Gönderen Konu: Saç diplerinde ağrı  (Okunma sayısı 3272 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Androjen Agrisi
« Yanıtla #15 : 08 Ocak 2021, 13:52:20 »
Benim şuan kullandıklarımın çoğu doğal içerikli şeyler. Kabak çekirdeği yağı kullanmamın sebebi daha pratik olması. Xpecia içindeki çoğu şey de bitkisel. Vitaminlere şu aşamada ihtiyacım var, vitamin ve mineral olarak agresif davranmamın sebebi kötü diyet sebebiyle telogen effluvium'um olması. Kaybı en aza düşürmek için bu kadar fazla mineral ve vitamin alıyorum. Ömür boyu böyle kullanamam ileride dozları azaltacam zaten. Üstelik herhangi bir vitamin eksikliğine ait belirti de yaşıyorum ara sıra bu da özellikle depolanan vitaminlerimde eksiklik olduğunu gösteriyor.

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Saç diplerinde ağrı
« Yanıtla #16 : 08 Ocak 2021, 14:34:46 »
10 tane alsan da o takviyeyi magnezyumdan ve d vitamininden (düşük olduğunu düşünüyorum senin) zarar gelmez.  fazla magnezyumla ilgili kimse zarar görmez vücut her türlü tolere eder
bu d vitamini seviyesi zaten yeterli değil eksikliklerde 60 katı öneriliyor senin aldığının .ki aldığın takviyede bence hiç emilmiyor.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 08 Ocak 2021, 14:41:52 »
10 tane alsan da o takviyeyi magnezyumdan ve d vitamininden (düşük olduğunu düşünüyorum senin) zarar gelmez.  fazla magnezyumla ilgili kimse zarar görmez vücut her türlü tolere eder
bu d vitamini seviyesi zaten yeterli değil eksikliklerde 60 katı öneriliyor senin aldığının .ki aldığın takviyede bence hiç emilmiyor.

Deneyerek görecem kendini belli eder muhtemelen. Düşük olduğunu ben de düşünüyorum bazı belirtilerden anlayabiliyorum bunu sen neye dayanarak söyledin
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 08 Ocak 2021, 14:47:04 »
Deneyerek görecem kendini belli eder muhtemelen. Düşük olduğunu ben de düşünüyorum bazı belirtilerden anlayabiliyorum bunu sen neye dayanarak söyledin

magnezyum yüklemesi yapıyorum ara ara . normal alınan d vitaminleri bile iyi emilmezken senin aldığın hiç emilmeyecek 300k iu ve aylarca her gün güneşlenmeyle sadece 30 arttırabildim seviyemi kişiden kişiye değişir ama benim için böyle oldu . yine de hiç biri güneşlenmenin yerini tutmaz

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 08 Ocak 2021, 14:52:25 »
magnezyum yüklemesi yapıyorum ara ara . normal alınan d vitaminleri bile iyi emilmezken senin aldığın hiç emilmeyecek 300k iu ve aylarca her gün güneşlenmeyle sadece 30 arttırabildim seviyemi kişiden kişiye değişir ama benim için böyle oldu . yine de hiç biri güneşlenmenin yerini tutmaz

Evet öyle maalesef. Ama derslerden dolayı fırsat olmuyor en iyi sen anlarsın 😅. Ayrıca bunu asıl amacım magnezyumdu. Yanında vitD olunca bunu alayım dedim.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 08 Ocak 2021, 15:09:43 »
    Xedhmoid adlı kullanıcı  arkadasım  magnezyum d vitamin artık aklına gelebilcek butun vitaminler mineralller ne gelirse erkek vucudu butun vitmin minerallere karsı kendini savunan bir mekanizma gibidir neden cunku erkekler denilince potansiyel guc demektir gucun oldugu yerde butun carklar durmadan calıısır kadınlara gore 10 kat daha fazla vitamin mineral vucudumuz  dayanıklıdır alsakta almasakta vucudumuz eksikliginde fazlalıgında acıgı kapatabiliyor bu yargıyı nereden cıkardım  AGA geciren genetik dokulme yasayan lar doktora gittiginde doktor en basta saclara bakar hemen teshisi koyar aga diye kan sonuclarını ister ama cogu AGA HASTA erkeklerde ne tesadufturki kanları her zaman iyi durumdadır buyun vitaminler mineraller hep normal seviyededir b12 demir artık ne dusuklugu olsa bile erkeklerde ciddi derece sac  dokulmesi yapmaz  en fazla saglıksız gorunum veya beyazlatır  ama sence normalmidir kanlarındaki vitamin minaral degerlerinin iyi durumda olması neden bizi erkekler cok iyi vitamin mineral olsun iyi bir emilimciyiz eksikliginde cok sorun hisetmiyoruz aynı colde kalmıs deve gibi ornek vermistim bizim vucudumuz cok dayanıklıdır kadınlara gore ve cogu erkekte istisnasız sac problemi yasayan %80 ni genetik dokulme yasayacak yada ileride yasayacak nedden erkelerin %50 sinden fazlası 50 yasından sonra  saclarını kaybederler bizim sorunumuz hormanlarımız vitamin mineral ikinci planda kalıyor   yapay olarak aldıklarmız ise fazla almadan  az duzenli bir sekilde almalıyız  ben almaya karsı degilim haftada iiki kere al dedim  beni anladıgınızı dusunuyorum  sen magnezyum eksikligini hissedemezsin vucudunda dvitamini olabilir ama oda yapay olarak alınımı iyi degil gunese cık 15 dakika bekle alıyorsun zaten yada d vitamini sadece guneste bulunmuyor aldıgımız gıdalardan alıyoruzzaten  haftada iki kere alını saana yeter her gun almak istiyorsan magnezyumla aynı gun alma  ikisi bir anda alınımı iyi degil sen bilirsin bunlar sorun tesgil etmez erkeklerde  senin sacın senin hayatın kardesim ben ilac alınımına karsı degilim sadece haftada iki kere al dedim  vucut bu eksikligi gorup kapatabiliyor vucudumuzda bizim bilmedigimiz beyin gorevi goren nice hormonlar organlar hucreler var  onları uyusturup kandırmayalım diye ....bazen insanıda vucut gibi kendi haline bırakmalıyız kendi kendinin acıgını kapatsın yenilesin diye daha derin dusunursen ne dedigimi anlarsın kardesim ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 08 Ocak 2021, 15:20:18 »
eskiden bilinmiyordu ama artık d vitamini magnezyum ve k2 önemi yeni anlaşıldı. d vit alıyorsanız kesinlikle magnezyum almalısınız çünkü d vitamini kalsiyum emilimini arttırır damarlarda kireçlenme olabilir,  k2 almanıza gerek yok

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 08 Ocak 2021, 15:33:14 »
Ali abi belki inanmazsın ama bu eksiklikleri kapatma olayı tamamen doğru değil. Sana diyetten dolayı saçların geldiği durumu atsam inanmazsın  hatta bu forumdaki çoğu kişi farklı kişi der inanmazlar.
Bundan 6 ay önce beni görsen nw6 ya gidiyor dersin çok net söylüyorum.

Keşke dediğin gibi olsaydı ama vitamin, mineralin günlük alınması gerekiyor eksikliğin varsa eksikliğin kapatılması yok. Eksiklik kapatılmasını da şu şekilde yapar saçtan alır tırnaktan alır, hayati metabolik olaylarda kullanır. Bazı aminoasitlerin bunlara esansiyel aminoasitler deniyor. Ki bunlar vücutta sentezlenemiyor.

AGA'sı olan insanın bir tek saçında problem yoktur. Vücudu genel olarak sıkıntılıdır. Damarları daha cabuk kireçlenir, kronik hastalıklara sahip olabilirler. Bu yüzden bu kadar şeyi yapıyorum. Keşke mecbur olmasaydım ama mecburum.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 08 Ocak 2021, 15:46:49 »
Ali abi belki inanmazsın ama bu eksiklikleri kapatma olayı tamamen doğru değil. Sana diyetten dolayı saçların geldiği durumu atsam inanmazsın  hatta bu forumdaki çoğu kişi farklı kişi der inanmazlar.
Bundan 6 ay önce beni görsen nw6 ya gidiyor dersin çok net söylüyorum.

Keşke dediğin gibi olsaydı ama vitamin, mineralin günlük alınması gerekiyor eksikliğin varsa eksikliğin kapatılması yok. Eksiklik kapatılmasını da şu şekilde yapar saçtan alır tırnaktan alır, hayati metabolik olaylarda kullanır. Bazı aminoasitlerin bunlara esansiyel aminoasitler deniyor. Ki bunlar vücutta sentezlenemiyor.

AGA'sı olan insanın bir tek saçında problem yoktur. Vücudu genel olarak sıkıntılıdır. Damarları daha cabuk kireçlenir, kronik hastalıklara sahip olabilirler. Bu yüzden bu kadar şeyi yapıyorum. Keşke mecbur olmasaydım ama mecburum.
   vucudundan testesteron ve dht hormonunu cıkraıp atarsan emin ol aga dan eser kalmayacak  hormonlar tekrar soyluyorum hormonlarbunlar sivilcede yapar sacta doker kronik hastalıklarda zamanla yapar en basitinden erkeklerin kadınlardan erken olmesi bu hormonlarımız zaten ne sac bırakıyor ne saglıklı bir vucut
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 08 Ocak 2021, 15:49:30 »
   vucudundan testesteron ve dht hormonunu cıkraıp atarsan emin ol aga dan eser kalmayacak  hormonlar tekrar soyluyorum hormonlarbunlar sivilcede yapar sacta doker kronik hastalıklarda zamanla yapar en basitinden erkeklerin kadınlardan erken olmesi bu hormonlarımız zaten ne sac bırakıyor ne saglıklı bir vucut

Hocam androcur mu kullanayım yani 😅
Ben en basit tedaviyle kurtarmaya çalışıyorum. Vücut ilk önce saçtan feragat ediyor. Bu yüzden en ufak eksikliğe tahammülüm yok. Eksik olacağına fazla olsun. Eksikliği fazla olmasından daha zararlı
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 08 Ocak 2021, 15:53:09 »
Hocam androcur mu kullanayım yani 😅
Ben en basit tedaviyle kurtarmaya çalışıyorum. Vücut ilk önce saçtan feragat ediyor. Bu yüzden en ufak eksikliğe tahammülüm yok. Eksik olacağına fazla olsun. Eksikliği fazla olmasından daha zararlı
GENEL KONUSTUM YAA  yok andrucur kullanma gercekleri ogren diye yazdım     vitamin mineral sacta alıp tırnaga vermez butun kan dolasımında dolasır  kanın duzgun akmadıgı yere ise gitmeyerek  o bolge aga sayesinde zayıflar   kullan kardesim fazlasınıda kullan farkındaysan iyiligini dusunuyorum icinde kotuluk olan bir insan bunları yazmaz  hem bırakta demiyorum sen bilirsin senin sacın senin hayatın
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 08 Ocak 2021, 16:01:38 »
GENEL KONUSTUM YAA  yok andrucur kullanma gercekleri ogren diye yazdım     vitamin mineral sacta alıp tırnaga vermez butun kan dolasımında dolasır  kanın duzgun akmadıgı yere ise gitmeyerek  o bolge aga sayesinde zayıflar   kullan kardesim fazlasınıda kullan farkındaysan iyiligini dusunuyorum icinde kotuluk olan bir insan bunları yazmaz  hem bırakta demiyorum sen bilirsin senin sacın senin hayatın

arkadaşın sadece aga sı yok kısa süre önce yoğun bir te dönemi yaşamış

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 08 Ocak 2021, 16:10:10 »
arkadaşın sadece aga sı yok kısa süre önce yoğun bir te dönemi yaşamış
  Anladım tedavilere devam devam 
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 09 Ocak 2021, 12:15:58 »
Bende de aynı olay var yürüyüş yapınca bu ağrı kesiliyor ve dokulme olmuyor saka gibi bildiğin kafanin üstü sinir bozucu bir şekilde yanıyor uyuşuyor kansızlik hissi oluyor  dermastamps falan yapınca 2 3 gün olmuyor bu illet genetik dökülmemi kan akisiyla alakalı mi bilmiyorum müsait olursam bi doktora gideceğim
AI GEM

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 09 Ocak 2021, 12:21:25 »
Bende de aynı olay var yürüyüş yapınca bu ağrı kesiliyor ve dokulme olmuyor saka gibi bildiğin kafanin üstü sinir bozucu bir şekilde yanıyor uyuşuyor kansızlik hissi oluyor  dermastamps falan yapınca 2 3 gün olmuyor bu illet genetik dökülmemi kan akisiyla alakalı mi bilmiyorum müsait olursam bi doktora gideceğim

üstad benim önerdiğim tahta tarağı al ve saçın dökülmeyen yerleri bak kafa çevresi yani tarağı bastırıp deriyi hareket ettir sabah akşam 10 dk yap bunu

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram