Gönderen Konu: Ön Frontal Bölge Tedavi Önerisi  (Okunma sayısı 2001 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Ön Frontal Bölge Tedavi Önerisi
« Yanıtla #15 : 12 Ocak 2021, 12:32:17 »
oral spiro kullanacağına dutu her gün kullan spiroyu losyon kullan kanka senin iyiliğin için ha yanetki görür müsün bilemem
   Oralmincii arkadasım bırak herseyi kullansın    sen soylesende kendi bildigini yapacak soylemesende o sac icin zehir olsa icer.    Millet yıllardır tedavi yapıyor sacları duzelmiyor adam 3 ay bile olmamıs diyor sacım 18 lik norward 2 olsun buradan tum kardesilerime sesleniyorum  ilk once hedefiniz olanı korumak  ve  size tecrubelerimi soyliyeyim sac icin yapılan butun tedaviler etkisini 1 yıldan sonra gostermeye baslar  sabırlı olun onunuze geleni kullanmayın tedaviniz az ama devamlı olsun   bu ek acıklamayı millet bu yazıyı okusun diye yaptım .
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2021, 12:45:33 Gönderen: ali2132b »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Ön Frontal Bölge Tedavi Önerisi
« Yanıtla #16 : 12 Ocak 2021, 13:10:02 »
   Oralmincii arkadasım bırak herseyi kullansın    sen soylesende kendi bildigini yapacak soylemesende o sac icin zehir olsa icer.    Millet yıllardır tedavi yapıyor sacları duzelmiyor adam 3 ay bile olmamıs diyor sacım 18 lik norward 2 olsun buradan tum kardesilerime sesleniyorum  ilk once hedefiniz olanı korumak  ve  size tecrubelerimi soyliyeyim sac icin yapılan butun tedaviler etkisini 1 yıldan sonra gostermeye baslar  sabırlı olun onunuze geleni kullanmayın tedaviniz az ama devamlı olsun   bu ek acıklamayı millet bu yazıyı okusun diye yaptım .

doğru valla 2 ay 3 ay çok kısa zamanlar cinsiyet değiştirsen bile yeni etki etmeye başlar. Senin saçı da biliyorum yani gayet iyi benimkinden biraz zaman tanı spiro losyon işine yarar oral spiro için hani kel olsan nw5 6 anca risk alınır yani.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Facebook Twitter Instagram