »
Minoxidil çok ucuz biz etken madde losyonların pahalı olmasının sebebi içeriğinde başka maddelerinin olması losyon şişesi vs. birde eczaneler kitliyor birazcık, bazı eczaneler 3 tane birden almaya indirim yapabiliyor ya da öğrenciysen.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 09 Ocak 2021, 18:41:15 »
Minoxidil çok ucuz biz etken madde losyonların pahalı olmasının sebebi içeriğinde başka maddelerinin olması losyon şişesi vs. birde eczaneler kitliyor birazcık, bazı eczaneler 3 tane birden almaya indirim yapabiliyor ya da öğrenciysen.

Etil alkol, ppg, şişe mişe topla maks 10 lira hammadde  maliyeti varsa, diplomamı yakarım. 1 litre etil alkolü 30-40 liraya almıştım. Pg de aynı şekilde.

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #19 : 09 Ocak 2021, 19:12:38 »
Etil alkol, ppg, şişe mişe topla maks 10 lira hammadde  maliyeti varsa, diplomamı yakarım. 1 litre etil alkolü 30-40 liraya almıştım. Pg de aynı şekilde.
Ticaret kısmı orası bilmiyorum bir miktar koyuyorlar ki fazladan fiyat biçiyorlar zaten biliniyor bu.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #20 : 09 Ocak 2021, 19:31:48 »
1 litre pg 60 tl ye buldum, etil alkol bulamadım internette ama bir şekil temin edilir zaten 50 gr minoxidil in 16 dolar olduğunu görünce ve bizim satın aldığımız androvium,minoxil vs vs içinde 50mg olduğunu görünce gerçekten aptallık ediyoruz o fiyatlara para verip alıyoruz bence kendimiz yapabiliriz biraz uğraştırabilir belki ama böylesi daha mantıklı gibi geliyor.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Ocak 2021, 08:45:36 »
1.5 sene olucak zaten bırakmayı düşünmüyorum o yüzden tepkim bu fiyatlara.

sabah akşam 5 fıs şeklinde bende yedirmekte zorlanıyorum bi fıs atıyorum kafayı sağa sola arkaya eğerek akmasını sağlıyorum anca o şekil 8 9 fıs yapınca kaşıntı yapıyor geceleri.

En çok tepe bölgesine sıkmakta zorlanıyorum. Tam tepe yani orta noktaya sıkıp, aşağıya akmasını sağlamak çok zor oluyor. Tepeye 3 sıkacaksam 5 6 fıs oluyor anca tutturuyorum :)
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 10 Ocak 2021, 09:09:04 »
 bir cocuk vardı cerrahpaşa tıpta okurken minoxidil kullanırdı o derdi nettekiler sktsi gecmiş ama o onemli değil 2030a kadar skt devamsa 2025 yazıyorlar derdi.ben 19 sene olcak kullanıom.hatırlamıom ama 15 senedir netten alıom hangi site denk gelirse o an ucuzsa hiçbir sorun çıkmadı.cekinmenize gerek yok yarı fiyatına kullanın.nette satan yerlerde konustum bir kere hatta ellerinde kalmamıştı o zaman demişti zaten sktsi gecmişti onların diye iyide sorun çıkmadı skt olayına takılmayın almadığım site kalmadı sorun çıkmadı.bedava 2 kat para vermeyin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 14 Ocak 2021, 21:26:19 »
bir cocuk vardı cerrahpaşa tıpta okurken minoxidil kullanırdı o derdi nettekiler sktsi gecmiş ama o onemli değil 2030a kadar skt devamsa 2025 yazıyorlar derdi.ben 19 sene olcak kullanıom.hatırlamıom ama 15 senedir netten alıom hangi site denk gelirse o an ucuzsa hiçbir sorun çıkmadı.cekinmenize gerek yok yarı fiyatına kullanın.nette satan yerlerde konustum bir kere hatta ellerinde kalmamıştı o zaman demişti zaten sktsi gecmişti onların diye iyide sorun çıkmadı skt olayına takılmayın almadığım site kalmadı sorun çıkmadı.bedava 2 kat para vermeyin

hocam sizin çok uzun zaman olmuş kullanalı. büyük sabır gerekiyor cidden tebrik ederim, ben 1 yıl kullandım ve sıkıldım bıraktım ama tekrar başlamayı planlıyorum, siz bunca zaman kullanımda herhangi bir yan etkiyle karşılaştınızmı. öte yandan ilk yıldan sonra spreyi 1 gün dolu 1 gün boş şeklinde mi kullandınız

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 14 Ocak 2021, 22:12:04 »
 yan etki olmadı yok hergün kullandım.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram