Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 223999 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #555 : 22 Mayıs 2021, 21:58:36 »
3 yıldır finasteride kullanıyorum. 1 2 ay kadar dökülme durdu. ama sürekli dökülme devam ediyor. dutasteride kullanmayı düşünüyorum önerirmisiniz. yan etkileri finasteride göre nasıldır. finasta ilk başta yanetkileri gördüm sonra düzeldi.

saçlarınız geriye gitmeye başladıysa öneririm daha iyidir finden, yanetki kişiden kişiye değişiyor

dermaderma1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #556 : 22 Mayıs 2021, 22:24:07 »
.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2021, 19:13:34 Gönderen: dermaderma1 »
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi finasteride

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #557 : 26 Mayıs 2021, 10:08:18 »
saçlarınız geriye gitmeye başladıysa öneririm daha iyidir finden, yanetki kişiden kişiye değişiyor
Hocam size bir şey sormak istiyorum. Mesela çörek otu yağı almayı düşünüyorum. Arifoğlu markasının 250 ml. şişe fiyatı 50 lira, Ocean markasının 1000 mg 60 tablet fiyatı ise 90 lira. Yani yaklaşık 60 ml'lik ürün 90 lira olmuş oluyor gibi. Yani bu kadar fark olmasının sebebi nedir sizce?
250 ml. alınıp kendimiz kaşıkla ölçüp içsek sorun olmaz sanırım.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #558 : 26 Mayıs 2021, 12:21:13 »
Hocam size bir şey sormak istiyorum. Mesela çörek otu yağı almayı düşünüyorum. Arifoğlu markasının 250 ml. şişe fiyatı 50 lira, Ocean markasının 1000 mg 60 tablet fiyatı ise 90 lira. Yani yaklaşık 60 ml'lik ürün 90 lira olmuş oluyor gibi. Yani bu kadar fark olmasının sebebi nedir sizce?
250 ml. alınıp kendimiz kaşıkla ölçüp içsek sorun olmaz sanırım.

ocean çok daha yoğundur ekstre olduğu için. hangisini isterseniz onu kullanın hocam

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #559 : 26 Mayıs 2021, 12:34:04 »
ocean çok daha yoğundur ekstre olduğu için. hangisini isterseniz onu kullanın hocam
Anladım hocam sağolun.

dermaderma1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #560 : 29 Mayıs 2021, 17:27:45 »
saç masajı hergün yapmak saça zarar verirmi.masaj yapınca daha çok dökülüyor gibi.bide sertmi yapmak lazım masajı.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi finasteride

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #561 : 29 Mayıs 2021, 23:36:25 »
saç masajı hergün yapmak saça zarar verirmi.masaj yapınca daha çok dökülüyor gibi.bide sertmi yapmak lazım masajı.
Deriniz hassassa sert masaj canınızı fazla yakabilir ama sert masaj daha yararlıdır her gün 15-20 dakika tarakla masaj yapabilirsiniz

dijita

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #562 : 09 Haziran 2021, 13:04:28 »
selamlar magnezyum takviyesi alıcam öneriniz hangisi olur marka dozaj olarak? bunu aç mı tok mu alalım? günün hangi vaktinde? emilimini arttırmak için herhangi bir şeyle mi tüketmek uygun olur varsa nedir? d vitamini için ed coledan damla kullanıyorum çok düzenli olmasa da onla mı birlikte alalım? d vitamini yazdırmak da zor oluyor alternatif öneriniz var mı? d vitaminini kafama göre kullanmıyorum bu arada testleri oldum bir kaç defa hep eksik yemekle olmuyor bütün gün evde güneşten uzak çalışıyorum yerine koyamıyorum maalesef doğal yollardan.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #563 : 09 Haziran 2021, 15:43:07 »
selamlar magnezyum takviyesi alıcam öneriniz hangisi olur marka dozaj olarak? bunu aç mı tok mu alalım? günün hangi vaktinde? emilimini arttırmak için herhangi bir şeyle mi tüketmek uygun olur varsa nedir? d vitamini için ed coledan damla kullanıyorum çok düzenli olmasa da onla mı birlikte alalım? d vitamini yazdırmak da zor oluyor alternatif öneriniz var mı? d vitaminini kafama göre kullanmıyorum bu arada testleri oldum bir kaç defa hep eksik yemekle olmuyor bütün gün evde güneşten uzak çalışıyorum yerine koyamıyorum maalesef doğal yollardan.

natures supreme, venatura, ocean  bu markalardan oksit formu harici olur , yatmadan önce içmek en uygunu gibi

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

siyasallı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #564 : 12 Haziran 2021, 15:48:22 »
Hocam uzun zamandır forumu takip ediyorum. sizin kılavuzunuzu okudum. sık ve yoğun saçlarım vardı ancak pandemi ile birlikte farketmeye başladığım bir sürecin içerisine girdim saçlarım sık ve gürdü ancak dökülme artık kendini belli etmeye başlamıştı masada saçlar oluyordu ve şakaklarımda hacim kaybını hissediyordum. bunun için araştırmaya başladım ilk olarak dermotoloji bölümüne randevu aldım ve o bana covid geçirdin mi diye sordu ben evet geçirdim dedim ve genetik dökülmede olabilir tarzı şeyler söyledi ve folik asitten demire kadar pek çok takviye lita forte adlı bir şampuan ve losyon verdi altı ay içinde etkisini gösterir ilk üç ay dökülme devam eder dedi. Ben düzgün beslenen birisi olduğum için vitamin eksiğimin olduğunu düşünmüyordum ancak verilen programa düzgün bir şekilde devam ettim sonrasında şampuan ve losyonu kullandım ancak şampuan ve losyon saç yapıma uygun değildi ve duştan sonra saçlarım çok kötü duruyordu şampuan bitmeye yakın bırakmaya karar verdim bu arada forumu takip ediyordum şampuanla ve  losyonla bir çözüme ulaşamayacağımı anlamıştım şuan nw2 seviyesindeyim ve duşta otururken vs saçlarımda dökülme devam ediyor dökülen saçlarım canımı bir hayli sıkıyor. masaj aleti sipariş verdim kafa derimi yumuşatması için onu düzesnli olarak kullanmayı planlıyorum. bloker kullanmak da istiyorum ancak tahlil vs yaptırıp kullanmak istiyorum ve yan etkiler harekete geçmem için geciktiricii oluyor ve yaşımda bir hayli genç 22 yaşıma eylül ayında gireceğim saçlarımda dökülme hissetmediğim zamanlar çok özgüvenli biriiydim şuan bir ilişkim var o konuda bir sıkıntım yok ama bu düşünce beni etkiliyor. İstanbulda yaşıyorum bana sürecim için yardımcı olabilir misiniz sizce nereden başlamalıyım ?
  • Yaşınız 22

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #565 : 13 Haziran 2021, 12:04:47 »
Hocam uzun zamandır forumu takip ediyorum. sizin kılavuzunuzu okudum. sık ve yoğun saçlarım vardı ancak pandemi ile birlikte farketmeye başladığım bir sürecin içerisine girdim saçlarım sık ve gürdü ancak dökülme artık kendini belli etmeye başlamıştı masada saçlar oluyordu ve şakaklarımda hacim kaybını hissediyordum. bunun için araştırmaya başladım ilk olarak dermotoloji bölümüne randevu aldım ve o bana covid geçirdin mi diye sordu ben evet geçirdim dedim ve genetik dökülmede olabilir tarzı şeyler söyledi ve folik asitten demire kadar pek çok takviye lita forte adlı bir şampuan ve losyon verdi altı ay içinde etkisini gösterir ilk üç ay dökülme devam eder dedi. Ben düzgün beslenen birisi olduğum için vitamin eksiğimin olduğunu düşünmüyordum ancak verilen programa düzgün bir şekilde devam ettim sonrasında şampuan ve losyonu kullandım ancak şampuan ve losyon saç yapıma uygun değildi ve duştan sonra saçlarım çok kötü duruyordu şampuan bitmeye yakın bırakmaya karar verdim bu arada forumu takip ediyordum şampuanla ve  losyonla bir çözüme ulaşamayacağımı anlamıştım şuan nw2 seviyesindeyim ve duşta otururken vs saçlarımda dökülme devam ediyor dökülen saçlarım canımı bir hayli sıkıyor. masaj aleti sipariş verdim kafa derimi yumuşatması için onu düzesnli olarak kullanmayı planlıyorum. bloker kullanmak da istiyorum ancak tahlil vs yaptırıp kullanmak istiyorum ve yan etkiler harekete geçmem için geciktiricii oluyor ve yaşımda bir hayli genç 22 yaşıma eylül ayında gireceğim saçlarımda dökülme hissetmediğim zamanlar çok özgüvenli biriiydim şuan bir ilişkim var o konuda bir sıkıntım yok ama bu düşünce beni etkiliyor. İstanbulda yaşıyorum bana sürecim için yardımcı olabilir misiniz sizce nereden başlamalıyım ?
Önce gidip kan değerlerine baktırmanı öneririm eksik ya da fazla bir şey varsa onu tedavi etmelisin eğer genetik değilse zaten kan değerlerini düzene koyunca geçicektir ama geçmezse genetik dökülmedir saçının durumu ve maddi durumuna göre tedavi uygulayabilirsin yardımcı olmaya çalışırız kendi konunu açıp fotoğraflarini paylasmalisin

siyasallı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #566 : 13 Haziran 2021, 12:13:58 »
Önce gidip kan değerlerine baktırmanı öneririm eksik ya da fazla bir şey varsa onu tedavi etmelisin eğer genetik değilse zaten kan değerlerini düzene koyunca geçicektir ama geçmezse genetik dökülmedir saçının durumu ve maddi durumuna göre tedavi uygulayabilirsin yardımcı olmaya çalışırız kendi konunu açıp fotoğraflarini paylasmalisin

Teşekkürler en yakın zamanda kan testlerini yaptırıp tedaviye başlayacağım.
  • Yaşınız 22

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #567 : 19 Haziran 2021, 15:15:51 »
https://www.trendyol.com/sihhat/hint-yagi-1000-gr-p-88733067?boutiqueId=61&merchantId=378723

Surada indirimle 40 liraya 1 litre hint yagi satiliyor ama markasini hic duymadim.

https://www.trendyol.com/soap-beauty/hint-yagi-1-kg-p-40385138?boutiqueId=567311&merchantId=130505

Buradaki de 90 lira ve soguk sikim. Sizce hangisini alayim.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Kemal88

• Full Member
« Yanıtla #568 : 26 Haziran 2021, 21:55:59 »
ed
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2021, 22:08:43 Gönderen: Kemal88 »

nickless

• Full Member
« Yanıtla #569 : 09 Temmuz 2021, 14:49:31 »
Sizcce mastürbasyon DHT'yi artırır mı azaltır mı? Araştırdım bu konu hakkında herkes ikiye bölünmüş. Kimisi testosteronu artrır o da DHT'yi artırır diyor kimisi tam tersi. Nofap ile saçım çıktı diyen de var saçım döküldü diyen de. Ben şahsen çok mastürbasyon yaparken saç problemim baş göstermeye başlamıştı.

Facebook Twitter Instagram