Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224646 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #90 : 16 Ocak 2021, 16:32:43 »
Şahsen eğer samumedin ilacı minoxidil kadar etkili bile olsa etki mekanizmasını bildiğim bir büyüme uyarıcıyı tercih ederdim.
Ben zannetmiyorum gereginden fazla abartıyorlarrrr       folixir  de ilk cıktıgında 2 yıl boyunca yer kalmadı butun gazetelerde her yerde duyurdular ama ne olduuu sonra    cogu kisi kullandıktan sonra  boss urun diye cope attılar  ben inanmıyorum   zaten o adamı bugun yarın yok ederler     cok omru kalmamıstır sactan cok kanserle ilgili cok guzel tedavileri var       sac icin bir sey cıkarsa bileee kurtlar sofrasında onu yerlerr..

START TAKİNG FİNASTERİDE NOW( IF  your  age  is greater than 23   )   
 ABSOLUTELY   BUT  NOT   TAKİNG   DUDASTERİD (DANGEROUS DRUG)               
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2021, 16:53:11 Gönderen: ali2132 (sukrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #91 : 16 Ocak 2021, 16:49:29 »
hisse senedi yok mu samumedin bütün parayı bunlara yatıralım
  ;D   ;D ;D

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 16 Ocak 2021, 16:55:42 »
  ;D   ;D ;D
   Samumed kanser hastaları uzerinde muthis projeleri varrr kronik hastalar uzerinde cok begeniyorum.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #93 : 16 Ocak 2021, 16:56:14 »
Şahsen eğer samumedin ilacı minoxidil kadar etkili bile olsa etki mekanizmasını bildiğim bir büyüme uyarıcıyı tercih ederdim.
Hocam bu losyon wnt sinyali sistemiyle çalışıyo hemde faz 2 ye kadar olan sonuclarda herhangi ciddi bir yan etkisi olmamış. Hatta tam tersi minoksun mekanizması tam bilinmiyo ve döngü olayı var fin se direkt hormonlarla alakalı eğer faz 3 te pozitif olursa satışa çıkarsa geriye bir fiyatı kalıyo zaten bu olaca güvenmemin sebebi adamalar robert mezunu :D bir de türkiyedeki calismalarinin bası server serdaroğlu bilmiyorum inşallah hayırlısı olur

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #94 : 16 Ocak 2021, 16:56:54 »
   Samumed kanser hastaları uzerinde muthis projeleri varrr kronik hastalar uzerinde cok begeniyorum.
Şu 83 yaşındakı alzheimer hastası kadının videosunu gördün mü o süper

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 16 Ocak 2021, 17:00:36 »
Hocam bu losyon wnt sinyali sistemiyle çalışıyo hemde faz 2 ye kadar olan sonuclarda herhangi ciddi bir yan etkisi olmamış. Hatta tam tersi minoksun mekanizması tam bilinmiyo ve döngü olayı var fin se direkt hormonlarla alakalı eğer faz 3 te pozitif olursa satışa çıkarsa geriye bir fiyatı kalıyo zaten bu olaca güvenmemin sebebi adamalar robert mezunu :D bir de türkiyedeki calismalarinin bası server serdaroğlu bilmiyorum inşallah hayırlısı olur
onceleri minoxun etki mekanızması tam bilinmiyodu dolaylı yoldan damarları açtığını dusunuyorlardı ama sonra yapılan calısmalarda direk olarak damarları açtığı oyle etki ettiği gozlendi.tabi baska bilim adamına sorsan oda baska der kime inancaz bende bilmiom
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 16 Ocak 2021, 17:18:00 »
Şu 83 yaşındakı alzheimer hastası kadının videosunu gördün mü o süper
  Adam bir dehaaaa ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 16 Ocak 2021, 17:59:12 »
resim samumedle alakalı değil ama wnt yolağıyla alakalı saçı sonsuza kadar anajen fazda tutmakla ilgili.
işe yarayan ilaçların biri prostat diğeri kalp sorunlarına çözüm ararken geldi, galiba kansere çözüm ararken de üçüncüsü veya kesin tedavisi gelecek.
sm tek başına çok etkili olmayacak ama farklı tedavilerle birleştirildiğinde etkisi çok çok artacak gibi bir izlenim var.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2021, 18:16:04 Gönderen: oralminoxidil »

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #98 : 16 Ocak 2021, 19:54:18 »
Sonsuza kadar anajen fazds tutarsa o zaman misak minoksu bir süre kullanıp sonra bırakabiliriz

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 17 Ocak 2021, 13:16:18 »
minoxidille ilgili yeni birkaç şey öğrendim bilmeyenler olabilir paylaşmak istedim.
minoksilin bazıları için topikal kullanımda çalışmama nedeni deride enzimlerin yeterli olamamasıymış, oral kullanımda yeterli olduğu için %100 başarı oranına sahip.

kafein minoksilin etkinliğini arttırır.
sult1a1 yani sülfotransferaz enzimi minoksilin etkinliğinde rol oynar.
quercetin , turunçgiller ve özellikle aspirin minoksilin etkinliğini çok kısıtlar.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/dth.12915

bunlar oral kullanımda ciddi fark yaratan etkenler topikal kullanımda çok bilgim yok.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 17 Ocak 2021, 13:26:10 »
minoxidille ilgili yeni birkaç şey öğrendim bilmeyenler olabilir paylaşmak istedim.
minoksilin bazıları için topikal kullanımda çalışmama nedeni deride enzimlerin yeterli olamamasıymış, oral kullanımda yeterli olduğu için %100 başarı oranına sahip.

kafein minoksilin etkinliğini arttırır.
sult1a1 yani sülfotransferaz enzimi minoksilin etkinliğinde rol oynar.
quercetin , turunçgiller ve özellikle aspirin minoksilin etkinliğini çok kısıtlar.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/dth.12915

bunlar oral kullanımda ciddi fark yaratan etkenler topikal kullanımda çok bilgim yok.
  Arkadaslar 5 mg oral kullanın minoxidil   .. buraaya  kullananlarıda ekleyin denek olarak test edelim acaba bir sey olurmu diye.... Vallaha sen bu insanların hepsinin anasını aglatacaksın     dudasterid onererek karaciger bobrek kalın bagırsak  testis penis oral minoxidille  kalp beyin millet bunları 2 yıl kullansın eminim bu forumda 2 3 kisi meftaaa olacak      gunahı senin boynuna        bugun sinirliyim sen beni uzuyorsun ustelik.....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 17 Ocak 2021, 13:31:06 »
  Arkadaslar 5 mg oral kullanın minoxidil   .. buraaya  kullananlarıda ekleyin denek olarak test edelim acaba bir sey olurmu diye.... Vallaha sen bu insanların hepsinin anasını aglatacaksın     dudasterid onererek karaciger bobrek kalın bagırsak  testis penis oral minoxidille  kalp beyin millet bunları 2 yıl kullansın eminim bu forumda 2 3 kisi meftaaa olacak      gunahı senin boynuna        bugun sinirliyim sen beni uzuyorsun ustelik.....

kimse denek değil 30 yıl önce 100mg ile denendi zaten benim tavsiyem 2mg ile başlanması bu kimseye yanetki vermez , yazının dut ile ne alakası var ali ?

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #102 : 17 Ocak 2021, 13:39:02 »
Ben zannetmiyorum gereginden fazla abartıyorlarrrr       folixir  de ilk cıktıgında 2 yıl boyunca yer kalmadı butun gazetelerde her yerde duyurdular ama ne olduuu sonra    cogu kisi kullandıktan sonra  boss urun diye cope attılar  ben inanmıyorum   zaten o adamı bugun yarın yok ederler     cok omru kalmamıstır sactan cok kanserle ilgili cok guzel tedavileri var       sac icin bir sey cıkarsa bileee kurtlar sofrasında onu yerlerr..

START TAKİNG FİNASTERİDE NOW( IF  your  age  is greater than 23   )   
 ABSOLUTELY   BUT  NOT   TAKİNG   DUDASTERİD (DANGEROUS DRUG)               
Hocam folixir ile samumedin ürününü karşılaştırmak bioxcin ile minoxidili karşılaştırmak gibi bir şey.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 17 Ocak 2021, 13:49:13 »
Hocam folixir ile samumedin ürününü karşılaştırmak bioxcin ile minoxidili karşılaştırmak gibi bir şey.
dogru urun kalitesi olarak oyle ikisini karsılastıramazsın bile  ama cok buyuk reklamlarda yaptılar milyarlarca dolar dondu  ama bos  samumed ( sac tedavisi icin digerleri icin degil tabi) te oyle olacak  buyuk ihtimalle yav turkiyeden boylesi bir basarı cıkmaasını engellerler ben oyle dusunuyorum cunku bu bizim ekonomizi ucuracak bırakmazlar buna

« Son Düzenleme: 17 Ocak 2021, 13:57:04 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 17 Ocak 2021, 13:50:29 »

daha doğrusu saça sarımsak sürmek vs minoksidil diyebiliriz , samumed milyar dolarlık bir şirket belki de ilerde daha da değerlenecek (umarım) folixir ise saçma sapan ne olduğu belli olmayan bir ürün. sm den bile tek başına mükemmel bir şey yaratmasını beklemiyorum ama çok güzel sinerjik etki yaratacak, çünkü ilacı deneyenler sadece sm kullanıyor yanına bir antiandrojen kullanmıyor.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram