Saç Ekimi Sonuçları
bir kere denedim aşırı yakıyor direkt kafamı yıkadım, 3 4 saat sonra deneyebilirsin hafif bir şekilde ben hemen ardına denemiştim
@oralminoxidil hocam magnezyum yağı dediğin bu mu?Kaç saat kalması lazım bunun su, ile seyreltmeye gerek varm o?
evet buben yatarken yapıyorum yağ şeklinde değil su gibi zaten deride 15 20 dakikada emiliyor yazıyordu sanırsam yine de bütün gece duruyor bende. çoğu insan için seyreltmeye gerek yoktur diye düşünüyorum çok tahriş edici değil
Fazla gece boyu sacta kalması zararlı degilmi sabah dus alıyormusun bunu dustan once yapıp bir kac saat sonra dusa girmek daha mantıklımı sence bu urun saca ne gibi etkiler yaptı sende veee kireclenmeyi onluyor demistin sacın on orta bolumunde benim sertlik var tam on orta bolgee sence bu bolge herkestemi boyle sertlesirr buna cozum olurmu bu magnezyum iisi birde ben kullanmadım yag degilmi bu?
hep saçın dökülmediği yerlere uyguluyorum kaslar orada olduğu için . diğer yağlar gibi değil o yüzden durabilir rahatsız etmiyor senin isteğine bağlı tabiki. saçı dökülmeyenlerde sertleşmiyor kafamız çimento fabrikası gibi olmuş farkında değiliz..
Birde kafadaki kirenclenmeyi azaltacak bir seyde d vitaminni sence bunu hap alarakmı mantıklı yoksa sıvı sekilde cunku forumda cok bunu gordum en azından senin agzınla bilgilenmis olsun insanlar malum ben artık millete bir sey onermiyorum ikincisi sac kirenclenmesine hint yagını neden pozitif bakıp onermiyorsun oda bence etkinlik derecesi var aynı zaamanda pgd2 inhibitoru senden ricam bazen onuda tropikal dene aradaki farkı gor bence oralden daha etkili gibi.......
d vitaminini küçükken yüksek tutmalıydık aslında en başta d vitaminimiz 100 olmalı en etkilisi güneşten almak , eğer çok düşükse iğne şeklinde alıp sonra günlük 2-3000 iu kullanmalıyız. hint yağının kireçlenmeye de etkisi vardır tabi bunlar vücuda girince yüzlerce şeye sebep oluyor bizim bilmediğimiz ben oral kullanımın daha etkili olduğunu düşünüyorum kafama bir şey sürmekten özellikle yağlı şeyler nefret ediyorum dilediği gibi kullanabilir herkes.
Mg yağını yanlara mı sürecez yani üstlere sürsek daha iyi değil mi
oral minoxidil, üşenmeden yazdığınız bütün bu değerli bilgiler için kendi adıma çok teşekkür ederim:) ayrıca bi sorum olacaktı saç ekimimin 4. ayındayım, magnezyum yağını bu süreçte yanlara ve üst bölgeye sürmem de herhangi bir sakınca varmıdır?
Hocam d3 k2 kullanın kullanıcaksanız çünkü k2 kalsiyumun diş ve kemiklerde birikmesini sağlıyo damarlarda birikimini önlüyo ve d vitaminin emilinini arttırıyor hatta magnezyumla beraber kullanılınca etkisi artiyomuş galiba ama üçünün olduğu ürünlerde d vitamini az seviyede o yüzden d3 k2 yeterli gelir diye düşünüyorum zaten d vitamini alan kişiler genelde çook uzun sürelerde etkisini sağlayabiliyo çünkü emilim olmadiğı için az alınıyo genelde kullananlarin yorumlarini okudugumda boyleydi ama tabi degişir kisiden kisiye belki tek d alsanızda işe yarayabilir