Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224219 defa)

Eser Comak

• Yeni üye
  • *
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #345 : 04 Mart 2021, 22:44:06 »
eğer bir başlıkta yanetki yazısını görürsem ona tıklamıyorum artık, en çok reçete edilen ilaçlardan biri ve çok az bir kesim görüp belirtse bile bu internette bir sürü kişi gibi gözüküyor.  onun dışında kelleşmenin verdiği psikoloji finin yanetkisinden kötüdür eminim.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2671934/
bu linke göre yaş arttıkça reseptör sayısı artıyor gözüküyoe yanlış anlamadıysam

Dusen androgen miktarina tepki olarak belki vucut arttiyor olabilir. Kellesme kotu tabi ama en dusuk yan etki profiline sahip tedavileri kovalamak icin caba harcamak da lazim. Benim yazdigim seyler korku salmak adina degil de farkindalik getirmek amaciyla kullanan ve kullanicak kisilere. Gunun sonunda ben de yillardir finasteride alan biriyim. Neurostroid profiline zarar verip kellige olan savasi daha fazla kafamiza takma ihtimalimiz de var. Sonuc olarak NW0 NW1 ya donmek son derece zor bir kez yol aldiysa AGA HT disinda. Mesela dutastride konusunda topical dutastride uzerine olan calismalar var ve umut verici duruyor gayet. Oralden once topikal onerirdim ben cevreme ancak onda da topikal dutastride nasil yapilcak sikintisi var avodart soft-gel oldugu icin. Bir eczane baglantisi olan varsa boyle bir seye girisilebilir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #346 : 05 Mart 2021, 16:38:56 »
botox yapılalı 2 gün oldu , etkisi aslında dün akşam başlamıştı 1 hafta sonra tam oturacağı söyleniyor. açıkçası çok memnunum şu anlık keşke daha fazla yapılsaydı 160 170 ünite yapıldı birdahaki seansta 250 ünite isteyeceğim yanlara ve arkaya da. daha önce de scalp için hamur gibi oldu derdim fakat bu farklı bir seviyeymiş resmen kafamı öne eğince saç derim akıyor. duştan sonra hep kasılırdı saç derim bugün denedim hiç kasılmadı ayrıca scalpta müthiş bir rahatlama var. 750 tl ödedim 4 6 ay kalacağı düşünülürse bedava aslında. saç dökülmesi konusunda tek pişmanlığım her tedaviye geç başlamış olmak altın anahtar gerçekten erkenden her şeyi yapmak. 15 yaşında botox yaptırdığımı düşünüyorum bu esneklikte bir scalpta saç dökülnesi imkansız geliyor. masajlar daha kolay olacak diye düşünüyorum artık biraz ara vermiştim geri başlayacağım.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #347 : 07 Mart 2021, 00:04:59 »
Umarım işe yarar hocam. İstanbul'da uygun fiyata bu işi yapan birini bilen var mı arkadaşlar?

NoBald

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #348 : 07 Mart 2021, 00:12:43 »
Oralminoxidil botoksu nerede yaptırdığını yazabilir misin? Önceki konuşmalarda yazdıysan da göremedim kusura bakma. Burdan yazmak istemezsen eğer özelden de yazabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #349 : 07 Mart 2021, 00:28:06 »
botox yapılalı 2 gün oldu , etkisi aslında dün akşam başlamıştı 1 hafta sonra tam oturacağı söyleniyor. açıkçası çok memnunum şu anlık keşke daha fazla yapılsaydı 160 170 ünite yapıldı birdahaki seansta 250 ünite isteyeceğim yanlara ve arkaya da. daha önce de scalp için hamur gibi oldu derdim fakat bu farklı bir seviyeymiş resmen kafamı öne eğince saç derim akıyor. duştan sonra hep kasılırdı saç derim bugün denedim hiç kasılmadı ayrıca scalpta müthiş bir rahatlama var. 750 tl ödedim 4 6 ay kalacağı düşünülürse bedava aslında. saç dökülmesi konusunda tek pişmanlığım her tedaviye geç başlamış olmak altın anahtar gerçekten erkenden her şeyi yapmak. 15 yaşında botox yaptırdığımı düşünüyorum bu esneklikte bir scalpta saç dökülnesi imkansız geliyor. masajlar daha kolay olacak diye düşünüyorum artık biraz ara vermiştim geri başlayacağım.
Minoxil dongü başladı saçım tekrardan basa döndü minox surdukten sonraki hali psikolojim bozuluyor gorünce

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #350 : 07 Mart 2021, 03:55:24 »
Minoxil dongü başladı saçım tekrardan basa döndü minox surdukten sonraki hali psikolojim bozuluyor gorünce

Arkadaslar Bu minox döngüsü varsa aslinda avantajsiz bir ilac degilmi? Saclar bir iglesiyor... bir eski haline dönüyor?
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #351 : 07 Mart 2021, 19:47:12 »

Sende minoxil görevini yerine getirmeden dökülmüş sanki yani nekadar kullandinki bu hale geldi agresif bir dökülmen var senin.İlk defa görüyorum bukadar kısa surede saclarin döküldügune.Normalde minoxil zaten 4-6 aylarda gelişim gösterir sende tam tersi bu sürelerde dökülmüş.Ben şuan çok memnunum minoxil den foam olanını kullaniyorum tabi saçlarımı korusun yeter düşüncesindeyim.önler çok kötü benimde vertex bölgesi açılması gerçekten en kötü bölge . önlere sıklaştirma ekimi yapsamda foam minoxili bırakmam taki  daha iyi bir ürün gelene kadar .

rodok

• Full Member
« Yanıtla #352 : 07 Mart 2021, 19:50:38 »
Sende minoxil görevini yerine getirmeden dökülmüş sanki yani nekadar kullandinki bu hale geldi agresif bir dökülmen var senin.İlk defa görüyorum bukadar kısa surede saclarin döküldügune.Normalde minoxil zaten 4-6 aylarda gelişim gösterir sende tam tersi bu sürelerde dökülmüş.Ben şuan çok memnunum minoxil den foam olanını kullaniyorum tabi saçlarımı korusun yeter düşüncesindeyim.önler çok kötü benimde vertex bölgesi açılması gerçekten en kötü bölge . önlere sıklaştirma ekimi yapsamda foam minoxili bırakmam taki  daha iyi bir ürün gelene kadar .

Hocam hangi markanın foamunu kullanıyorsun? Rogaine ise internetten mi aldın?

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #353 : 07 Mart 2021, 22:53:07 »
Hocam hangi markanın foamunu kullanıyorsun? Rogaine ise internetten mi aldın?

Regaine foam kullanıyorum Almanya dan getirtiriyorum her sene temmuz aylarında saç sakal yaptığım için busene 14 tane getirmiştim bu temuzzdada 20 tane getirmeyi düşünüyorum internetten almam böyle ürünleri  o yüzden Hersene temmuz aylarında coklu getirtiyorum.

rodok

• Full Member
« Yanıtla #354 : 08 Mart 2021, 00:29:15 »
Regaine foam kullanıyorum Almanya dan getirtiriyorum her sene temmuz aylarında saç sakal yaptığım için busene 14 tane getirmiştim bu temuzzdada 20 tane getirmeyi düşünüyorum internetten almam böyle ürünleri  o yüzden Hersene temmuz aylarında coklu getirtiyorum.

Anladım hocam sağ ol.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #355 : 08 Mart 2021, 07:06:28 »
oralminoxidil hocam lipozomların hücre içine etken madde gndermede çok başarılı olduğu iddia ediliyor .finas ile lipozaomal losyon hazırlasak nasıl olur ?gerçi pek bilgi bulamadım nasıl yapılır fln ya da yapılabilir mi diye  varmı bu konuda bilgin ? lipozomların kana karışması da daha mı az tam çözemeddim olayı

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #356 : 08 Mart 2021, 10:41:47 »
oralminoxidil hocam lipozomların hücre içine etken madde gndermede çok başarılı olduğu iddia ediliyor .finas ile lipozaomal losyon hazırlasak nasıl olur ?gerçi pek bilgi bulamadım nasıl yapılır fln ya da yapılabilir mi diye  varmı bu konuda bilgin ? lipozomların kana karışması da daha mı az tam çözemeddim olayı

evet bizim yaptığımız fin losyon sistemik gidiyor zaten, lipozomal olması lazım yurtdışında yapan şirketler vardı

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #357 : 08 Mart 2021, 13:38:51 »
hocam eylulden beridir kullaniyorum ilk baslarda cok guzel etki aldim ilk 3 4 ay saclar fiskırdı sonra corona oldum dokulmem maks seviyeye ulasti suan boyle acik çok alopext t kullaniyorum tepeye 3 fis sabah aksam xpecia bide ama saclarim gozlerimin onunde gidiyor doktora gittim fin onermedi bu tedaviye devam et dedi

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #358 : 09 Mart 2021, 18:16:01 »
Dermastampı 7/1 e indirsemmi 10 günde 1 yapıyorum 1.5mm, ertesi gün kızarıklık kalmıyor kanamıyor çabuk iyileşiyor.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2021, 19:31:43 Gönderen: Farques »

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #359 : 09 Mart 2021, 19:24:44 »
Dermastampı 7/1 e indirsemmi günde 1 yapıyorum 1.5mm, ertesi gün kızarıklık kalmıyor kanamıyor çabuk iyileşiyor.

ben 0.5 0.7 dermapen yapıyorum şakaklara günlük.  ayda bir de 2mm yapacağım

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram