Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224660 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #76 : 15 Ocak 2021, 22:43:05 »
Arkadaslarrr  saclarınızı birde taramanızı tavsiye ederim bende taramaya basladımm haftada 1 tarıyalım      saclarımız daha saglıklı bir sekilde cıkmaya baslarrr  iki gundur buyuklerimizi analiz ediyorumm sacı dokulmeyen insanları yanii adamların bana dedigi   ben sacımı  her zaman bir tarak cebimde tarıyorum yana atıyorum  sacınızı  kıllarınızın gitttigi tarafa dogru haftada 1 tarayın         taradıgınız da gelen saclarr  daha kaliteli bir sekilde cıkacak     bu isin masajdan cok sırrrı  (taramakta )    bu forumda ornegi iseee SPENCER adlı kullanıcı arkadas bir yerde yazmıstıki benim dusta taradıgımda gelen sacı gorseniz korkarsınız diyeee bu kullanıcı minoxidil kullanarak sacı   uyarıyor ustune birde tarıyor sacları bu yuzden saglam allah bir omur boyu saclarını kel etmesin ama bu isin sırrı taramakta ben bunu anladımmm.... SACLARIMIZI TARAYALIM KORKMAYALIM .......
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #77 : 16 Ocak 2021, 13:36:58 »
samumed faz 3 sonuçlarını bende heyecanla bekliyorum açıkçası

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 16 Ocak 2021, 14:08:52 »
samumed faz 3 sonuçlarını bende heyecanla bekliyorum açıkçası

çok bir beklentim yok da en azından minoksidil kadar etki gösterse ve 3. fda onayını alan etken olsa yeter bu da fos çıkarsa 10 yıl daha antiandrojen kullanmaya devam belki birileri ru için bir şeyler yapar o da düşük ihtimal .

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 16 Ocak 2021, 15:20:30 »
bu ay açıklanacaktı sonuçlar bulamadım bir türlü acaba ay sonu gibi mi çıkacak

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 16 Ocak 2021, 15:24:31 »
 oral insallah dediğin gibi çıkar ama bu tur muhabbetler yüzde 90 fos çıkıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 16 Ocak 2021, 15:28:20 »
oral insallah dediğin gibi çıkar ama bu tur muhabbetler yüzde 90 fos çıkıyor

evet ama durum bu sefer farklı 2018 den beri çalışmaları yapılıyor ve yabancı forumlarda bile çok fazla beklentisi olanlar var

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 16 Ocak 2021, 15:35:55 »
 inşALLAH
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 16 Ocak 2021, 15:38:51 »
bu ay açıklanacaktı sonuçlar bulamadım bir türlü acaba ay sonu gibi mi çıkacak

mart nisan gibi bilimsel bir dergide yayınlanacakmış twitterda yazmışlar , ben de bu ay açıklanacak sanıyordum. şahsen beklentim artık minimal düzeyde , bir işe yaramasa da şaşırmam öyle söyleyim umarım  minoxa yakın bir sonuç olur

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #84 : 16 Ocak 2021, 16:14:05 »
Benim beklentim yüksek çünkü şirket herhangi bir şirket değil ve ilk ilacı saç losyonu olacağı için maximum iyi olması lazım çünkü alzheimer,kanser vs vs baya çalışmaları var eğer bu işe yaramazsa digerlerinde yeteri yatırımcı bulamazlar , şirketin bütün güvenirliği biter ve çalışma mekanizmasıda digerlerinden bambaşka. Misal 50 yaşındaki saçı beyazlamış biri bunu sürdüğünde saçı 20 yaşında neyse o renkte çıkıcak ve şuana kadar ki saç ürünlerinin çok üstünde bir ürün olduğunu söylemiş. Osman kibar ın konuşmasında çok kısa değindi ve adam direkt dediği şey kafaya sürüyosunuz ve saç çıkıyor oldu yani ölmemiş hücrelerden bahsediyo . Ve bunu söylerken çok rahat bir şekilde söyledi ve onay almasınında çok basit alıcakları tarzında röportajı var yani bu ürünün işe yaradığının göstergesi bence. Zaten Türkiye'de satışa sürülmesi için fda onayına ihtiyaç yok yapılan Yani önceki yıllarda yapılan kellik tarihe karışıyo haberlerinden çok farklı. Ama tabi yayınlanacak üretime geçicek falan 2 yılı bulur heralde ama inşallah yanılırımda kısa sürede üretimde olur

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 16 Ocak 2021, 16:18:38 »
 dncdede divineskin yanlış yapmaz adını kirletmez dedik pekte normal minoxtan ustun olmayan bir urun piyasaya sundu içeriğide minoxlu.şirketler konu buyuk para olunca sapıtabiliyor.sürüp kafanızda saç çıkarmadan inanmayın derim.insallah iyi bişi çıkar fin minox geri kalanlar yan destek millet sıkıldı budamı tesadüfen bulunmuş nedir ne değildir tam net bilgisi olan varmı?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 16 Ocak 2021, 16:22:20 »
dncdede divineskin yanlış yapmaz adını kirletmez dedik pekte normal minoxtan ustun olmayan bir urun piyasaya sundu içeriğide minoxlu.şirketler konu buyuk para olunca sapıtabiliyor.sürüp kafanızda saç çıkarmadan inanmayın derim.insallah iyi bişi çıkar fin minox geri kalanlar yan destek millet sıkıldı budamı tesadüfen bulunmuş nedir ne değildir tam net bilgisi olan varmı?

yok tesadüfen değil şirketin yaptığı bütün ilaçlar wnt yolağına bağlı hepsi ayrı ayrı yani bazen çok ümitleniyorum da beklentiyi düşük tutmak lazım ha başaralı olup çıkarsa ilk alacak kişiyim :)

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 16 Ocak 2021, 16:23:10 »
Benim beklentim yüksek çünkü şirket herhangi bir şirket değil ve ilk ilacı saç losyonu olacağı için maximum iyi olması lazım çünkü alzheimer,kanser vs vs baya çalışmaları var eğer bu işe yaramazsa digerlerinde yeteri yatırımcı bulamazlar , şirketin bütün güvenirliği biter ve çalışma mekanizmasıda digerlerinden bambaşka. Misal 50 yaşındaki saçı beyazlamış biri bunu sürdüğünde saçı 20 yaşında neyse o renkte çıkıcak ve şuana kadar ki saç ürünlerinin çok üstünde bir ürün olduğunu söylemiş. Osman kibar ın konuşmasında çok kısa değindi ve adam direkt dediği şey kafaya sürüyosunuz ve saç çıkıyor oldu yani ölmemiş hücrelerden bahsediyo . Ve bunu söylerken çok rahat bir şekilde söyledi ve onay almasınında çok basit alıcakları tarzında röportajı var yani bu ürünün işe yaradığının göstergesi bence. Zaten Türkiye'de satışa sürülmesi için fda onayına ihtiyaç yok yapılan Yani önceki yıllarda yapılan kellik tarihe karışıyo haberlerinden çok farklı. Ama tabi yayınlanacak üretime geçicek falan 2 yılı bulur heralde ama inşallah yanılırımda kısa sürede üretimde olur

hisse senedi yok mu samumedin bütün parayı bunlara yatıralım

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 16 Ocak 2021, 16:24:20 »
 insALLAH  yiğen hadi bakalım

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #89 : 16 Ocak 2021, 16:29:17 »
Şahsen eğer samumedin ilacı minoxidil kadar etkili bile olsa etki mekanizmasını bildiğim bir büyüme uyarıcıyı tercih ederdim.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Facebook Twitter Instagram