Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224658 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #526 : 24 Nisan 2021, 19:59:54 »
Hangi formunu tavsiye ediyorsun?

sitrat yeterli

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

ahmetkaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #527 : 25 Nisan 2021, 03:12:53 »
 |-onayisareti-|
  • Yaşınız 27

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #528 : 26 Nisan 2021, 00:50:59 »
Oralminoks tekrar geldim
Demir eksikliği  varsa duzelttigimiz zaman saçlar gözle görülür bir şekilde iyileşme gösterir mi ?
(Genetik var )
İkincisi magnezyum + d vitamini alacağım
200 mg magnezyum
2.5 mgc de d nasıl sence

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #529 : 26 Nisan 2021, 01:32:37 »
Oralminoks tekrar geldim
Demir eksikliği  varsa duzelttigimiz zaman saçlar gözle görülür bir şekilde iyileşme gösterir mi ?
(Genetik var )
İkincisi magnezyum + d vitamini alacağım
200 mg magnezyum
2.5 mgc de d nasıl sence

evet gösterir, sitratsa uygun. sorularını özelden yazsan daha iyi olur

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #530 : 26 Nisan 2021, 04:19:36 »
Yazdım baskanim

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #531 : 27 Nisan 2021, 13:01:46 »
evet gösterir, sitratsa uygun. sorularını özelden yazsan daha iyi olur
Hocam ben de bir şey sormak istiyorum.
Haftada 1 olmak kaydıyla geçen hafta ve dünle birlikte 2 kere dutasterid aldım. Yaklaşık 6 aydır finasterid kullanıyordum zaten, sadece 2 kere dutasterid aldım yani. Finasterid kullanmadan önce 10-20 tel arası dökülüyordu saçım, finasterid'ten sonra 4-5 tele düşmüştü. Bugün yıkadığımda yine 15-20 tel arası döküldü. Dutasterid'in etkisi midir sizce?
Baya korktum çünkü 6 aydır bu kadar fazla dökülmem olmamıştı, umarım dutas'ın dökme sürecidir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #532 : 27 Nisan 2021, 13:10:09 »
Hocam ben de bir şey sormak istiyorum.
Haftada 1 olmak kaydıyla geçen hafta ve dünle birlikte 2 kere dutasterid aldım. Yaklaşık 6 aydır finasterid kullanıyordum zaten, sadece 2 kere dutasterid aldım yani. Finasterid kullanmadan önce 10-20 tel arası dökülüyordu saçım, finasterid'ten sonra 4-5 tele düşmüştü. Bugün yıkadığımda yine 15-20 tel arası döküldü. Dutasterid'in etkisi midir sizce?
Baya korktum çünkü 6 aydır bu kadar fazla dökülmem olmamıştı, umarım dutas'ın dökme sürecidir.

hocam bu tedavi sırasında dökülmeden korkmayın ki 15 20 tel hiçbir şey

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #533 : 27 Nisan 2021, 13:18:16 »
hocam bu tedavi sırasında dökülmeden korkmayın ki 15 20 tel hiçbir şey
Evet 15-20 tel az gibi duruyor ama nedense yeni saç çıkışı olduğunu düşünmüyorum hocam. Sanki dökülenlerin yerine yenisi çıkmayacak gibime geliyor. Bir de saçım yağlıyken seyrekliğim daha da belli olunca yavaş yavaş kelleşiyorum diye tırsıyorum.

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #534 : 27 Nisan 2021, 16:53:54 »
Evet 15-20 tel az gibi duruyor ama nedense yeni saç çıkışı olduğunu düşünmüyorum hocam. Sanki dökülenlerin yerine yenisi çıkmayacak gibime geliyor. Bir de saçım yağlıyken seyrekliğim daha da belli olunca yavaş yavaş kelleşiyorum diye tırsıyorum.

15-20 tele mi çok diyorsun usta. Kafana takma 15-20 yi günde 100 e kadar normal diyorlar ancak dökülenin yerine çıkan saçın kalitesi de önemli.
  • Yaşınız 26

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #535 : 27 Nisan 2021, 18:15:35 »
15-20 tele mi çok diyorsun usta. Kafana takma 15-20 yi günde 100 e kadar normal diyorlar ancak dökülenin yerine çıkan saçın kalitesi de önemli.
Hocam üstte de dediğim gibi 15-20 tel dökülmesine takılmıyorum, dökülenlerin yerine yeni saç çıkışı olmadığını düşünüyorum. Kellik de zaten böyle gelmiyor mu. Bir noktadan sonra saç çıkışı duruyor ve kel oluyorsun zaten. Ayrıca bana göre günlük 100 tel dökülmesi bizim gibi seyrek saçlılar için facia olur zaten.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #536 : 27 Nisan 2021, 20:44:50 »
 genetik dokulmede dokulenin yerine saç gelir.gelir ama daha incesi cılızı ufağı gelir.benim saçım iyi bir ıslatayım seyrek gibi.bazı saçlar oyle gozukur takma kafaya.içerden fin iş dısardan ya bloker losyon ya igf tarzı yeni buyumeye tesvik edici bir uygulama yap
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #537 : 29 Nisan 2021, 14:45:41 »
Hocam iyi gunler, yaklasik 2 haftadir dutasteride kullaniyorum. Etkilerinden su an icin memnunum, seboreik dermatit bitti, kafa derim cocuklugumdaki gibi. Hicbir yan etki de gormedim. Ancak sakaklar konusunda dutun tek basina yetecegini dusunmuyorum. Su an nw2'yim ancak kafa seklinden dolayi nw3 gibi duruyor. Amacim nw1'e dusurmek. Topical minoxidile pek sicak bakmiyorum. Hem her gun kullanamam, hem dongu olayi var, hem de maliyeti yuksek. Oral yoldan kullanmayi dusunuyorum, damlalikla. 1 damlada yaklasik 2-3 mg minoxidil olacak. Sizce baslamali miyim? Yoksa birkac ay sabredip dutun gosterecegi etkileri mi gozlemlemeliyim?
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #538 : 29 Nisan 2021, 15:46:02 »
Hocam iyi gunler, yaklasik 2 haftadir dutasteride kullaniyorum. Etkilerinden su an icin memnunum, seboreik dermatit bitti, kafa derim cocuklugumdaki gibi. Hicbir yan etki de gormedim. Ancak sakaklar konusunda dutun tek basina yetecegini dusunmuyorum. Su an nw2'yim ancak kafa seklinden dolayi nw3 gibi duruyor. Amacim nw1'e dusurmek. Topical minoxidile pek sicak bakmiyorum. Hem her gun kullanamam, hem dongu olayi var, hem de maliyeti yuksek. Oral yoldan kullanmayi dusunuyorum, damlalikla. 1 damlada yaklasik 2-3 mg minoxidil olacak. Sizce baslamali miyim? Yoksa birkac ay sabredip dutun gosterecegi etkileri mi gozlemlemeliyim?

hayır kullanmamalısın duta zaman tanı 6 ay en az

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Emin Karabulut

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #539 : 12 Mayıs 2021, 02:51:22 »
hocam iyi günler bugün doktora gittim minoxidilden etki alamadığımı söyledim. o da doku alınıp galiba madride yollanıp orada hangi etken madde sana daha çok yarar tarzında bir işlem yapılıyormuş 5000tl civarlarında ondan bahsetti de bu işlem hakkında bilginiz varsa bilgi verir misiniz ?

Facebook Twitter Instagram