Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224423 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #121 : 19 Ocak 2021, 23:52:07 »
@oralminoxidil hocam magnezyum yağı dediğin bu mu?
Kaç saat kalması lazım bunun su, ile seyreltmeye gerek varm o?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #122 : 20 Ocak 2021, 00:05:08 »
@oralminoxidil hocam magnezyum yağı dediğin bu mu?
Kaç saat kalması lazım bunun su, ile seyreltmeye gerek varm o?

evet bu
ben yatarken yapıyorum yağ şeklinde değil su gibi zaten deride 15 20 dakikada emiliyor yazıyordu sanırsam yine de bütün gece duruyor bende. çoğu insan için seyreltmeye gerek yoktur diye düşünüyorum çok  tahriş edici değil

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #123 : 20 Ocak 2021, 00:12:24 »
evet bu
ben yatarken yapıyorum yağ şeklinde değil su gibi zaten deride 15 20 dakikada emiliyor yazıyordu sanırsam yine de bütün gece duruyor bende. çoğu insan için seyreltmeye gerek yoktur diye düşünüyorum çok  tahriş edici değil
  Fazla gece boyu sacta kalması zararlı degilmi sabah dus alıyormusun  bunu dustan once yapıp  bir kac saat sonra dusa girmek daha mantıklımı sence bu urun saca ne gibi etkiler yaptı sende  veee kireclenmeyi onluyor demistin sacın  on orta bolumunde benim sertlik var tam on orta bolgee   sence bu bolge herkestemi boyle sertlesirr  buna cozum olurmu bu magnezyum iisi  birde ben kullanmadım  yag degilmi bu?
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 20 Ocak 2021, 00:47:55 »
  Fazla gece boyu sacta kalması zararlı degilmi sabah dus alıyormusun  bunu dustan once yapıp  bir kac saat sonra dusa girmek daha mantıklımı sence bu urun saca ne gibi etkiler yaptı sende  veee kireclenmeyi onluyor demistin sacın  on orta bolumunde benim sertlik var tam on orta bolgee   sence bu bolge herkestemi boyle sertlesirr  buna cozum olurmu bu magnezyum iisi  birde ben kullanmadım  yag degilmi bu?

hep saçın dökülmediği yerlere uyguluyorum kaslar orada olduğu için . diğer yağlar gibi değil o yüzden durabilir rahatsız etmiyor senin isteğine bağlı tabiki. saçı dökülmeyenlerde sertleşmiyor kafamız çimento fabrikası gibi olmuş farkında değiliz..

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 20 Ocak 2021, 00:55:59 »
hep saçın dökülmediği yerlere uyguluyorum kaslar orada olduğu için . diğer yağlar gibi değil o yüzden durabilir rahatsız etmiyor senin isteğine bağlı tabiki. saçı dökülmeyenlerde sertleşmiyor kafamız çimento fabrikası gibi olmuş farkında değiliz..
  Birde kafadaki kirenclenmeyi azaltacak bir seyde d vitaminni  sence bunu hap alarakmı mantıklı yoksa  sıvı sekilde cunku forumda cok bunu gordum en azından senin agzınla bilgilenmis olsun insanlar malum  ben artık millete bir sey onermiyorum  ikincisi  sac kirenclenmesine hint yagını neden pozitif bakıp onermiyorsun oda bence etkinlik derecesi var aynı zaamanda pgd2 inhibitoru    senden ricam bazen onuda tropikal dene aradaki farkı gor bence oralden daha etkili gibi.......
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 20 Ocak 2021, 01:22:13 »
  Birde kafadaki kirenclenmeyi azaltacak bir seyde d vitaminni  sence bunu hap alarakmı mantıklı yoksa  sıvı sekilde cunku forumda cok bunu gordum en azından senin agzınla bilgilenmis olsun insanlar malum  ben artık millete bir sey onermiyorum  ikincisi  sac kirenclenmesine hint yagını neden pozitif bakıp onermiyorsun oda bence etkinlik derecesi var aynı zaamanda pgd2 inhibitoru    senden ricam bazen onuda tropikal dene aradaki farkı gor bence oralden daha etkili gibi.......

d vitaminini küçükken yüksek tutmalıydık aslında en başta  d vitaminimiz 100 olmalı en etkilisi güneşten almak , eğer çok düşükse iğne şeklinde alıp sonra günlük 2-3000 iu kullanmalıyız. hint yağının kireçlenmeye de etkisi vardır tabi bunlar vücuda girince yüzlerce şeye sebep oluyor bizim bilmediğimiz  ben oral kullanımın daha etkili olduğunu düşünüyorum kafama bir şey sürmekten özellikle yağlı şeyler nefret ediyorum dilediği gibi kullanabilir herkes.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #127 : 20 Ocak 2021, 01:31:18 »
d vitaminini küçükken yüksek tutmalıydık aslında en başta  d vitaminimiz 100 olmalı en etkilisi güneşten almak , eğer çok düşükse iğne şeklinde alıp sonra günlük 2-3000 iu kullanmalıyız. hint yağının kireçlenmeye de etkisi vardır tabi bunlar vücuda girince yüzlerce şeye sebep oluyor bizim bilmediğimiz  ben oral kullanımın daha etkili olduğunu düşünüyorum kafama bir şey sürmekten özellikle yağlı şeyler nefret ediyorum dilediği gibi kullanabilir herkes.
Bende ya losyon falan kullanıyomda bitkisel yağlar falan nefret ediyom süremem bekletcen yıkıcan akıcak vs çok zaman alıcı ve yorucu geliyo ama yapanlarda var etkisi vardır herhalukarda

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 20 Ocak 2021, 01:58:21 »
Mg yağını yanlara mı sürecez yani üstlere sürsek daha iyi değil mi

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 20 Ocak 2021, 02:03:47 »
Mg yağını yanlara mı sürecez yani üstlere sürsek daha iyi değil mi

yanlar kesinlikle olmalı üstlere sürerseniz ayrıca daha etkili olur

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emrah8

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #130 : 20 Ocak 2021, 02:30:23 »
oral minoxidil, üşenmeden yazdığınız bütün bu değerli bilgiler için kendi adıma çok teşekkür ederim:) ayrıca bi sorum olacaktı saç ekimimin 4. ayındayım, magnezyum yağını bu süreçte yanlara ve üst bölgeye sürmem de herhangi bir sakınca varmıdır?
saç ekimim

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16454.0
xpecia günde 2 kez
çiğ kabak çekirdeği
aveda şampuan
omega 3 ve c vitamini (2 ya da 3 günde bir alıyorum)

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 20 Ocak 2021, 07:42:20 »
oral minoxidil, üşenmeden yazdığınız bütün bu değerli bilgiler için kendi adıma çok teşekkür ederim:) ayrıca bi sorum olacaktı saç ekimimin 4. ayındayım, magnezyum yağını bu süreçte yanlara ve üst bölgeye sürmem de herhangi bir sakınca varmıdır?

4 ay çok iyi bir zaman bütün tedavileri yapabilirsin

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #132 : 20 Ocak 2021, 18:54:56 »
Hocam d3 k2 kullanın kullanıcaksanız çünkü k2 kalsiyumun diş ve kemiklerde birikmesini sağlıyo damarlarda birikimini önlüyo ve d vitaminin emilinini arttırıyor hatta magnezyumla beraber kullanılınca etkisi artiyomuş galiba ama üçünün olduğu ürünlerde d vitamini az seviyede o yüzden d3 k2 yeterli gelir diye düşünüyorum zaten d vitamini alan kişiler genelde çook uzun sürelerde etkisini sağlayabiliyo çünkü emilim olmadiğı için az alınıyo genelde kullananlarin yorumlarini okudugumda boyleydi ama tabi degişir kisiden kisiye belki tek d alsanızda işe yarayabilir

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #133 : 21 Ocak 2021, 20:11:37 »
Teşekkürler bilgiler için. Bu magnezyum yağı yerine badem ve d vitamini için de fındık yesek her gün aynı etki olur mu? Scalptaki fibrozis engellemek için ne yapabiliriz?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 21 Ocak 2021, 20:12:49 »
Hocam d3 k2 kullanın kullanıcaksanız çünkü k2 kalsiyumun diş ve kemiklerde birikmesini sağlıyo damarlarda birikimini önlüyo ve d vitaminin emilinini arttırıyor hatta magnezyumla beraber kullanılınca etkisi artiyomuş galiba ama üçünün olduğu ürünlerde d vitamini az seviyede o yüzden d3 k2 yeterli gelir diye düşünüyorum zaten d vitamini alan kişiler genelde çook uzun sürelerde etkisini sağlayabiliyo çünkü emilim olmadiğı için az alınıyo genelde kullananlarin yorumlarini okudugumda boyleydi ama tabi degişir kisiden kisiye belki tek d alsanızda işe yarayabilir
   k2 vitamini almasan iyi edersin gibi bence            d3 te sorun yok
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram