Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224392 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #135 : 21 Ocak 2021, 20:22:36 »
Teşekkürler bilgiler için. Bu magnezyum yağı yerine badem ve d vitamini için de fındık yesek her gün aynı etki olur mu? Scalptaki fibrozis engellemek için ne yapabiliriz?

yağ olarak tutmaz ama oral magnezyum için badem muz belki yeterli olur. d vitamini olmaz. fibrozu engellemek çok zor masaj ve östrojen harici bir yol yok gibi

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #136 : 21 Ocak 2021, 20:27:05 »
yağ olarak tutmaz ama oral magnezyum için badem muz belki yeterli olur. d vitamini olmaz. fibrozu engellemek çok zor masaj ve östrojen harici bir yol yok gibi

Şu an tüm uyguladığınız tedaviler nelerdir? İyot takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz? Masaj ile scalpı eski esnekliğine getirebilmek mümkün mü gerçekten?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #137 : 21 Ocak 2021, 20:28:54 »
Şu an tüm uyguladığınız tedaviler nelerdir? İyot takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz? Masaj ile scalpı eski esnekliğine getirebilmek mümkün mü gerçekten?
khomur adam destan yazmıs ilk sayfada mukemmel bir yazısı varr sen hala soru soruyonnnn  adam zaten ne yapıyorsa yazıyor soyluyor nedir bu tereddut nedir bu supheee   
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #138 : 21 Ocak 2021, 20:30:23 »

reis yazıyor imzamda kılavuzdaki şeyler genel olarak  , venatura iyot, tabiki mümkün

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 21 Ocak 2021, 20:40:07 »
khomur adam destan yazmıs ilk sayfada mukemmel bir yazısı varr sen hala soru soruyonnnn  adam zaten ne yapıyorsa yazıyor soyluyor nedir bu tereddut nedir bu supheee   

Kılavuzda yazdığı tedavilerden hangisini kullanıyor onu merak ettim sadece. Sakin ol tamam
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #140 : 21 Ocak 2021, 20:49:58 »
Kılavuzda yazdığı tedavilerden hangisini kullanıyor onu merak ettim sadece. Sakin ol tamam
konu sen oluncaaa sakin olamıyorum ama hadi bu sefer senin dedigin olsun .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #141 : 21 Ocak 2021, 21:58:10 »
@oralminoxidil hocam siz magnezyun yağı kullanıyordunuz bunların içine bepanthen, bemix, evigen katılabilir mi sizce ?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 21 Ocak 2021, 22:00:24 »
@oralminoxidil hocam siz magnezyun yağı kullanıyordunuz bunların içine bepanthen, bemix, evigen katılabilir mi sizce ?

katılır ama bu yağ aylarca belki yıl yetecek düzeyde o içerikler zamanla bozulur mu bilemedim,  ayrı ayrı kullanmak daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #143 : 21 Ocak 2021, 22:09:48 »
Bende sipariş verdim 110 ml sizinkiyle aynıydı galiba antikli bişeydi ismi haftada iki kere kullanmayı düşünüyorum aslında pahalı bir şey değil kullanılabilir ama kaç ay gider bilemiyorum

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 21 Ocak 2021, 22:11:37 »
Bende sipariş verdim 110 ml sizinkiyle aynıydı galiba antikli bişeydi ismi haftada iki kere kullanmayı düşünüyorum aslında pahalı bir şey değil kullanılabilir ama kaç ay gider bilemiyorum

7 8 fıs toplam sadece yanlara kullanıyorum uzun süre yeter fiyatı uygun buna göre

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 21 Ocak 2021, 22:30:17 »
Magnezyum yağını magnezyum klorür ile yapıyorlarmış 500 gr mı 32 TL galiba + kargosu tabi 46 ya geliyo. 500 gr la 2 litre faln yapılabilir 

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #146 : 21 Ocak 2021, 22:52:43 »
Magnezyum yağını magnezyum klorür ile yapıyorlarmış 500 gr mı 32 TL galiba + kargosu tabi 46 ya geliyo. 500 gr la 2 litre faln yapılabilir

genelde onu küvete koyup magnezyum banyosu yapıyorlar bütün vücut rahatlasın diye

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #147 : 21 Ocak 2021, 22:54:52 »
Ben içine okaliptus yağı koymayı düşünüyorum, bu yağın niye çok konuşulmadığını bilmiyorum . Okaliptusun dhtle alakası yok ama çok güçlü olduğu için kılcal damarları genişletiyomuş bu da çok iyi bir şey. Yağ zaten tek başina kullanılmıyo bir taşıyicı yağla kullanılıyo hatta tek başına dokunmamak bile gerekiyomuş. O yüzden az bir şey içine koyucam

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #148 : 21 Ocak 2021, 22:58:44 »
genelde onu küvete koyup magnezyum banyosu yapıyorlar bütün vücut rahatlasın diye
Bende süphede kaldım saça sürülür mü diye. Bunun gıda formu olması önemli başka alanlarda da kullanılıyomuş.. Önce antik olanı deneyip sonra saf halini denemeyi düşünüyorum bakalım

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 21 Ocak 2021, 23:50:55 »

Sence minoxil kullanayım mı ön bölgeye ve şakaklara dermaroller ile? Minyatür saç şakaklarımda var ve ön bölgemde de gerilemeler var. Minyatür saçlar için minoxilden başka bir çözüm yok galiba.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram