Gönderen Konu: 18 yaş saçın yanlardan açılması yardım  (Okunma sayısı 13468 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: 18 yaş saçın yanlardan açılması yardım
« Yanıtla #15 : 09 Ocak 2021, 11:18:22 »
  Yası cok kucuk kardesim agır ilaclar onerilmez 18 yasında ben 28 yasındayım sakalımda fin yuzunden seyreklik yasadım bu adam ne yapsın kullnırsa zararı olur   hala gelisme cagı ancak bunları yazdıklarımı  kullanabilir   boy uzaması devam ediyor bu insanda agır ilac cok zararlı
Yaşı çok küçük ama saça ihtiyacı var bu çocuğun.18 yaşında nw2 olan 21de nw3 civarı olur.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8857.0 şu linkte 20 yaşında nw2 olup şuan nw3e gitmekte olan arkadaşı inceleyebilirsin saçının böyle olmasını istiyorsan aliyi dinle ama görünüşçülük çağında yaşadığımızı da unutma saç her şey değildir ama kaybedilemeyecek kadar değerlidir özellikle gençseniz

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 09 Ocak 2021, 11:57:20 »
Yaşı çok küçük ama saça ihtiyacı var bu çocuğun.18 yaşında nw2 olan 21de nw3 civarı olur.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8857.0 şu linkte 20 yaşında nw2 olup şuan nw3e gitmekte olan arkadaşı inceleyebilirsin saçının böyle olmasını istiyorsan aliyi dinle ama görünüşçülük çağında yaşadığımızı da unutma saç her şey değildir ama kaybedilemeyecek kadar değerlidir özellikle gençseniz
   Kardesim cocuga onerdigim ilacları kullansa zaten sac dokulmesi durur sen icini ferah tut  kombine kulllaılan o ilaclar sac dokulmesini kesinlikle durdurur norward 3 olmaz yani yası cok kucuk bu adamın boy uzaması kas gelisimi sperm gelisimi penis gelisimi daha saysam bitmez ben ilac oneriyorum farkındaysan        sacını boyle olmasını istiyorsan aliyi dinle diiyorsun                neee ali ne yapmıs ilac onermekten baska ne yaptı bu insana onerdigim ilaclar sacın geriye gitmesini onler sen rahat ol icinde dht blockerda var biz elbet bir sey biliyoruz
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 12:07:54 Gönderen: ali2132b »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 09 Ocak 2021, 12:12:31 »
   Kardesim cocuga onerdigim ilacları kullansa zaten sac dokulmesi durur sen icini ferah tut  kombine kulllaılan o ilaclar sac dokulmesini kesinlikle durdurur norward 3 olmaz yani yası cok kucuk bu adamın boy uzaması kas gelisimi sperm gelisimi penis gelisimi daha saysam bitmez ben ilac oneriyorum farkındaysan        sacını boyle olmasını istiyorsan aliyi dinle diiyorsun                neee ali ne yapmıs ilac onermekten baska ne yaptı bu insana onerdigim ilaclar sacın geriye gitmesini onler sen rahat ol icinde dht blockerda var biz elbet bir sey biliyoruz
Forumda 3 senedir takılıyorum ve sen açık ara en çok boş yapan adamsın.20 aydır fin kullanıyorum ve dediğin hiçbir şeyi yaşamadım okumuşsun bir iki yerde yok çükün gelişmez boyun uzamaz kadınsılaşırsın vb vb sıkabildiğine sıkıyorsun.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 09 Ocak 2021, 12:21:02 »
Forumda 3 senedir takılıyorum ve sen açık ara en çok boş yapan adamsın.20 aydır fin kullanıyorum ve dediğin hiçbir şeyi yaşamadım okumuşsun bir iki yerde yok çükün gelişmez boyun uzamaz kadınsılaşırsın vb vb sıkabildiğine sıkıyorsun.
  Bak simdi   kardeslikten cıkıp yavsaklıga dogru ilerliyorsun adam akıllı yazdıgında bende sana insan gibi yazıyordum ama sen kasınmaya basladın bende kasınanı guzel bir   kasıyorum eger benim yorumlarımı okuyorsan sen kafaya sacı okadar takmıssın  cukunu  koparıp atsalar haberin olmaz soylersinki neyseee idare ederiz sacım olsunda bu zihniyeti bırakın  git engellenen hormonun ne ise yaradıgını ogren sonra gel bana   laf tartısması yap   senin gittigin yollarda ben cukum lee  takla atıyordum tekrar soyluyorum eger bundan sonra dogru duzgun konusmazsan YAVSAK  kelimsiyle sana yazmaya baslayacagım bu sana son insanlıgım .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 09 Ocak 2021, 13:53:19 »
sacı okadar takmıssın  cukunu  koparıp atsalar haberin olmaz soylersinki neyseee idare ederiz sacım olsunda
Ulan forumda 7 24 çük muhabetti yapan sen olduğun gibi birde benim cinsel durumumu sorguluyorsun hayır ne yapalım aletimizin fotosunu çekip atalım mı sana ?Ağzından çük kelimesi eksik olmuyo bile mali.Finle alakası yok sen kafayı dalgalarla bozmuşsun git tedavi ol iğrenç fantezilerini buraya getirme

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 09 Ocak 2021, 14:42:32 »
Ulan forumda 7 24 çük muhabetti yapan sen olduğun gibi birde benim cinsel durumumu sorguluyorsun hayır ne yapalım aletimizin fotosunu çekip atalım mı sana ?Ağzından çük kelimesi eksik olmuyo bile mali.Finle alakası yok sen kafayı dalgalarla bozmuşsun git tedavi ol iğrenç fantezilerini buraya getirme
   Neyapalım erkekler senin gibi yaaa sacında ya cukunden korkuyor    bizde birini hedaf alacagız senin sac kadar benim cuk takıntım yok   senin hicbirseyin beni ilgilendirmez  tanımıyorum bile ben sana birsey demedimki   sen kendi  kendine bana laf atmaya basladın finasterid ben zaten herkese oneren benim  ac yorumlarımı okuuu millete agır androjen kullanacagına finassterid alsınlar diyen yine benim   ama bu arkadas 18 yasında buna bu ilac vermek sakıncalı  minox konusuna gelince herkes adımı kadar iyi biliyor dalga olayını  sen yasamak istiyorsan kullan konumuz dalga bile degildi  ne dedigini bilmiyon birde bana git tedavi ol diyorsun evet cok igrenc fantazilerim var     misal cukunu alıp koparıp ooo bos konusan agzına tıkamak isterdim mesela ama bugun agzımı bozmak istemiyorum yarın gelll ben sana nice fantaziler ogretip yazarım buraya seninde o hadsiz kafan ders alır  ama bugun benle laf dalasına girme kufur etmek istemiyorum sacını bu kadar onemsiyorsan cuke bu kadar takılıyorsan sinirini benden cıkarıyorsan cukunu biraz sık gelen meniyi kafana  sur  sac belasındanda kurtul beni senin gibi bosbeleslerdende kurtar anladımmı evladım  simdi  cok konusma bugun yediklerinle sukret  yarın bana musait oldugun bir zamanda ozelden yaz....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

brakarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 09 Ocak 2021, 17:06:13 »
İnternette biraz saçları norwood2 olanlara falan bi baktımda bende o kadar açıklık yok ya. Aslında zaten küçüklüğümdede benim alnım yanlardan biraz genişti
  • Yaşınız 20

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 09 Ocak 2021, 17:09:40 »
İnternette biraz saçları norwood2 olanlara falan bi baktımda bende o kadar açıklık yok ya. Aslında zaten küçüklüğümdede benim alnım yanlardan biraz genişti

koyduğun üçüncü fotoğrafta nw2 bence

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

brakarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 09 Ocak 2021, 17:43:34 »
koyduğun üçüncü fotoğrafta nw2 bence
İnternette nw2 nin bu şekilde olduğunu gördüm o yüzden yazdımda. Benim saçlardada bu şekilde bi açılma yok ve 3. fotodada açıdan dolayı normalden daha açık gözükmüş gibi. Neyse bakalım zaman göstericek artık
  • Yaşınız 20

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 09 Ocak 2021, 17:50:54 »
İnternette nw2 nin bu şekilde olduğunu gördüm o yüzden yazdımda. Benim saçlardada bu şekilde bi açılma yok ve 3. fotodada açıdan dolayı normalden daha açık gözükmüş gibi. Neyse bakalım zaman göstericek artık
  sen tedavi uygula bosver  norward tı tedaviye basla  kafaya takma hicbirsey i
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram