Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224160 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #420 : 24 Mart 2021, 06:06:50 »
Beyler iyot takviyesi almak mantıklı olur mu ? Zaten besinlerle iyot almak çok zor iken klor ve florür iyot emilimini azaltıyormuş. İkiside mevcut bizde ama iyot yok.
Sipariş verdim ama kafama göre kullanmasan  mı acaba bilgisi olan var mı bununla ilgili?
Evet kafama göre kullanmaya başladım   :D
Bi haftayı geçti odaklanmamda bariz artış var. Sabah uyandığımda 30 dk kendime gelemiyodum şimdi zımba  gibiyim. Depresiflik hakim idi şuan o da yok. Günde 1 damla iyot takviyesi etki edeceğini düşünmüyodum ama iyot önemliymiş . Bu etkiler placebo değil Kesinlikle.zaten sonradan araştırdığımda öğrendim bu tarz artıları olduğunu.ilk bi kaç gün haiff anksiyete yaptı ve uyku. . Şuan bunlar yok. Dht bloker kullanıp beyin sisi, unutkanlık depresif hissedenler iyot olayını araştırın faydası olabilir bu tarz yan etkilerde.zaten günlük 150 mcg almamız gerekn dozmuş herhangi sıkıntı olacağını sanmam yinede tahlil fln yaptırırsanız iyi olur. İyotun lugol olanları var bide %2 - 5 onlar çok yüksek dozlar tiroit sıkıntısı yaratabilir

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #421 : 24 Mart 2021, 19:10:09 »
Dostum merhaba. Kolestrol ve hemoglobin yüksek benim kanda. Çok da anlamadım ama doktor “kanınız fazla” deyip hematolojiye yönlendirdi. Bu durum scalptaki kan dolaşımını yavaşlatır mı sence, ne yapılmalı?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #422 : 24 Mart 2021, 19:56:19 »
Dostum merhaba. Kolestrol ve hemoglobin yüksek benim kanda. Çok da anlamadım ama doktor “kanınız fazla” deyip hematolojiye yönlendirdi. Bu durum scalptaki kan dolaşımını yavaşlatır mı sence, ne yapılmalı?

doktorunuzu dinleyin hocam en iyisini bilir

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Fırat aktaş

• Full Member
« Yanıtla #423 : 24 Mart 2021, 20:32:57 »
Elektrikli scalp masaji aletleri var kullanan varmi is görürmu sizce
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Proscar

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #424 : 25 Mart 2021, 12:05:38 »
Elektrikli scalp masaji aletleri var kullanan varmi is görürmu sizce

Evet kullanan varmı?

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #425 : 25 Mart 2021, 17:00:25 »
Arkadaşımın enistesi doktor bu formulu yazmıs sizce mantıklımı?

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #426 : 25 Mart 2021, 17:54:15 »
Hiçbir işe yaramaz hocam 100 lirayı çöpe atmış olur.

AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #427 : 25 Mart 2021, 18:22:07 »

saç çoğaltıcı yazmış :))

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

NoBald

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #428 : 26 Mart 2021, 06:02:13 »
Ah ah keşke her şey bu kadar kolay olsa...  :)

Alexsouza

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #429 : 26 Mart 2021, 16:03:40 »
Merhaba. Öncelikle çok güzel bilgiler vermişsin tebrik ederim emeğine sağlık. Bende ekşi sözlükten görüp geldim buraya. Şu anda söylediklerinin hepsini yapıyorum. Üzerine bal kabağı yağıda içiyorum. İnanırmısın 6 günde bile dökülmem yok denilecek kadar azaldı. Sadece masaj ve tarama yaparken dökülüyor. 2 sene önce test yaptırdım sadece d vitaminim eksik çıkmıştı. Biraz kulllandım sallamadım o kadar etki etmez ben AGAyım diye. Ailemde ; dayılarımın ikiside gür saçlı , Amcam gür saçlı , abim 39 yaşındagür saçlı , birtek babam kel. Ama 56 yaşından sonra kel olmaya başladı şu an 65 yaşında ve hala tamamen kel değil ama baya seyrek. Benim dökülmem şakaklardan hiç olmuyor denilecek kadar az gibi açılma felanda yok. Tepeden dökülüyor güneşte veya ışık altında belli olan seyrelme var. Şimdilik çok yoğun bir dökülme yaşamadığım için fin. Du. Min. Gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Sana sormak istediğim bunları kullanmadan (fin. Du. Min.) 6 ay sonra iyi sonuçlar alırmıyım ? Yaş 24.

Yaptıklarım

Her gün saç masajı (resimdeki aletten hazırladım kendime tavsiye masaj rahat oluyor )
Haftada 1 dermaroller ve magnezyum yağı
Her gün
D vitamini
Magnezyum malat
Kabak çekirdeği yağı
Polen
Yeşilçay
Pekmez
Hint yağı (oral)
Alpecin şampuan ve likit kullanıyorum
Şeker süt ve süt ürünlerini kestim ekmek çok az sadece kahvaltı.

Herkese sabır diliyorum. Kellik kaderimiz olmasın  |-onayisareti-|
« Son Düzenleme: 26 Mart 2021, 17:52:12 Gönderen: Alexsouza »

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #430 : 26 Mart 2021, 16:14:19 »
Merhaba. Öncelikle çok güzel bilgiler vermişsin tebrik ederim emeğine sağlık. Bende ekşi sözlükten görüp geldim buraya. Şu anda söylediklerinin hepsini yapıyorum. Üzerine bal kabağı yağıda içiyorum. İnanırmısın 6 günde bile dökülmem yok denilecek kadar azaldı. Sadece masaj ve tarama yaparken dökülüyor. 2 sene önce test yaptırdım sadece d vitaminim eksik çıkmıştı. Biraz kulllandım sallamadım o kadar etki etmez ben AGAyım diye. Ailemde ; dayılarımın ikiside gür saçlı , Amcam gür saçlı , abim 39 yaşındagür saçlı , birtek babam kel. Ama 56 yaşından sonra kel olmaya başladı şu an 65 yaşında ve hala tamamen kel değil ama baya seyrek. Benim dökülmem şakaklardan hiç olmuyor denilecek kadar az gibi açılma felanda yok. Tepeden dökülüyor güneşte veya ışık altında belli olan seyrelme var. Şimdilik çok yoğun bir dökülme yaşamadığım için fin. Du. Min. Gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Sana sormak istediğim bunları kullanmadan (fin. Du. Min.) 6 ay sonra iyi sonuçlar alırmıyım ? Yaş 24.

Yaptıklarım

Her gün saç masajı (resimdeki aletten hazırladım kendime tavsiye masaj rahat oluyor )
Her gün
D vitamini
Magnezyum malat
Kabak çekirdeği yağı
Polen
Yeşilçay
Pekmez
Hint yağı (oral)
Şeker süt ve süt ürünlerini kestim ekmek çok az sadece kahvaltı
Banyo suyumda kaliteli.

Resimler bugün Işığın altında çektim. Cevap verirsen mutlu olurum. Herkese sabır diliyorum. Keklik kaderimiz olmasın  |-onayisareti-|
hocam tedavinize antiandrojen veya minox gibi topikal tedavi eklemenizde yarar var. seti,ru gibi losyonlara da göz atabilirsiniz.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #431 : 26 Mart 2021, 17:05:55 »

Yaptıklarım

Her gün
D vitamini
Magnezyum malat
Kabak çekirdeği yağı
Polen
Yeşilçay
Pekmez
Hint yağı (oral)
Şeker süt ve süt ürünlerini kestim ekmek çok az sadece kahvaltı
Banyo suyumda kaliteli.

Resimler bugün Işığın altında çektim. Cevap verirsen mutlu olurum. Herkese sabır diliyorum. Keklik kaderimiz olmasın  |-onayisareti-|

istersen günde 1 xpecia ekle masajla düzelir şakaklardan açılma olmaması avantaj dökülmen yavaş demek ki en kötü finle uzun yıllar korursun

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Alexsouza

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #432 : 26 Mart 2021, 17:27:02 »
İkinizede cevabınız için teşekkür ederim.
Şimdilik min. Kullanmaya pek sıcak bakmıyorum. Anti androjene örnek olarak hangi ilaçlar var ?

Teşekkürler hocam cevabın için xpecia kullanılabilir. Kelleşme yerlerden geri saç çıkabilme olasılığı var mı sizce ? Gün içinde saç dökülmem durdu. Duş öncesi masaj yaptığım içinde dışta da dökülmüyor. Ama masaj yaparken rahat 50 60 tane dökülüyor bu normal mi sizce?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #433 : 26 Mart 2021, 18:02:15 »
Şimdilik min. Kullanmaya pek sıcak bakmıyorum. Anti androjene örnek olarak hangi ilaçlar var ?

Teşekkürler hocam cevabın için xpecia kullanılabilir. Kelleşme yerlerden geri saç çıkabilme olasılığı var mı sizce ? Gün içinde saç dökülmem durdu. Duş öncesi masaj yaptığım içinde dışta da dökülmüyor. Ama masaj yaparken rahat 50 60 tane dökülüyor bu normal mi sizce?

50 60 çok gibi ama dökülmeye odaklanma ay ay fotoğraflara bak

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #434 : 26 Mart 2021, 21:55:18 »

kelleşen yerlerden saç çıkarmak istiyorsanız geç kalmadam min, fin gibi büyük tedavilere girişmelisiniz.

Facebook Twitter Instagram