Dostum 77.gün için çok iyi görünüyor,dediğin gibi tüylenme barizen kendini belli etmiş,tabi sen çıplak gözle çok daha iyi gözlemliyorsundur,genelde bu dönemde en kaliteli fotağraf makinesiyle çekim yapsan dahi genelde o bahsettiğin ayva tüylerini görmek zor o yüzden tüylenmenin aslında daha çok olduğunu düşünüyorum,o ıslak çektiğin fotoğraflar özellikle hoşuma gitti ve sana bu konuda bir tavsiyem olacak,her iki haftada bir bu şekilde fotonu çekip buraya koyarsan o bahsettiğin ayva tüylerini şaşırtıcı bir şekilde takibini yapabileceğimizi farkedeceksin,tüylenme çoğaldıkça pamuksu ufak tüy yumakları ıslak haldeyken diğer saçlardan barizen farklı gözükecekler ve böylelikle saç çıkış sürecini farklı ve net bir şekilde burda resmedebilirsin,ben kendi ekim sürecimde çıkan saçları bu şekilde gözlemlemiştim,bu durumu geç farkettiğim için fotoğraflama şansım olmadı ama sen yapabilirsin henüz geç değil
Site hakkında söylediklerine katılıyorum ,her zaman dediğim gibi benimkisi amne hizmeti maddi çıkarlar kesinlikle söz konusu olamaz ,olması mümkün değil,isteyen burayı beleş saç ekim sürecini fotolu olarak kayıt altına alabileceği bir ortam olarak kullanabilir,bu iş için çok müsait,istenilen çözünürlükteki fotoyu bir kaç saniye içerisinde yüklenilebilecek bir site yaptım,özellikle bu konuda şu an tr de saç ekimiyle ilgili başka bir site yok,övünmek gibi olmasın ben sitemin en çok bu özelliğini seviyorum,hem hiç yazanda olmadığı için baştan sona kesintisiz fotolu bir sunum yapmak mümkün,keşke hiç böyle konulara hiç bir şey yazılmasada sadece bu şekilde paylaşım yapılsa ,zaten bir süre sonra bu yazdıklarımızıda sileceğim bu güzel paylaşımın kirlenip kesintiye uğramasın ,sonuçta paylaşımının devamı gelecek....