Bilerek yaymak gibi Bi durum olamaz. Yeni Dünya modeli bu yediğimiz içtiğimiz herşey inflamasyona sebep olacak cinsten. Şeker tüketiminin artması, Fast food tüketimi, işlenmiş gıdalar, oksidasyonun eskiye oranla çok artması(hava kirliliği işlenmiş gıdalar sigara tüketimi vs Bi sürü sebep). Eskiden kellik bayağı azmış bu bi gerçek geçen gün üşenmedim sünnet düğümünü izledim(92 yılı) neredeyse kel yok gibi bişey
şimdi bakıyorsun kellik aşırı artmış. Bizim esas uğraşmamız gerekn inflamasyonu azaltmak. Saçım yağlanıyo kaşıntı var diyen herkes omega 3 denesin bayağı faydası oluyo antinflamatuvar olarak 1 ay deneyin faydası olmazsa bırakırsınız. İnflamasyon kadınlarda neden saç dökmüyo çünkü dht yok onlarda. Bi sebepte d vitamin alımının düşmesi magnezyum eksikliği sonucunda kalsifikasyonun artması olabilir belki. Klorlu sularında saça etkisi var gibi geliyo bana. Geçen yıl köyde takıldım Bi ara orada yaşa oranla kel sayısı çok çok az 55-60 yaşlarında bayağı bayağı saçlı adamlar. (temiz hava temiz su). Şehir yaşamı bize yaramıyo demek ki :d