İyi günler.
21 yaşındayım. Saçım 3-4 yıldır dökülüyor ama genelde 3-5 numaraya vurduğum için pek kafaya takmıyordum. Geçen ekim ayında korona oldum ve ardından saçlarımı biraz uzattım. Uzatınca üst tarafın seyrekleşip hacim kaybettiğini, şakakların iyice açıldığını farkettim. Nw2-nw3 arası bir hal adlı. İnternetten sorunu araştırmaya başladım. Redditteki birkaç subreddit ve bu forum çok yardımcı oldu. Kafamda tedavimi az çok şekillendirmiştim. Geçen hafta devlet hastanesinde dermatoloğa gidip sorunumdan bahsettim. Kan tahlili yaptırdım ve sonuçlar normal geldi. Bugün doktora gittiğimde bana minoxil ve dermaroller yazdı, dut ve finden bahsedince onların çok ileri sevilerde kullanıldığını, benim ihtiyacım olmadığını belirtti. Tabi ben de dayanamayıp bu ilaçları kullanmam için illa saçlarımın süleyman soylu kadar dökülmesi mi gerekiyor, zaten o kadar döküldükten sonra değil fin-dut sevreus snape'in iksirlerini dev bir tencerede karıştırıp 40 gün 40 gece içip 40 koyunluk davarı kurban etsem ne fayda diyecektim ki diyemedim, yemedi. Reçeteyi alıp eczaneye gittim. Minox olmuş 170 küsür lira, eczacıya sordum kaç ay gider diye, kağıt kalem çıkarıp 10 dakika işlem yaptı ve 1 ay dedi. Hayırlı işler dedim çıktım.
Siz bu ilacı nasıl yazdırıyorsunuz merak ediyorum. Karşılaştığım doktorlar minoxu bile zor yazıyor, yazarken elleri titriyor. Bu ilaçları almam için ne yapmam lazım, önerdiğiniz doktor veya hastane var mı? Konum istanbul-avrupa tarafı.