Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224067 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #465 : 10 Nisan 2021, 17:54:57 »
Hocam işe yarar dimi ?
Size soruyorum bilgili birisiniz ondan .
Peki gurleşmesi yeni saç çıkması için ne yapmalıyım?
Minoksil hayır Forte dışında sürmeli ne önerirsiniz yada içmeli

böyle devam et bir süre

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #466 : 10 Nisan 2021, 18:25:29 »
böyle devam et bir süre
inşallah işe yarar birde iğneleme tamamdır .
Siz olmasanız ne yapardım.  Çok teşekkür ediyorum diyorum sizden keşke siteyi 16 yaşında kesfetseydim

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #467 : 11 Nisan 2021, 08:23:51 »
Bu yaptıkların belki saçı korur diyorum bak belki , saç çıkarmayı hep geçtim.Dökülmeniz ilerlemişse hiç öyle umut verecek cümlelere gerek yok.
Ağır tedavilere girmeniz lazım.

Ağır tedavi korkutuyor beni

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #468 : 11 Nisan 2021, 11:36:18 »
böyle devam et bir süre

Birde her duşta masaj yapıyorum ilkten 10-15 tel gelirken . Şu an 2-3 tane ancak .
Haftada bir de magnezyum yağı ile masaj . Uygulayacağım yere bir fiş sonra sıkma masajı . Dikkat ettim de kulak üstü enseyi sıkınca böyle esnek ama üst taraf öyle değil .
Masajı yaptığından bazen kafa derimde hafif karıncalanma tatlı kaşıntı oluyor ise mi yarıyor acaba ?
Birde magnezyum yağı yakıyor ilk beş dakika falan zarar vermez dimi ? Ne kadar kafada bekleteyim

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #469 : 11 Nisan 2021, 14:31:37 »
böyle devam et bir süre
Hocam siz masaj yapıyor musunuz ya da tarak ile kafadaki kan akışını hızlandırıyor musunuz? Ben tarak ile yapmaya başladım ve 10-20 tel saçım dökülüyor korktum açıkçası devam etmeye, yapıyorsanız sizde de böyle miydi süreç?

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #470 : 11 Nisan 2021, 14:54:02 »
Hocam siz masaj yapıyor musunuz ya da tarak ile kafadaki kan akışını hızlandırıyor musunuz? Ben tarak ile yapmaya başladım ve 10-20 tel saçım dökülüyor korktum açıkçası devam etmeye, yapıyorsanız sizde de böyle miydi süreç?

Hayır tarak ile değil . Şahsi görüşüm tarak en güzel saç kısa iken oluyor . Şu an saçım uzun . Tarak etkili ama saç görünce insanın içi gidiyor :))
Video da var . Tutup sıkma 10-20 saniye boyunca her yerimi yaptım 10-15 dakika . Her duşta da 5-6 dakika yapıyorum . Sert yapmaya özen gösteriyorum ama saça değil kafa derisine .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #471 : 11 Nisan 2021, 15:20:29 »

ikisini de yapıyorum 10 20 tel ne ki yüzlerce dökülüyor benim ama dökülmesi hoşuma gidiyor çünkü her seferinde daha güçlü çıkıyorlar

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #472 : 11 Nisan 2021, 16:21:48 »
ikisini de yapıyorum 10 20 tel ne ki yüzlerce dökülüyor benim ama dökülmesi hoşuma gidiyor çünkü her seferinde daha güçlü çıkıyorlar
Hocam o her seferinde daha güçlü çıkıyorlar kısmından eminiz değil mi? ;D
Kendimde bir değişim görsem ya da bu forumda yapıp da başarıya ulaşan birini görsem kesinlikle devam edeceğim ama çok korkutuyor kafada saç kalmayacak gibi geliyor sanki dökülenleri gördükçe. Zaten benim önler ekimlik hale geldi iyice, şimdi olan da dökülürse çıkmaz diye korkuyorum.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #473 : 11 Nisan 2021, 16:23:56 »
Hayır tarak ile değil . Şahsi görüşüm tarak en güzel saç kısa iken oluyor . Şu an saçım uzun . Tarak etkili ama saç görünce insanın içi gidiyor :))
Video da var . Tutup sıkma 10-20 saniye boyunca her yerimi yaptım 10-15 dakika . Her duşta da 5-6 dakika yapıyorum . Sert yapmaya özen gösteriyorum ama saça değil kafa derisine .
Evet hocam katılıyorum, saçla ilgili herhangi bir tedavide saçın kısa olması daha iyi oluyor. Sanki sıfırdan başlamışsın gibi bir his geliyor ayrıca ama ben hayatım boyunca 3 numara bile yapmadım saçımı hiç, o yüzden sırf bunun için saçımı keseceğimi sanmıyorum. :D

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #474 : 11 Nisan 2021, 16:25:56 »
Hocam o her seferinde daha güçlü çıkıyorlar kısmından eminiz değil mi? ;D
Kendimde bir değişim görsem ya da bu forumda yapıp da başarıya ulaşan birini görsem kesinlikle devam edeceğim ama çok korkutuyor kafada saç kalmayacak gibi geliyor sanki dökülenleri gördükçe. Zaten benim önler ekimlik hale geldi iyice, şimdi olan da dökülürse çıkmaz diye korkuyorum.

avodart kullanırken eminim :) yani dökülmeler fazla ama ilk başlarda seyrek nw2 iken şu an gür nw1 gibiyim , çizgi olarak da ergenlikteki gibiyim ama hala önler tam bir saç formunda değil tahminen 1 yıla kadar daha süreceğini düşünüyorum

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #475 : 11 Nisan 2021, 19:17:27 »
avodart kullanırken eminim :) yani dökülmeler fazla ama ilk başlarda seyrek nw2 iken şu an gür nw1 gibiyim , çizgi olarak da ergenlikteki gibiyim ama hala önler tam bir saç formunda değil tahminen 1 yıla kadar daha süreceğini düşünüyorum
Hocam peki avodartı sürekli kullanacak mısınız yoksa atıyorum 1 senenin sonunda finasteride geçiş yapmayı filan düşünüyor musunuz?
Ben de en kısa zamanda haftada 1 dutasterid almayı düşünüyorum finasteridin yanında.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #476 : 11 Nisan 2021, 19:37:47 »
@oralminokdidil
Nw kaçtın nw1 oldun çok merak ettim ve yaşınız .
Ben sanırım nw 3 um . Doğuştan hep önüm v harfi gibiydi nw 2 sanirim

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #477 : 11 Nisan 2021, 19:41:45 »
Hocam peki avodartı sürekli kullanacak mısınız yoksa atıyorum 1 senenin sonunda finasteride geçiş yapmayı filan düşünüyor musunuz?
Ben de en kısa zamanda haftada 1 dutasterid almayı düşünüyorum finasteridin yanında.

yok finasterid kullanmayı düşünmüyorum ta ki kintor iki tane antiandrojen çıkarıyor onlar çıkana kadar avodart devam

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #478 : 11 Nisan 2021, 19:42:53 »
@oralminokdidil
Nw kaçtın nw1 oldun çok merak ettim ve yaşınız .
Ben sanırım nw 3 um . Doğuştan hep önüm v harfi gibiydi nw 2 sanirim

2 ydim ama daha çok genel seyrelme vardı  21im

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #479 : 11 Nisan 2021, 19:46:26 »
2 ydim ama daha çok genel seyrelme vardı  21im
21 yaşında nasil bu kadar bilgilisin hacı sen .Bildiğini ülkedeki dermatologların çoğu bilmiyor maaşallah

Facebook Twitter Instagram