Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224393 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #165 : 22 Ocak 2021, 19:18:36 »
İğneleme sayesinde çıkan/kalınlaşan saç, finas ile korunur mu? İğneleme süreklilik mi ister yoksa bırakınca finas bile kullanılıyo olsa gider mi?

ığneleme süreklilik ister,  fin korur mu bilmiyorum dut korur diye düşünüyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #166 : 22 Ocak 2021, 19:21:58 »
 genetik dokulmede her ürün süreklilik ister.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #167 : 22 Ocak 2021, 20:08:54 »
Dermapen bakıyorumda çok pahalı, kullanışı daha pratik diğerlerine göre, yüz içinde kullanırım çok sorunlu, kuru, soyuluyo vs.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #168 : 22 Ocak 2021, 20:16:16 »
Dermapen bakıyorumda çok pahalı, kullanışı daha pratik diğerlerine göre, yüz içinde kullanırım çok sorunlu, kuru, soyuluyo vs.

bende dermapen var da bu dermarollera dermastampa benzemiyor açıkçası yani dermastampın yarattığı etkinin 100 katı kafanın içinden geçiyor resmen. şu an öyle duruyor evde yeni kartuş alacaktım erindim almadım. bir de saçım kısa olduğu için kullanmaktan çekiniyorum çünkü etkisi daha uzun, saçın kısayken şakaklarda falan çok belli oluyor kızarıklık.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #169 : 22 Ocak 2021, 23:17:38 »
bende dermapen var da bu dermarollera dermastampa benzemiyor açıkçası yani dermastampın yarattığı etkinin 100 katı kafanın içinden geçiyor resmen. şu an öyle duruyor evde yeni kartuş alacaktım erindim almadım. bir de saçım kısa olduğu için kullanmaktan çekiniyorum çünkü etkisi daha uzun, saçın kısayken şakaklarda falan çok belli oluyor kızarıklık.
Sence paraya kıyıp dermapen mi almalı? Pratik olması lazım benim için üşenmemek için. Hangisini kullanıyorsun?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #170 : 22 Ocak 2021, 23:27:52 »
Sence paraya kıyıp dermapen mi almalı? Pratik olması lazım benim için üşenmemek için. Hangisini kullanıyorsun?

saç dökülmesi ilerlemişse dermapen daha iyi olur,  açıkçası dermastamp bir işkence gibi çünkü canının acıdığını bile bile iğneyi bastırıyorsun ama dermapende sadece gezdiriyorsun o kendi işini yapıyor. şu an dermastamp kullanıyorum , kartuşları 2 3 den fazla kullanmayın demişler her yerde bende de yeni yok almadım. eğer maddi olarak sıkıntınız yoksa dermapen alınabilir.  saç dökülmesinde paranın etkili olduğu yerler var malesef dermapen, botoks, prp, mezoterapi, lazer liste uzar gider..

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #171 : 23 Ocak 2021, 00:58:26 »
Minoxil olarak önerdiğiniz ne var? Çok pahalı ya bildiğiniz normal fiyatta olanlar var mı?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #172 : 23 Ocak 2021, 01:15:47 »
Minoxil olarak önerdiğiniz ne var? Çok pahalı ya bildiğiniz normal fiyatta olanlar var mı?

hepsinin içeriği aynı (umarım), ne diyebilirim ki buna önerim rogaine ama o daha uçuk fiyatta

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #173 : 23 Ocak 2021, 09:04:40 »

Bazı eczaneler kampanya yapıyor 145 tl verme sakın kaziklarlar. 115-120 ye alırsın, devam etmeye kararlı isen iki üç kutu al baya pazarlık et, yok kardeşim olmaz derse ordan alma
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 23 Ocak 2021, 09:23:44 »
 nete en son 2 kez aldığım yere baktım 85 olmuş.hep diom yıllardır alıom sorun çıkmıo.butun sitelerden aldım sorun yok.bedava para vermeyin kişi saçı donguye girince sahte diyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 23 Ocak 2021, 09:27:26 »
nete en son 2 kez aldığım yere baktım 85 olmuş.hep diom yıllardır alıom sorun çıkmıo.butun sitelerden aldım sorun yok.bedava para vermeyin kişi saçı donguye girince sahte diyor.

Ben iki farklı marka kullanıyorum abi, biri tepe diğeri şakak için. Bioxinin bariz şekilde baya tortu bırakıyor. Üstelik 85 tlye alıyordum eczaneden. Ben internetten alınca içim rahat etmiyor. İki-üç kutu alıyorum eczaneden internete denk geliyor. Bide biraz pazarlıkla ucuz oluyor.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #176 : 23 Ocak 2021, 09:40:17 »
 para denk geliyors sorun yok.yarın obur gun baktın internette ucuz cekinmeden al.kutusu daha parlak değişik falan olabiliyorda içerik maşallah bunca sene hiç bozulmadı netten 2008 den beri alıom galiba o kadar oldu sorun çıkmadı her siteden aldım.sktsi gecmişse gecmiş sorun olmuo onlar 3 5 sene once yazıo sktyi ama aynı paraya denk geliosa sorun yok

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #177 : 23 Ocak 2021, 10:37:57 »
Ucuz arıyorsan bioxinin al
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #178 : 23 Ocak 2021, 10:55:55 »
Ucuz arıyorsan bioxinin al

Bioxinin almasın zaten egzeması varmış, bende çok tortu bırakıyor, ikisini de kullanan biri olarak söylüyorum
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #179 : 23 Ocak 2021, 10:58:42 »
 eskiden kırkland suriye iran pakdou falan cerez parasıydı.2 paket sigara parasına minoxidil alıyorduk.fayda etcekse onlarda ediyor.kırkland olmuş 100 lira nete baktım iran pakdoru 50 lira diyor.onlada sonuc alan vardı.

Facebook Twitter Instagram