Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224438 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #196 : 25 Ocak 2021, 19:26:52 »
Minoxidil hocam yanlara dermastamp uygulamanın faydası olur mu sence ya da gereksiz mi olur?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #197 : 25 Ocak 2021, 19:32:27 »
Minoxidil hocam yanlara dermastamp uygulamanın faydası olur mu sence ya da gereksiz mi olur?

o bölgelerde de kireçlenme ve fibroz var bu yüzden masajda da önemsiyoruz, diğer bölgeler kadar olmasa da yapılabilir.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #198 : 25 Ocak 2021, 19:48:26 »
o bölgelerde de kireçlenme ve fibroz var bu yüzden masajda da önemsiyoruz, diğer bölgeler kadar olmasa da yapılabilir.
Evet masajda yanları yapıyorym da az önce @dionx hocam söyledi o zamn yanlara da dermastamp deneyelim bakalım en azından yanlar kuvvetlenmiş olur 😁

incetelli44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 25 Ocak 2021, 22:52:36 »
Öncelikle bu kılavuzu hazırladığın için emeğine sağlık oralminoxidil hocam. Bende kendimce doğal dht baskılayıcı bir diyet ve günde 1 saat masaj ile haftada bir iğneleme yöntemi kullanarak, açmış olduğun konununda motivasyonu ile bir tedavi aşamasına girmeyi planlıyorum. Oralminoxidil hocam, bu tedaviye ek olarak bahsettiğin magnezyum yağını eklememi önerir misin? Birde kullanımıyla alakalı haftada kaç kere kaç dk kafa derisinde kalmalı, ne miktarda kullanılmalı gibi bir önerin varsa bilgilerinden yararlanmak isterim. Herkese sağlıklı günler.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #200 : 25 Ocak 2021, 23:22:58 »
Öncelikle bu kılavuzu hazırladığın için emeğine sağlık oralminoxidil hocam. Bende kendimce doğal dht baskılayıcı bir diyet ve günde 1 saat masaj ile haftada bir iğneleme yöntemi kullanarak, açmış olduğun konununda motivasyonu ile bir tedavi aşamasına girmeyi planlıyorum. Oralminoxidil hocam, bu tedaviye ek olarak bahsettiğin magnezyum yağını eklememi önerir misin? Birde kullanımıyla alakalı haftada kaç kere kaç dk kafa derisinde kalmalı, ne miktarda kullanılmalı gibi bir önerin varsa bilgilerinden yararlanmak isterim. Herkese sağlıklı günler.

günde 1 saat masaj çok yorucu olur sonra sen bıkarsın bırakırsın söyleyim ayrıca çok kolay değil deri zaten bükülmüyor kelleşenlerde kolay kolay
magnezyum yağını şöyle kullanıyorum bazen ne kadar masaj da yapsam fırçalama da kasları gevşetemiyorum. son çare yatmadan önce mg yağını kullanıyorum sabah hamur gibi oluyor. düzenli uygulamıyorum ben yani. miktarını kendin ayarlarsın merak etme

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #201 : 25 Ocak 2021, 23:44:32 »
günde 1 saat masaj çok yorucu olur sonra sen bıkarsın bırakırsın söyleyim ayrıca çok kolay değil deri zaten bükülmüyor kelleşenlerde kolay kolay
magnezyum yağını şöyle kullanıyorum bazen ne kadar masaj da yapsam fırçalama da kasları gevşetemiyorum. son çare yatmadan önce mg yağını kullanıyorum sabah hamur gibi oluyor. düzenli uygulamıyorum ben yani. miktarını kendin ayarlarsın merak etme

Topikal spiro kullanıyor musun?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #202 : 25 Ocak 2021, 23:45:36 »
Topikal spiro kullanıyor musun?

topikal olarak sadece arada bir mg yağı kullanıyorum sadece

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #203 : 27 Ocak 2021, 14:08:00 »
50 yıl önceki bir konser fotoğrafına baktım hepsi en az 25 yaşında insanlar ve saçı dökülen kişi nerdeyse yok koca konserde, hepsinin aslan yelesi gibi saçı var. yaşadığımız dönemin etkisi çok çok fazla maalesef.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #204 : 27 Ocak 2021, 18:13:30 »
50 yıl önceki bir konser fotoğrafına baktım hepsi en az 25 yaşında insanlar ve saçı dökülen kişi nerdeyse yok koca konserde, hepsinin aslan yelesi gibi saçı var. yaşadığımız dönemin etkisi çok çok fazla maalesef.
Aynn hocam saçlılarda harbiden aslan yelesi gibi  ;D
Farkında olmadığımız çok olumsuz durumlar var diye düşünüyorum. Örnek damacana suları şişe suları lıkır lıkır içiyoyoruz güvenerek ama onlar bile kaliteli değil. Mesela tds meter ile ölçüm yaptım şişe su 95 ppm çıktı arıtma cihazı montaj yaptım geçen gün eve 08 ppm değer ölçtüm. Yani su saç döker demiyorum sadece örnek verdim içtiğimiz su bile kötü  :)

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #205 : 27 Ocak 2021, 18:22:34 »
Bundan 50 yıl önce bukadar yapay şeker, fastfood var mıydı? Sanmıyorum. İnsanlar bizim gibi eve kapanmamışlardı dolayısıyla d vitamini eksiklikleri çok az seviyedeydi ya da yoktu. Daha doğal beslendikleri için vitamin/mineral eksiklikleri de yoktu. Çünkü şuan yediklerimizin çoğu düzgün emilmiyor bile, bağırsaklarımızı mahvettiğimiz için.
Bukadar vitamin/minerale dikkat ediyoruz ama asıl dikkat etmemiz gereken bağırsak sağlığı.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #206 : 28 Ocak 2021, 11:56:58 »
Bir şeyi merak ediyorum bu Scalp Tension teorisine ve DHT’nin asıl sebep olmadığına bende sıcak bakıyorum ama mesela bazı kişiler diffüs tipi incelme yaşıyor bazılarının ise tepeden başlıyor, scalp tension teorisi bunu nasıl açıklıyor özellikle diffüs incelemeyi.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

frkngrgn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #207 : 28 Ocak 2021, 17:39:38 »
Emeğine eline koluna sağlık.

rodok

• Full Member
« Yanıtla #208 : 30 Ocak 2021, 01:02:09 »
Öncelikle emeğine sağlık, çok ayrıntılı ve açıklayıcı bir kılavuz olmuş. Okuduktan sonra siparişlerimi verdim bile. Anladığım kadarıyla magnezyum yağını kafana estikçe uyguluyorsun, diğerlerinin sıklığı nedir? Her gün kullanırsak Omega3, d vitamini, magnezyum falan derken aylık yine bi 100 tl çıkacak gibi ve her gün birkaç çeşit kapsül yutmak da zor oluyor. Tedavilerde devamlılık önemli olduğu için soruyorum.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #209 : 30 Ocak 2021, 01:39:49 »
Öncelikle emeğine sağlık, çok ayrıntılı ve açıklayıcı bir kılavuz olmuş. Okuduktan sonra siparişlerimi verdim bile. Anladığım kadarıyla magnezyum yağını kafana estikçe uyguluyorsun, diğerlerinin sıklığı nedir? Her gün kullanırsak Omega3, d vitamini, magnezyum falan derken aylık yine bi 100 tl çıkacak gibi ve her gün birkaç çeşit kapsül yutmak da zor oluyor. Tedavilerde devamlılık önemli olduğu için soruyorum.

omega kullanmıyorum diğerlerini günlük kullanıyorum

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram