Merhaba. Öncelikle çok güzel bilgiler vermişsin tebrik ederim emeğine sağlık. Bende ekşi sözlükten görüp geldim buraya. Şu anda söylediklerinin hepsini yapıyorum. Üzerine bal kabağı yağıda içiyorum. İnanırmısın 6 günde bile dökülmem yok denilecek kadar azaldı. Sadece masaj ve tarama yaparken dökülüyor. 2 sene önce test yaptırdım sadece d vitaminim eksik çıkmıştı. Biraz kulllandım sallamadım o kadar etki etmez ben AGAyım diye. Ailemde ; dayılarımın ikiside gür saçlı , Amcam gür saçlı , abim 39 yaşındagür saçlı , birtek babam kel. Ama 56 yaşından sonra kel olmaya başladı şu an 65 yaşında ve hala tamamen kel değil ama baya seyrek. Benim dökülmem şakaklardan hiç olmuyor denilecek kadar az gibi açılma felanda yok. Tepeden dökülüyor güneşte veya ışık altında belli olan seyrelme var. Şimdilik çok yoğun bir dökülme yaşamadığım için fin. Du. Min. Gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Sana sormak istediğim bunları kullanmadan (fin. Du. Min.) 6 ay sonra iyi sonuçlar alırmıyım ? Yaş 24.
Yaptıklarım
Her gün saç masajı (resimdeki aletten hazırladım kendime tavsiye masaj rahat oluyor )
Haftada 1 dermaroller ve magnezyum yağı
Her gün
D vitamini
Magnezyum malat
Kabak çekirdeği yağı
Polen
Yeşilçay
Pekmez
Hint yağı (oral)
Alpecin şampuan ve likit kullanıyorum
Şeker süt ve süt ürünlerini kestim ekmek çok az sadece kahvaltı.
Herkese sabır diliyorum. Kellik kaderimiz olmasın