Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 223979 defa)

abidingub

• Full Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #45 : 09 Ocak 2021, 20:44:45 »
Hocam çok güzel bir yazı eline sağlık 2 şeyi merak ediyorum
Kılavuzu uygulamaya kaç ay önce başladın before after farkı nasıl?
İkincisi ise samumedin losyonunun neden 10 yıl sonra çıkacağını düşünüyorsun faz 3 çalışmaları bitti en geç 2022’de fda den onay alması bekleniyor ben en geç 2023’te görürüz diye düşünüyorum piyasada hele ilk Türkiye’de çıkacaksa.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 09 Ocak 2021, 21:00:24 »
Hocam çok güzel bir yazı eline sağlık 2 şeyi merak ediyorum
Kılavuzu uygulamaya kaç ay önce başladın before after farkı nasıl?
İkincisi ise samumedin losyonunun neden 10 yıl sonra çıkacağını düşünüyorsun faz 3 çalışmaları bitti en geç 2022’de fda den onay alması bekleniyor ben en geç 2023’te görürüz diye düşünüyorum piyasada hele ilk Türkiye’de çıkacaksa.

aga ve te var bende şu an te geçiyor nw0 tüylenmelerim olmaya başladı  her geçen gün iyiye gidiyor.
samumed başarılı olursa çok daha erken çıkacağını düşünüyorum fda onayı olmadan sonuçlar bi açıklansın kısa süre içinde kullanmaya başlarız umarım

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 09 Ocak 2021, 22:42:26 »
küçük bir dht bloker da alabilirsin saw palmetto ya da kabak çekirdeği

Hocam açıkcası ilaç ve benzeri türü şeyler kullanmak istemiyorum.

Saw Palmetto sanırım ilaç değil ama yan etkilerinin olduğu söyleniyor ama kabak çekirdeği olabilir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 09 Ocak 2021, 23:03:07 »
Hocam açıkcası ilaç ve benzeri türü şeyler kullanmak istemiyorum.

Saw Palmetto sanırım ilaç değil ama yan etkilerinin olduğu söyleniyor ama kabak çekirdeği olabilir.

siz bilirsiniz saw palmettoyu yerli kabilelerin cinsel gücü arttırdığı için kullandığını okumuştum sanki

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 09 Ocak 2021, 23:07:56 »
   kabilelerde kadınlar meme buyutuyormuş bunla
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 09 Ocak 2021, 23:16:45 »
her derde deva resmen

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 09 Ocak 2021, 23:41:20 »
   kabilelerde kadınlar meme buyutuyormuş bunla
her derde deva resmen

:)))
Bazen espri ve gerçeği ayırt edemiyorum

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 11 Ocak 2021, 07:22:06 »
gratis de saç masaj tarağı var bu iş için daha   etkilli olmazmı  linkini bırakıyorum incelersiniz

.gratis.

Süslü sözlükte bununla ilgili yorumlara baktım öve öve bitirememişler, denemek gerek bu daha mantıklı
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 11 Ocak 2021, 10:01:35 »
Süslü sözlükte bununla ilgili yorumlara baktım öve öve bitirememişler, denemek gerek bu daha mantıklı

marka plastik tahta farkeder mi bilmiyorum ama kasların bulunduğu yeri fırçalıyorum üstüne magnezyum yağı uyguluyorum saç derim hamur gibi oluyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 11 Ocak 2021, 10:10:08 »
Minox olmadan vertexe dermastamp uygulamak istiyorum. Yabancı forumlardaki alınan sonuçların çoğu minox ile olmuş ama yine de sonuç alabilirim sanırım? Ekim süreci tamamlanana kadar kullanmak istiyorum sadece.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2021, 11:04:45 Gönderen: Farques »

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 12 Ocak 2021, 07:30:37 »
marka plastik tahta farkeder mi bilmiyorum ama kasların bulunduğu yeri fırçalıyorum üstüne magnezyum yağı uyguluyorum saç derim hamur gibi oluyor

Nasıl uygulanıyor? Tarağı bastırıp dairesel hareketlerle mi? Normal saç tarama gibi değildir herhalde
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 12 Ocak 2021, 11:44:17 »
Nasıl uygulanıyor? Tarağı bastırıp dairesel hareketlerle mi? Normal saç tarama gibi değildir herhalde

normali bastıra bastıra fırçalamak öyle uyguluyorlar,  ama ben bastırıp deriyi oynatıyorum sadece

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 14 Ocak 2021, 22:55:03 »
Hocam çok garip bir şey keşfettim size tirod hormonumu atmıştın dün e nabızdan geçmiş tahlillerime bakıyordum benim prp yaptirdigin yerde prp sonuc vermeyince kadın kan tahlili istedi gittim yaptırdım ama tahliller bolumunde bir doktorun istedigi bir de tahlil sonuclarinin oldugu kısım var oraya baktım bir tane eksik hepsini eşleştirdim d vitaminin sonucu yok sonra gecmis tahlillerime baktım 2019 da dokulmem baslamadan once yaptirmistim baska bir sey icin orda d vitaminim 12.4 çıkmış ve recetede d vitamini verilmis ama ben kullanmamıştım üzerinden 1.5 sene geçmiş acaba benim yoğun saç dökülmemin altında d vitamini eksiliği olabilir mi siz yazınızds 100 olması gerekiyor yazmıssınız benim 12.4 çıkmış 1.5 sene once ve takviye kullanmadim o zaman

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 14 Ocak 2021, 23:26:30 »
Hocam çok garip bir şey keşfettim size tirod hormonumu atmıştın dün e nabızdan geçmiş tahlillerime bakıyordum benim prp yaptirdigin yerde prp sonuc vermeyince kadın kan tahlili istedi gittim yaptırdım ama tahliller bolumunde bir doktorun istedigi bir de tahlil sonuclarinin oldugu kısım var oraya baktım bir tane eksik hepsini eşleştirdim d vitaminin sonucu yok sonra gecmis tahlillerime baktım 2019 da dokulmem baslamadan once yaptirmistim baska bir sey icin orda d vitaminim 12.4 çıkmış ve recetede d vitamini verilmis ama ben kullanmamıştım üzerinden 1.5 sene geçmiş acaba benim yoğun saç dökülmemin altında d vitamini eksiliği olabilir mi siz yazınızds 100 olması gerekiyor yazmıssınız benim 12.4 çıkmış 1.5 sene once ve takviye kullanmadim o zaman

sadece d vitamini eksikliği saç dökebilir bu aga değildir d vitamini eksikliğine bağlı dökülmedir. fakat çocukluğumuzdan beri olan d vitamini eksikliğinin genetik dökülmeye katkısı olduğunu düşünüyorum. sonuçta kireçlenme bir faktör ve d vitamini çok çok önemli bu konuda. d vitamini ile ilgili bir çok teori var . şu an d vitamini almak saç dökülmemizi durdurmaz çünkü çoktan başladı ve ilerliyor. fakat benim tavsiyem kesinlikle d vitamini almak özellikle genel sağlık açısından çok çok önemli 100 civarında olması lazım. fakat genetik dökülmenin sebebi d vitamini diyemeyiz çok teori olsa da. ayrıca çok ucuz zaten her gün 2 3 tane d vitamini kapsülü alınabilir.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 14 Ocak 2021, 23:56:56 »

sadece d vitamini eksikliği saç dökebilir bu aga değildir d vitamini eksikliğine bağlı dökülmedir. fakat çocukluğumuzdan beri olan d vitamini eksikliğinin genetik dökülmeye katkısı olduğunu düşünüyorum. sonuçta kireçlenme bir faktör ve d vitamini çok çok önemli bu konuda. d vitamini ile ilgili bir çok teori var . şu an d vitamini almak saç dökülmemizi durdurmaz çünkü çoktan başladı ve ilerliyor. fakat benim tavsiyem kesinlikle d vitamini almak özellikle genel sağlık açısından çok çok önemli 100 civarında olması lazım. fakat genetik dökülmenin sebebi d vitamini diyemeyiz çok teori olsa da. ayrıca çok ucuz zaten her gün 2 3 tane d vitamini kapsülü alınabilir.
Zaten genetik dökülmem var bunu biliyorum ama genetik dökülmeye eşlik ettiğini düşünüyorum attığınız klavuzda mesela d vitamini aldiķtan sonra cocugun sacları kapanmış eski haline gelmiş aga sı yok ama sonuçta saçta onemli bir yeri var demek benim asında amacım tabikide saç çıkarmak değil ama saç dökülmemi azaltmak p.tesi test yapılıcak o zaman anlaşılır eksik mi değil mi diye ama heralde eksikse takviye aldıktan sonra dökülmelerde azalma olur diye düşünüyorum sizde olur mu yoksa aynı seyrinde devam eder mi ?

Facebook Twitter Instagram