Saç Ekimi Sonuçları
acaba şöyle bir losyonun türkiyede yapılma ihtimali var mı, bimatoprost yerine latanoprost da olur
Yapılır hocam neden yapılmasın. Latanaprost xalatan göz damlasının etken maddesiydi galiba hatta benim buzdolabında vardı topikal fin kullanırken ekleyecktm unuttum duruyo öyle ama dozu düşük kalıyo galiba onun
Hint yağının pgd2 düşürücü etkisi topikal olarakda geçerli mi acaba?
evet ama dmso ile hazırlamadığınız sürece kafanızda 8 saat gibi bir süre tutmanız gerek. oral ve topikal olarak bir fark yok hatta oral daha garanti ve etkili.
2-3 saat tutuyorum kalınlaşsın diye kadınlar sonuç alıyor genelde kaş için. Gereksiz zaman kaybı mı uğraşmıyım?
bence tedavinize eklemeniz gereken bir şey. tavsiyem oral olarak günde 1 çay kaşığı tüketmeniz. ek olarak bu videoya göz atabilirsiniz:
çok güzel bir araştırma ama kafa karıştırıcı o kadar çok alternatif var ki insan hangisini denemeli bilmiyor, deneme yanılmada malesef çok zor ve zaman isteyen iş.
Beyler iyot takviyesi almak mantıklı olur mu ? Zaten besinlerle iyot almak çok zor iken klor ve florür iyot emilimini azaltıyormuş. İkiside mevcut bizde ama iyot yok.Sipariş verdim ama kafama göre kullanmasan mı acaba bilgisi olan var mı bununla ilgili?
İyi günler mezoterapi prp saç dolgusu tarzında işlem yaptırmak istiyordum istanbulda klinik olarak uygun güvenilir yer öneriniz var mıydı yardımcı olursanız sevinirim
Kahve, magnezyum emilimini azaltır mı? Öyle okudum. Sabahları içiyorum hemen arkasından sade şekersiz kahve içiyorum.