Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224064 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #496 : 14 Nisan 2021, 13:07:42 »
https://www.hindawi.com/journals/bmri/2020/1501893/

botoksla ilgili yeni sayılabilecek bir araştırma

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #497 : 14 Nisan 2021, 13:31:51 »
Hocam resminiz neden gözükmüyor 😀

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #498 : 14 Nisan 2021, 13:43:58 »
Hocam resminiz neden gözükmüyor 😀

ne resmi ?

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #499 : 14 Nisan 2021, 14:28:47 »
ne resmi ?
Asla finasterid kullanmam imza resmi

Özcan Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #500 : 15 Nisan 2021, 13:03:39 »
Saclarımda dökülme mevcut ve minyaturlesme oldugunu dusunuyorum saclarım ince telli ve cansız tedavi konusunda baya gec kaldığımı düşünüyorum ancak zararın neresinden dönersek kârdır nasıl bir yol izlemeliyim bana lutfen yardımcı olun tedavi konusunda

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #501 : 15 Nisan 2021, 13:07:22 »
Saclarımda dökülme mevcut ve minyaturlesme oldugunu dusunuyorum saclarım ince telli ve cansız tedavi konusunda baya gec kaldığımı düşünüyorum ancak zararın neresinden dönersek kârdır nasıl bir yol izlemeliyim bana lutfen yardımcı olun tedavi konusunda

hocam kendinize ait konu açsanız daha iyi olur

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Özcan Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #502 : 15 Nisan 2021, 13:17:41 »
Hocam yani burayı tavsiye ettiler bana yardımcı olun lutfen sen bu konuda baya bilgilisin 22 yasındayım neler yapabilirim

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #503 : 15 Nisan 2021, 16:41:29 »
Hocam yani burayı tavsiye ettiler bana yardımcı olun lutfen sen bu konuda baya bilgilisin 22 yasındayım neler yapabilirim
Hocam vaktiniz olduğunda bir cildiye doktorundan randevu alın en iyisi, kan değerlerinize baktırın saç ile ilgili bir eksiklik varsa doktor söyler zaten. Normal çıkarsa doktordan minoxidil(ben önermiyorum şahsen)
finasterid(bunun baya faydalı olduğunu düşünüyorum ama riskleri okuyup kararı kendiniz verin) kullanımı hakkında bilgi alın. Doktor kontrolünde finasterid kullanırsanız hem kafanız rahat eder hem de saçınıza baya iyi geleceğini düşünüyorum. Onun dışında yazdığınız bu konu zaten bir çok bilgiyi barındırıyor. Sayfanın en başına giderek boş vaktinizde baştan sona okursanız faydalı olacaktır. Umarım istediğiniz saça kavuşursunuz.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #504 : 19 Nisan 2021, 14:29:02 »
hocam kendinize ait konu açsanız daha iyi olur

Hocam, size bir sorum olacak: Bir arkadaş, avodart kullanmaya başladı, yanında da d vitamini ve balık yağı alıyor. Kendisinde seboreik dermatit sorunu vardı, bir ayda bu sorunun düzeldiğini ve saçlarının canlandığını söyledi. Forumda da finasteride kullanan biri, seboreik dermatit sorunundan kurtulduğunu yazmıştı. Finasteride/Avodart’ın seboreik dermatiti önlemesi hakkında bir bilginiz var mı, böyle bir şey mümkün olabilir mi?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #505 : 19 Nisan 2021, 16:24:16 »
Hocam, size bir sorum olacak: Bir arkadaş, avodart kullanmaya başladı, yanında da d vitamini ve balık yağı alıyor. Kendisinde seboreik dermatit sorunu vardı, bir ayda bu sorunun düzeldiğini ve saçlarının canlandığını söyledi. Forumda da finasteride kullanan biri, seboreik dermatit sorunundan kurtulduğunu yazmıştı. Finasteride/Avodart’ın seboreik dermatiti önlemesi hakkında bir bilginiz var mı, böyle bir şey mümkün olabilir mi?

evet avodart almak slaptaki inflasmasyonu baya  azaltıyor. dut alan birinin scalptaki pgd2 için endişelenmesine gerek yok öyle deyim. yanında aldıklarının da faydası olur ama benim de bir daha sd yaşamamamı avodarta bağlıyorum. scalptaki dht büyük bir sorun

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #506 : 19 Nisan 2021, 16:49:46 »
dostlar merhaba. 2 aydır finasteride, 1,5 aydır da b12 alıyorum. 1 aydır 2 günde bir masaj, 10 günde bir dermastamp(1,5mm) yapmaya calısıyorum, şampuan revita. hala masajda saçlarım baya dökülüyor. nerede yanlış yapıyorum acaba yoksa bu olağan bir süreç mi ne dersiniz)

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #507 : 19 Nisan 2021, 18:03:38 »
dostlar merhaba. 2 aydır finasteride, 1,5 aydır da b12 alıyorum. 1 aydır 2 günde bir masaj, 10 günde bir dermastamp(1,5mm) yapmaya calısıyorum, şampuan revita. hala masajda saçlarım baya dökülüyor. nerede yanlış yapıyorum acaba yoksa bu olağan bir süreç mi ne dersiniz)

normal hocam benim de dökülüyor hala ama eskisinden daha iyi oluyor, fotoğraflarla takip edin

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #508 : 19 Nisan 2021, 18:09:05 »
evet avodart almak slaptaki inflasmasyonu baya  azaltıyor. dut alan birinin scalptaki pgd2 için endişelenmesine gerek yok öyle deyim. yanında aldıklarının da faydası olur ama benim de bir daha sd yaşamamamı avodarta bağlıyorum. scalptaki dht büyük bir sorun

Teşekkür ederim hocam, peki bir ay kullanıp bıraksak tamamen düzelme olur mu? Yani tekrar eder mi?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #509 : 19 Nisan 2021, 19:03:31 »
Teşekkür ederim hocam, peki bir ay kullanıp bıraksak tamamen düzelme olur mu? Yani tekrar eder mi?

tekrar eder diye düşünüyorum hocam

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram