Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224068 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #480 : 11 Nisan 2021, 20:05:38 »
21 yaşında nasil bu kadar bilgilisin hacı sen .Bildiğini ülkedeki dermatologların çoğu bilmiyor maaşallah

bir kaç ay burda ve yabancı forumlarda takılsa herkes öğrenir aslında günde 10 tane aynı soruya konu açıyorlar hala.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #481 : 11 Nisan 2021, 20:08:54 »
bir kaç ay burda ve yabancı forumlarda takılsa herkes öğrenir aslında günde 10 tane aynı soruya konu açıyorlar hala.

Vay bir yaş büyüksün benden 🤪
Benim saçlar fırça gibiydi ya benim dökülme sakaktan başladı hafif seyreldi sonra geri çekildi . İnşallah tedavi biraz gurlestirir de birkaç yıl korurum

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #482 : 11 Nisan 2021, 21:23:44 »
yok finasterid kullanmayı düşünmüyorum ta ki kintor iki tane antiandrojen çıkarıyor onlar çıkana kadar avodart devam
Anladım hocam teşekkürler.

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #483 : 11 Nisan 2021, 22:21:09 »
Hocam gelişim sürecini toparlıyıp bir konu açarak paylaşmayı düşünüyormusunuz
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #484 : 11 Nisan 2021, 22:47:11 »
Hocam gelişim sürecini toparlıyıp bir konu açarak paylaşmayı düşünüyormusunuz

yok hocam üst düzey bir şey yapmadım zaten avodart +botoks hemen hemen herkesin saçlarını kurtarır diye düşünüyorum üstüne masaj tarama vs

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #485 : 11 Nisan 2021, 23:21:57 »
@oralminoksidill
Peki kullandığın ilaçların yan etkilerini gördün mü ?
Örneğin bu ilaçları kullansak . Ek olarak haftada 2 gün ağır şiddetli bacak ve sırt idmanı yapsak üzerine birde sağlam beslensek .  Zararı en aza indirebilir miyiz ?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #486 : 12 Nisan 2021, 01:05:28 »
@oralminoksidill
Peki kullandığın ilaçların yan etkilerini gördün mü ?
Örneğin bu ilaçları kullansak . Ek olarak haftada 2 gün ağır şiddetli bacak ve sırt idmanı yapsak üzerine birde sağlam beslensek .  Zararı en aza indirebilir miyiz ?

vücut kılında azalma oldu sadece bu da aslında iyi bir şey benim için. evet testoyu yüksek tutmak lazım

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #487 : 12 Nisan 2021, 15:53:29 »
vücut kılında azalma oldu sadece bu da aslında iyi bir şey benim için. evet testoyu yüksek tutmak lazım
Hocam bugün avodart aldım. İçeriğini okuyunca ürkmedim diyemem. Kimseyi korkutmak gibi bir niyetim yok ama prostat kanseri riskini arttırdığı, kalp yetmezliği yapabileceğini yazıyor yan etkilerinde. 45 lira da para verdim keşke almadan önce okusaydım internetten diyorum şimdi.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #488 : 12 Nisan 2021, 17:11:30 »
Hocam bugün avodart aldım. İçeriğini okuyunca ürkmedim diyemem. Kimseyi korkutmak gibi bir niyetim yok ama prostat kanseri riskini arttırdığı, kalp yetmezliği yapabileceğini yazıyor yan etkilerinde. 45 lira da para verdim keşke almadan önce okusaydım internetten diyorum şimdi.

Allah korusun hocam.
Beni en çok korkutan saçın iyi olur da  hafi geçtim cinsel yan etki yaptı geçti ya vücut organlarına zarar verirse başta böbrek, karaciğer kalp gibi o zaman işte asıl sıkıntı

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #489 : 12 Nisan 2021, 18:05:02 »
İyi günler.

21 yaşındayım. Saçım 3-4 yıldır dökülüyor ama genelde 3-5 numaraya vurduğum için pek kafaya takmıyordum. Geçen ekim ayında korona oldum ve ardından saçlarımı biraz uzattım. Uzatınca üst tarafın seyrekleşip hacim kaybettiğini, şakakların iyice açıldığını farkettim. Nw2-nw3 arası bir hal adlı. İnternetten sorunu araştırmaya başladım. Redditteki birkaç subreddit ve bu forum çok yardımcı oldu. Kafamda tedavimi az çok şekillendirmiştim. Geçen hafta devlet hastanesinde dermatoloğa gidip sorunumdan bahsettim. Kan tahlili yaptırdım ve sonuçlar normal geldi. Bugün doktora gittiğimde bana minoxil ve dermaroller yazdı, dut ve finden bahsedince onların çok ileri sevilerde kullanıldığını, benim ihtiyacım olmadığını belirtti. Tabi ben de dayanamayıp bu ilaçları kullanmam için illa saçlarımın süleyman soylu kadar dökülmesi mi gerekiyor, zaten o kadar döküldükten sonra  değil fin-dut sevreus snape'in iksirlerini dev bir tencerede karıştırıp 40 gün 40 gece içip 40 koyunluk davarı kurban etsem ne fayda diyecektim ki diyemedim, yemedi. Reçeteyi alıp eczaneye gittim. Minox olmuş 170 küsür lira, eczacıya sordum kaç ay gider diye, kağıt kalem çıkarıp 10 dakika işlem yaptı ve 1 ay dedi. Hayırlı işler dedim çıktım.

Siz bu ilacı nasıl yazdırıyorsunuz merak ediyorum. Karşılaştığım doktorlar minoxu bile zor yazıyor, yazarken elleri titriyor. Bu ilaçları almam için ne yapmam lazım, önerdiğiniz doktor veya hastane var mı? Konum istanbul-avrupa tarafı.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #490 : 12 Nisan 2021, 18:08:29 »
İyi günler.

21 yaşındayım. Saçım 3-4 yıldır dökülüyor ama genelde 3-5 numaraya vurduğum için pek kafaya takmıyordum. Geçen ekim ayında korona oldum ve ardından saçlarımı biraz uzattım. Uzatınca üst tarafın seyrekleşip hacim kaybettiğini, şakakların iyice açıldığını farkettim. Nw2-nw3 arası bir hal adlı. İnternetten sorunu araştırmaya başladım. Redditteki birkaç subreddit ve bu forum çok yardımcı oldu. Kafamda tedavimi az çok şekillendirmiştim. Geçen hafta devlet hastanesinde dermatoloğa gidip sorunumdan bahsettim. Kan tahlili yaptırdım ve sonuçlar normal geldi. Bugün doktora gittiğimde bana minoxil ve dermaroller yazdı, dut ve finden bahsedince onların çok ileri sevilerde kullanıldığını, benim ihtiyacım olmadığını belirtti. Tabi ben de dayanamayıp bu ilaçları kullanmam için illa saçlarımın süleyman soylu kadar dökülmesi mi gerekiyor, zaten o kadar döküldükten sonra  değil fin-dut sevreus snape'in iksirlerini dev bir tencerede karıştırıp 40 gün 40 gece içip 40 koyunluk davarı kurban etsem ne fayda diyecektim ki diyemedim, yemedi. Reçeteyi alıp eczaneye gittim. Minox olmuş 170 küsür lira, eczacıya sordum kaç ay gider diye, kağıt kalem çıkarıp 10 dakika işlem yaptı ve 1 ay dedi. Hayırlı işler dedim çıktım.

Siz bu ilacı nasıl yazdırıyorsunuz merak ediyorum. Karşılaştığım doktorlar minoxu bile zor yazıyor, yazarken elleri titriyor. Bu ilaçları almam için ne yapmam lazım, önerdiğiniz doktor veya hastane var mı? Konum istanbul-avrupa tarafı.
Minoxil zaten geri ödemede değil. Proscar avodart reçetesiz alabilirsin

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #491 : 12 Nisan 2021, 18:12:30 »
Minoxil zaten geri ödemede değil. Proscar avodart reçetesiz alabilirsin

Emin misin? Normal reçeteyle satlır yazıyor internette.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #492 : 12 Nisan 2021, 18:14:14 »
hocam internette 60-80 tl arası alabiliyorsun minoxu. reçeteye gerek yok.

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #493 : 12 Nisan 2021, 18:15:44 »
hocam internette 60-80 tl arası alabiliyorsun minoxu. reçeteye gerek yok.

Avodart veya proscardan bahsediyorum. Eğer reçetesiz alınabiliyorsa şimdi gidip alırım.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #494 : 12 Nisan 2021, 18:16:37 »
Eminim reçeteye gerek yok

Facebook Twitter Instagram