Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 223978 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #60 : 14 Ocak 2021, 23:59:19 »
Zaten genetik dökülmem var bunu biliyorum ama genetik dökülmeye eşlik ettiğini düşünüyorum attığınız klavuzda mesela d vitamini aldiķtan sonra cocugun sacları kapanmış eski haline gelmiş aga sı yok ama sonuçta saçta onemli bir yeri var demek benim asında amacım tabikide saç çıkarmak değil ama saç dökülmemi azaltmak p.tesi test yapılıcak o zaman anlaşılır eksik mi değil mi diye ama heralde eksikse takviye aldıktan sonra dökülmelerde azalma olur diye düşünüyorum sizde olur mu yoksa aynı seyrinde devam eder mi ?

etkisi olsa bile farkedemeyeceğiniz düzeyde olur diye düşünüyorum  genel sağlık için çok daha önemli

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #61 : 15 Ocak 2021, 00:01:52 »
etkisi olsa bile farkedemeyeceğiniz düzeyde olur diye düşünüyorum  genel sağlık için çok daha önemli
  Aynen genel saglık icin cok daha onemli bir de bu acıdan dusunun d vitamini olmadıgında vucut fazla inflamasyon iltihaplanma tetikliyor bu daa fazla dhttt      fazla dht  esittir sac dokumu.  genel saglık bagısıklık sistemimizi koruyalımmm  15 20 dakika guneslenelim haftada 2 3 kez dvitamini alalım
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 15 Ocak 2021, 00:27:29 »
Anladım hocam teşekkürler

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 15 Ocak 2021, 02:40:20 »
Bu etkiler kişiden kişiye değişir net ve keskin konuşmak doğru değil.Yeni bir mezoterapi tedavisine başladım henüz ilk aydan gözle görülür etkisi oldu.Bu arada içeriğinde dutastreid maddeside yok fakat doktorun mezoterapisinin içeriğine güvenmesini sebebini anladım,tanıdık olması hasebiyle de güvendim açıkçası
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 15 Ocak 2021, 02:47:13 »
Bu etkiler kişiden kişiye değişir net ve keskin konuşmak doğru değil.Yeni bir mezoterapi tedavisine başladım henüz ilk aydan gözle görülür etkisi oldu.Bu arada içeriğinde dutastreid maddeside yok fakat doktorun mezoterapisinin içeriğine güvenmesini sebebini anladım,tanıdık olması hasebiyle de güvendim açıkçası

ne güzel,  bence ısrar edin ve dut içerikli de yapsın etkiyi emin olun katlar

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 15 Ocak 2021, 02:53:36 »
Ben 6 yada 5 seans prp yaptırdım hiç etki etmedi 0 etki onun oncesinde prp+mezo yaptimidtim bir seans ve dokulmem durmustu hatta o zaman sakaklarim bile dolmustu ikisi cok guclu kombinasyon oluyo

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 15 Ocak 2021, 11:21:33 »
Ben 6 yada 5 seans prp yaptırdım hiç etki etmedi 0 etki onun oncesinde prp+mezo yaptimidtim bir seans ve dokulmem durmustu hatta o zaman sakaklarim bile dolmustu ikisi cok guclu kombinasyon oluyo
Prpden ziyade mezoterapinin daha etkili olduğunu düşünüyorum.Sonucts prp kendi kanının santrifüje edilip greft faktorlerce yoğunlaştırılmış hali

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 15 Ocak 2021, 16:52:20 »
Prpden ziyade mezoterapinin daha etkili olduğunu düşünüyorum.Sonucts prp kendi kanının santrifüje edilip greft faktorlerce yoğunlaştırılmış hali
Bilmiyorun hocam yalnız ikisi aynanda yapılınca gerçekte çok etkili oluyo

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 15 Ocak 2021, 17:43:58 »
arkadaşlar 1 haftadır hint yağı dozunu arttırdım. akşam yemeğinden sonra 5ml hint yağı içiyorum. belki yıllar sonra ilk defa şakaklarımda siyah tüyler görmeye başladım aylar önce sarı sarı oluyordu. yanetkisi ve zararı olmayan çok ucuz bir etken ve düşündüğümden daha güçlü bir büyüme agonisti galiba

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 15 Ocak 2021, 17:47:52 »
arkadaşlar 1 haftadır hint yağı dozunu arttırdım. akşam yemeğinden sonra 5ml hint yağı içiyorum. belki yıllar sonra ilk defa şakaklarımda siyah tüyler görmeye başladım aylar önce sarı sarı oluyordu. yanetkisi ve zararı olmayan çok ucuz bir etken ve düşündüğümden daha güçlü bir büyüme agonisti galiba
hin yagıda zeytinyagıda  antioksidan gibi calısırrr faydası varrrrr ama zeytinyagı yemeklerde kullanırsanız aynı etki gosterirrrr  her sey icinn bir ilac alınacaksaaooo isimiz varrr zeytinyagı yemeklerde kullanın arkadaslarrr hem sakaklarındaki sac 4 aydır yaptıgın tedaviden olabilir 1 haftada hint yagı etki etmez bir suru etken vardır onda......
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 15 Ocak 2021, 17:52:12 »
hin yagıda zeytinyagıda  antioksidan gibi calısırrr faydası varrrrr ama zeytinyagı yemeklerde kullanırsanız aynı etki gosterirrrr  her sey icinn bir ilac alınacaksaaooo isimiz varrr zeytinyagı yemeklerde kullanın arkadaslarrr hem sakaklarındaki sac 4 aydır yaptıgın tedaviden olabilir 1 haftada hint yagı etki etmez bir suru etken vardır onda......

ekle tedavine ali abicim zararı olmaz .zeytinyağıyla hintyağının ne alakası var hint yağı pge2 arttırıp pgd2 düşürüyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 15 Ocak 2021, 17:53:13 »
ekle tedavine ali abicim zararı olmaz .zeytinyağıyla hintyağının ne alakası var hint yağı pge2 arttırıp pgd2 düşürüyor
  ben 1 yıldır kullanıyorum zatennn  ikisinde pge2 arttırıcı islevi var kardesimmm icindeki asitler boyle yapıyorr    hint yagını kafaana surr cok daaha etki alırsınn oralde kullanabilirsin ben zeytinyagı iciyorum evde onu kullanıyoruz ailece   
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 15 Ocak 2021, 18:41:23 »
  ben 1 yıldır kullanıyorum zatennn  ikisinde pge2 arttırıcı islevi var kardesimmm icindeki asitler boyle yapıyorr    hint yagını kafaana surr cok daaha etki alırsınn oralde kullanabilirsin ben zeytinyagı iciyorum evde onu kullanıyoruz ailece   
Yağların kafaya surulmesini tavsiye etmem androjenler yağları çok sever

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 15 Ocak 2021, 18:48:10 »
Yağların kafaya surulmesini tavsiye etmem androjenler yağları çok sever
  salvador evet androjenler yagı severde ben bunu dustan once suruyorum bazen boyle 10 gunde 1 diyebilirimki benim saclarıma bu ve zeytinyagı cok iyi geliyorr ama galiba ben kafada cok bekletmiyorum 10 dakika zararı olmuyordurr  zaten evde zeytinyagı kullanıyoruz yemeklerde icmis kadar oluyorum .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #74 : 15 Ocak 2021, 22:23:26 »
Kullandığının fotosunu atabilirmisin?

Facebook Twitter Instagram