Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 223944 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #30 : 08 Ocak 2021, 19:04:33 »
Masaj sürekliliği mümkün olmayan bir tedavi yöntemi maalesef site üyelerine ben de onermeme rağmen sürekli devam edemiyorum.Şu an ki tedaviler bana çok ilkel geliyor ve onca uğrasa rağmen etkisiz.Sac dökülmesine karşı geliştirilen tedavilerin taş devrindeyiz maalesef,belki cilalı taş devrine doğru ilerlemiş olsakta henüz yolun çok daha başındayız.Benim isteğim ve temennim androjen reseptörlerini bölgesel olarak  etkisiz kılmak bir nevi lazerle tüylerin azaltılması gibi bir tedavi yönteminden bahsediyorum veyahut kanser riskini 0'a indigeyebilirlerse saç klonlaması.Onun dışındaki ilaç gibi tedaviler süreklilik istediği için hiçbir zaman kesin tedaviler olmayacak.Belki anne karnındayken genetik dökülmeye müdahale edilecek bir yöntem ilerde bulunabilir.Rob'u bir dönem bende takip ettim fakat hem AGA'nin onda agresif olmadığını düşünüyorum hem de sadece masaj ile bu işin olmayacağını düşünüyorum.Masaj ek bir tedavi prosedürü olabilir fakat asla fazlası olamaz.Goturusu getirisinden daha fazla geliyor bana.El kafada dklarca uğraşmak yorucu ve meşakkatli geliyor artık.

diğer tedaviler gibi masajın da etkisi kişiden kişiye göre değişebilir. bir kaç ay önce taş gibi olan kafa derim artık çok daha esnek ve yumuşak. ben forumuna üye olduğum için çoğu şeyi içerden de takip ediyorum kullanıcıların çoğunun ilerleme programı var. saç fırçalama da bence baya işe yarıyor. Süreklilik konusuna gelince rob artık son 3 yıldır masaj yapmıyor ara ara saçlarının incelediğini farkedince  periyotlar şeklinde yapıyor sadece. Bu eski masaj videosu son güncellemede süreleri kısaltmış çoğu kişi o kadar süre uygulama yapamadığı  için. Açıkçası masaj kadar yanetkisiz bir tedavi yok henüz. Keşke sizin dediğiniz gibi bir tedavi olsa da hiç uğraşmasak .

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 08 Ocak 2021, 19:13:37 »
diğer tedaviler gibi masajın da etkisi kişiden kişiye göre değişebilir. bir kaç ay önce taş gibi olan kafa derim artık çok daha esnek ve yumuşak. ben forumuna üye olduğum için çoğu şeyi içerden de takip ediyorum kullanıcıların çoğunun ilerleme programı var. saç fırçalama da bence baya işe yarıyor. Süreklilik konusuna gelince rob artık son 3 yıldır masaj yapmıyor ara ara saçlarının incelediğini farkedince  periyotlar şeklinde yapıyor sadece. Bu eski masaj videosu son güncellemede süreleri kısaltmış çoğu kişi o kadar süre uygulama yapamadığı  için. Açıkçası masaj kadar yanetkisiz bir tedavi yok henüz. Keşke sizin dediğiniz gibi bir tedavi olsa da hiç uğraşmasak .
oral minoxidilci arkadasım bu fırcalam isinde haklı olabilirsin benim babam cok siddetli bir sekilde dusta sacını tarıyor ben sordugumda diyor oglum bende dokuluyor ama geri geliyorlar fırca gibi  bildigin kafayı eski taraklarla parcalıyor
ikinci soruya gelince 3 gunde 1 alıyorsun  dudasterid kanda 5 gun dolanabiliyor yani 4 uncu gunmu atıyon senin haftada ikiyemi ucemi takabul ediyor   haftada 6 gun fin 1 gun dud denedinmi hic  bu belki senin yasındakilere daha iyi bir sonuc vermezmiydi iki antı androjeni birlikte test ederdin
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 08 Ocak 2021, 19:37:05 »
oral minoxidilci arkadasım bu fırcalam isinde haklı olabilirsin benim babam cok siddetli bir sekilde dusta sacını tarıyor ben sordugumda diyor oglum bende dokuluyor ama geri geliyorlar fırca gibi  bildigin kafayı eski taraklarla parcalıyor
ikinci soruya gelince 3 gunde 1 alıyorsun  dudasterid kanda 5 gun dolanabiliyor yani 4 uncu gunmu atıyon senin haftada ikiyemi ucemi takabul ediyor   haftada 6 gun fin 1 gun dud denedinmi hic  bu belki senin yasındakilere daha iyi bir sonuc vermezmiydi iki antı androjeni birlikte test ederdin

pazartesi aldıysam bidahakini perşembe alıyorum. dokuda aylarca kalıyor dutasteride. çok kısa bir süre fin dut beraber denedim sadece.  belirli bir dut alımından sonra doz düşürülebilir sonuçta birikiyor. beraber almayı gereksiz buluyorum dut zaten iki tipi de baskılıyor bir de fin almaya gerek yok

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 09 Ocak 2021, 02:59:11 »
Fırçayı nerden sipariş verdiniz link atar mısınız
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 09 Ocak 2021, 11:05:29 »
Fırçayı nerden sipariş verdiniz link atar mısınız

.hepsiburada
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 13:32:53 Gönderen: Hintell »

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 09 Ocak 2021, 11:34:27 »
gratis de saç masaj tarağı var bu iş için daha   etkilli olmazmı  linkini bırakıyorum incelersiniz

.gratis.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 13:33:09 Gönderen: Hintell »

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #36 : 09 Ocak 2021, 12:12:30 »
gratis de saç masaj tarağı var bu iş için daha   etkilli olmazmı  linkini bırakıyorum incelersiniz
gratis
   Vallaha bu tarama isi gercekten  guzel ama bende korkuyorum cok sert taramadım hic bir zmana sacımı yada bazen sadece masaj yaptm cunku  ne kadarda dokulenlerin daha saglam geldigini bilsemde   o sacları gormek bile istemiyorum cunku bazen riski goze alıp  bastırarak taradıgımda dokulmemin arttıgını goruyorum kafam oraya takılıyor     bana gore en iyisi masaj psikolojik travma yok 0 zarar 0 dusunce
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 13:33:24 Gönderen: Hintell »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 09 Ocak 2021, 12:13:27 »

görmüştüm bunu da tahta olmasını istemiştim çünkü forumlarda herkes bu ürünü önermiş plastik almamış
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 13:34:36 Gönderen: Hintell »

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 09 Ocak 2021, 16:51:00 »
Tedavime sadece saç masajı, iğneleme ve yeşil çay içerek devam ediyorum.

Genetik dökülmeye sadece bu tedavi etki edeceğini sanmıyorum pek ümidim de yok ama 1 sene boyunca yapacağım bakalım :)

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 09 Ocak 2021, 16:52:41 »
Tedavime sadece saç masajı, iğneleme ve yeşil çay içerek devam ediyorum.

Genetik dökülmeye sadece bu tedavi etki edeceğini sanmıyorum pek ümidim de yok ama 1 sene boyunca yapacağım bakalım :)

küçük bir dht bloker da alabilirsin saw palmetto ya da kabak çekirdeği

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 09 Ocak 2021, 17:04:53 »
 ufak tefek dht blokerlerden beklentiye girmek yanlış.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 09 Ocak 2021, 17:06:10 »
Şekerleri şeyler zaten yemiyorum ev yapımı yoğurt yiyorum süt ürünü olarak sadece peynir yiyorum.Gluteni yani ekmeği de bırakırsam peynir yersem bile yine de bu beslenme düzenini sağlamış olur muyum.
Ayrıca kahvaltıda ekmeğe sürerek bal , krem peynir yiyen bir milletiz ekmeği kesmek açlık hissi de yaratmaz mı.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 09 Ocak 2021, 17:08:37 »
Şekerleri şeyler zaten yemiyorum ev yapımı yoğurt yiyorum süt ürünü olarak sadece peynir yiyorum.Gluteni yani ekmeği de bırakırsam peynir yersem bile yine de bu beslenme düzenini sağlamış olur muyum.
Ayrıca kahvaltıda ekmeğe sürerek bal , krem peynir yiyen bir milletiz ekmeği kesmek açlık hissi de yaratmaz mı.

tabi ki çok iyi bir beslenme kimse bu kadar uyamaz zaten mağara adamı değiliz sonuçta. üstüne en çok düşülmesi gereken konu masaj ve tedaviler. eğer ki aşırı sağlıksız beslenen sürekli sigara alkol uyuşturucu kullanan biri değilseniz beslenme değişiklikleri o kadar etkilemez.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 09 Ocak 2021, 17:20:42 »
tabi ki çok iyi bir beslenme kimse bu kadar uyamaz zaten mağara adamı değiliz sonuçta. üstüne en çok düşülmesi gereken konu masaj ve tedaviler. eğer ki aşırı sağlıksız beslenen sürekli sigara alkol uyuşturucu kullanan biri değilseniz beslenme değişiklikleri o kadar etkilemez.

alkol haftada 1-2 defa var.Onu da azaltmalıyım sanırım.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 09 Ocak 2021, 17:30:26 »
Ayrıca beslenme tavsiyelerine bende birkaç şey eklemek istiyorum.Bu besinlerin genel adı antioksidan içeren besinler ; antienflamatuar olarakta adlandırılır.Bunların en güçlüleri zerdeçal , zencefil , çörekotu , kuru üzüm ve zeytinyağıdır , uygulanabilirlik ve maliyet açısından en uygunları.
Ben doğal ev yoğurduna birer çay kaşığı zencefil , zerdeçal ve çörek otu atıp yiyorum.

Facebook Twitter Instagram