Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224169 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #390 : 12 Mart 2021, 13:52:35 »
acaba şöyle bir losyonun türkiyede yapılma ihtimali var mı, bimatoprost yerine latanoprost da olur
Yapılır hocam neden yapılmasın. Latanaprost xalatan göz damlasının etken maddesiydi galiba hatta benim buzdolabında vardı topikal fin kullanırken ekleyecktm unuttum duruyo öyle   :D ama dozu düşük kalıyo galiba onun

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #391 : 12 Mart 2021, 14:35:12 »
Yapılır hocam neden yapılmasın. Latanaprost xalatan göz damlasının etken maddesiydi galiba hatta benim buzdolabında vardı topikal fin kullanırken ekleyecktm unuttum duruyo öyle   :D ama dozu düşük kalıyo galiba onun

aynen %0.1 kullanıyorlar normalde

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #392 : 13 Mart 2021, 16:42:58 »
Hint yağının pgd2 düşürücü etkisi topikal olarakda geçerli mi acaba?

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #393 : 13 Mart 2021, 16:50:24 »
Hint yağının pgd2 düşürücü etkisi topikal olarakda geçerli mi acaba?
evet ama dmso ile hazırlamadığınız sürece kafanızda 8 saat gibi bir süre tutmanız gerek. oral ve topikal olarak bir fark yok hatta oral daha garanti ve etkili.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #394 : 13 Mart 2021, 17:36:38 »
evet ama dmso ile hazırlamadığınız sürece kafanızda 8 saat gibi bir süre tutmanız gerek. oral ve topikal olarak bir fark yok hatta oral daha garanti ve etkili.
2-3 saat tutuyorum kalınlaşsın diye kadınlar sonuç alıyor genelde kaş için. Gereksiz zaman kaybı mı uğraşmıyım?

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #395 : 13 Mart 2021, 17:49:02 »
2-3 saat tutuyorum kalınlaşsın diye kadınlar sonuç alıyor genelde kaş için. Gereksiz zaman kaybı mı uğraşmıyım?
bence tedavinize eklemeniz gereken bir şey. tavsiyem oral olarak günde 1 çay kaşığı tüketmeniz. ek olarak bu videoya göz atabilirsiniz:

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #396 : 13 Mart 2021, 18:19:15 »
bence tedavinize eklemeniz gereken bir şey. tavsiyem oral olarak günde 1 çay kaşığı tüketmeniz. ek olarak bu videoya göz atabilirsiniz:
2 aydır oral olarak kullanıyorum zaten.

ylcdr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #397 : 14 Mart 2021, 02:06:34 »
çok güzel bir araştırma ama kafa karıştırıcı o kadar çok alternatif var ki insan hangisini denemeli bilmiyor, deneme yanılmada malesef çok zor ve zaman isteyen iş.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #398 : 14 Mart 2021, 03:26:37 »
çok güzel bir araştırma ama kafa karıştırıcı o kadar çok alternatif var ki insan hangisini denemeli bilmiyor, deneme yanılmada malesef çok zor ve zaman isteyen iş.
Kafada yağlanma kaşınma varsa inflamasyon vardır muhtemelen onu azaltman lazım mesela omega3 takviyesi(anti inflamatuar etkisi var) bende çok işe yaradı kaşıntı yağlanma yani inflamasyon gitti.
Saç derisini kontrol et sertleşme taşlaşma varmı yani kalsifikasyon yumuşak doku kireçlenmesi. Bu çok önemli bi sorun bunu eski elastikiyetine döndürmemiz gerekiyor bu da nasıl olcak magnezyum takviyesi d3k2  takviyesi ve sert masaj ile. Ben bayağı esnetmeye başladım saç tellerim de kalınlaşma var gözle görülür şekilde. Minyatür saçlar elime gelirdi önceden şuan gelmiyor dökülenler hep kalın uzun saçlar. Haftada bir dermastamp kullan ya da roller veya dermapen. Bunların etkisi olacaktır diye düşünüyorum

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #399 : 14 Mart 2021, 05:10:27 »
Beyler iyot takviyesi almak mantıklı olur mu ? Zaten besinlerle iyot almak çok zor iken klor ve florür iyot emilimini azaltıyormuş. İkiside mevcut bizde ama iyot yok.
Sipariş verdim ama kafama göre kullanmasan  mı acaba bilgisi olan var mı bununla ilgili?

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #400 : 14 Mart 2021, 06:32:20 »
Beyler iyot takviyesi almak mantıklı olur mu ? Zaten besinlerle iyot almak çok zor iken klor ve florür iyot emilimini azaltıyormuş. İkiside mevcut bizde ama iyot yok.
Sipariş verdim ama kafama göre kullanmasan  mı acaba bilgisi olan var mı bununla ilgili?
önce bi tiroidlerinize baktırıp öyle kullanın hocam. bende genetik tiroid sorunu var ve anne tarafımda guatır ameliyatı olmayan yok. o yüzden doktora görünmeden iyot kullanmaktan çekiniyorum.

Emin Karabulut

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #401 : 18 Mart 2021, 18:21:57 »
İyi günler mezoterapi prp saç dolgusu tarzında işlem yaptırmak istiyordum istanbulda klinik olarak uygun güvenilir yer öneriniz var mıydı yardımcı olursanız sevinirim

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #402 : 19 Mart 2021, 01:29:21 »
İyi günler mezoterapi prp saç dolgusu tarzında işlem yaptırmak istiyordum istanbulda klinik olarak uygun güvenilir yer öneriniz var mıydı yardımcı olursanız sevinirim

Ben de araştırıyorum hocam, forumda yazan olursa daha iyi olur.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #403 : 21 Mart 2021, 16:06:11 »
Kahve, magnezyum emilimini azaltır mı? Öyle okudum. Sabahları içiyorum hemen arkasından sade şekersiz kahve içiyorum.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #404 : 21 Mart 2021, 16:41:30 »
Kahve, magnezyum emilimini azaltır mı? Öyle okudum. Sabahları içiyorum hemen arkasından sade şekersiz kahve içiyorum.

magnezyum akşam içilmesi öneriliyor hocam aslında

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Facebook Twitter Instagram