Dostlar merhaba,saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ama 2 firma arasında kaldım.Biri aşırı pahalı ama sonuçları müthiş isim veriliyor mu bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim sanırım Türkiye'de en başarılı ekim yapan kişi.Diğeri ise fiyatı uygun tanınmış kurumsal bir firma.Şimdi saçlarımı kesinlikle ektireceğim ama bu iki kurum arasında kaldım.İlk firma da ektirirsem bana 30.000 40.000 arası belki dönor sayısında olumlu tablo çıkarırsa doktor 25.000 TL ye mâl olacak.İkinci firma ise 12.000 6.000 arası bir fiyatlandırma içeriyor.Öğrenci olduğum için maddi gelirim yok biriktirdiğim 10.000 TL var ve ailem destek olacak.Birde yüksek lisans için ayrılmış özel sigorta param var 4.000 EU.
Para kazanılır ama hatalı ya da başarısız bir ekimin tedavisi çok zor.Ama bu parayı yerine koymam için mezuniyet sonrası 1 belki 2 sene çalışıp yüksek lisansımı(yurtdışı) bir sene ertelemek zorunda kalacağım.Sizce hangi yolu seçmeyelim yardımcı olursanız çok sevinirim.Not:Sitede yeniyim ve açtığım ilk konu yanlış bir yerde ya da şekilde açtıysam lütfen uyarın kurallara uymak isterim.25 yaşındayım saçlarımın kenarları açık üstlerde ve tepe bölgesinde saç var.Sanırım Nordwood 2 seviyesinde ince telliyim ve 3 ayrı Ekim merkezinde de dönor bölgemim başarılı bir Ekim için yeterli olacağı söylendi.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar