Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224262 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #316 : 22 Şubat 2021, 18:42:00 »
Siz Dermastamp uygulayinca ayni yerden kac kere geciyorsunuz? Ben bugün tüm kafada 30 dk uyguladim.
Aynı yerde 3-4 ten fazla geçme hocam. Yara oluyo kabuklanma oluyor

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #317 : 22 Şubat 2021, 20:42:27 »
Aynı yerde 3-4 ten fazla geçme hocam. Yara oluyo kabuklanma oluyor

Aynen hocam Bende de hafif kabuklanma olmus bugün :( ya emin olamiyorum yeterince yaptim mi diye, ondan bazen abartiyorun.
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #318 : 23 Şubat 2021, 01:04:42 »
Yarın koçtaşdan su filtresi bakıcam, küvetin musluk tarafındaki bölgedeki duvarlar hep beyaz kireç, tabaka olmuş resmen falçatayla kazırsın o derece. Bunu araştırıyorum kaç gündür, artık hiç yıkanasım gelmiyo duştan çıkınca suratım saç derim kupkuru oluyor hissediyorum o kireç tabakasını. Alıp takınca fark hissedersem yazarım. Ucuz yollu bişey takarım ama kesin, kaliteli olanlar çok pahalı.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #319 : 23 Şubat 2021, 05:15:55 »
Yarın koçtaşdan su filtresi bakıcam, küvetin musluk tarafındaki bölgedeki duvarlar hep beyaz kireç, tabaka olmuş resmen falçatayla kazırsın o derece. Bunu araştırıyorum kaç gündür, artık hiç yıkanasım gelmiyo duştan çıkınca suratım saç derim kupkuru oluyor hissediyorum o kireç tabakasını. Alıp takınca fark hissedersem yazarım. Ucuz yollu bişey takarım ama kesin, kaliteli olanlar çok pahalı.
Hocam joy swan marka aldım ben bayağı iyi. Klor kokusu hiç yok. Banyo bataryasını temizlemeiştim takarken hala su lekesi olmadı işe yarıyo yani. Saçlarımda önceden sertti şuan fönlü gibi sanki. dolgunlaştı tavsiye ederim onu. Ben 100 e almıştım şuan 127 olmuş fiyatı oynak biraz  :D

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #320 : 23 Şubat 2021, 17:58:12 »
Hocam joy swan marka aldım ben bayağı iyi. Klor kokusu hiç yok. Banyo bataryasını temizlemeiştim takarken hala su lekesi olmadı işe yarıyo yani. Saçlarımda önceden sertti şuan fönlü gibi sanki. dolgunlaştı tavsiye ederim onu. Ben 100 e almıştım şuan 127 olmuş fiyatı oynak biraz  :D
Nereden aldın peki? Kartuşu değiştirmek gerekiyormuş sanırım bu filtrelerde.

Dediğin gibi kireç yoksa saç daha yumuşak oluyor, özellikle eski binaların şebekelerinde var bu durum, zaten ben küvette görüyorum bu kireci, bunun kafamda olduğunu düşündükçe aylardır yıkanmıyomuş gibi hissettim son bi kaç gündür.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #321 : 23 Şubat 2021, 19:42:35 »
Nereden aldın peki? Kartuşu değiştirmek gerekiyormuş sanırım bu filtrelerde.

Dediğin gibi kireç yoksa saç daha yumuşak oluyor, özellikle eski binaların şebekelerinde var bu durum, zaten ben küvette görüyorum bu kireci, bunun kafamda olduğunu düşündükçe aylardır yıkanmıyomuş gibi hissettim son bi kaç gündür.
n11 den  aldım. Filtre hepsinde değişiyo mecburen. Filtre ömrü 24,000 litreymiş. Eski bina yeni bina farketmez şebeke suyu klorlu. Ben memnunum baya fiyatı yüksek gibi biraz da yapacak bir şey yok filtresi de 65 tl galiba -1 tanesi

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #322 : 25 Şubat 2021, 17:43:00 »
arkadaşlar tedavi konusunda tamam olduğumu düşünüyorum  oral minoxili bıraktım en son vücutta kıllanmayı arttırdığı için .sürekli foruma girmek saç konusunu düşünmek araştırmak beni yıpratıyor. bu yüzden uzun bir süre ara vereceğim foruma  uğramayacağım saç konusunu düşünmeyeceğim. herkese saçlı günler dilerim 

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #323 : 25 Şubat 2021, 19:00:53 »
arkadaşlar tedavi konusunda tamam olduğumu düşünüyorum  oral minoxili bıraktım en son vücutta kıllanmayı arttırdığı için .sürekli foruma girmek saç konusunu düşünmek araştırmak beni yıpratıyor. bu yüzden uzun bir süre ara vereceğim foruma  uğramayacağım saç konusunu düşünmeyeceğim. herkese saçlı günler dilerim 
Kaçamassın gel buraya. :D Kendine iyi bak madem sağol çok yardımcı oldun bana ve foruma. Görürsen; imzandakiler hariç kullandığın bişey yok sanırım?
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2021, 19:09:33 Gönderen: Farques »

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #324 : 25 Şubat 2021, 19:05:56 »

Ara sıra bakıp çık istersen, yorum yapma ama. Dikkat et kendine, mutlu bir yıl dilerim.

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #325 : 25 Şubat 2021, 19:23:26 »

Üzdün be reis :( yolun açık olsun
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #326 : 25 Şubat 2021, 19:53:11 »
 oral yiğen bilgilerine ihtiyac var forumda ama yıprandıysan kafanı dinlendir bir süre.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #327 : 26 Şubat 2021, 00:47:06 »
Bi hafta izin yap yeter başkan :D
Arayı açma

Eser Comak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #328 : 01 Mart 2021, 22:57:21 »
Eksi sozlukte sac dokulmesi ile ilgili basligi incelerken buraya geldim. Yaziyi okudum bastan sona. Bir cok bilgiyi turk kullanicisina sunmussunuz internette olan o yuzden tesekkurler faydali bilgileri yaydiginiz icin ancak gozume takilan bir sey oldu. Ikizlerden bahsetmissiniz ve gen ifadesi hipoteziniz icinde ornek olarak vermissiniz. Ancak o ikizlerden sac dokulmesi yasayamayan kisinin senelerdir dutastride kullandigini biliyor musunuz? Yani demeye calistigim kellesmeyen ikizin gen ifadesi farkli oldugu icin degil serum DHT seviyelerini yuzde 90 indirdigi icin saclari dokulmedi ya da inanilmaz derecede yavasladi.

"İstatistikler ne kadar sert yaparsanız o kadar başarılı olduğunuzu gösteriyor. Saç derinizi videodaki gibi ya da aşağıdaki resim gibi bükebilirseniz saç dökülmesi sorununuz bitecek."

Bu cok umut verici ancak bir o kadar da yersiz bir soylem gibi geldi. Bana kaynak olarak gosterebilceginiz bir makale var midir. Dil olarak ingilizce sorun degil.

Bu arada son olarak dutasteride in type 1 enzim aktivitesini de bloke ettiginden oturu neurosteroid profiline yan etkisi oldugu tartisilmakta. Onu da arastirmanizi oneririm. Mental yan etkiler finastride ile raporlaniyor ve bu yan etkilerin dutastride ile daha fazla olma durumu olabilir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #329 : 02 Mart 2021, 11:49:46 »
Eksi sozlukte sac dokulmesi ile ilgili basligi incelerken buraya geldim. Yaziyi okudum bastan sona. Bir cok bilgiyi turk kullanicisina sunmussunuz internette olan o yuzden tesekkurler faydali bilgileri yaydiginiz icin ancak gozume takilan bir sey oldu. Ikizlerden bahsetmissiniz ve gen ifadesi hipoteziniz icinde ornek olarak vermissiniz. Ancak o ikizlerden sac dokulmesi yasayamayan kisinin senelerdir dutastride kullandigini biliyor musunuz? Yani demeye calistigim kellesmeyen ikizin gen ifadesi farkli oldugu icin degil serum DHT seviyelerini yuzde 90 indirdigi icin saclari dokulmedi ya da inanilmaz derecede yavasladi.

"İstatistikler ne kadar sert yaparsanız o kadar başarılı olduğunuzu gösteriyor. Saç derinizi videodaki gibi ya da aşağıdaki resim gibi bükebilirseniz saç dökülmesi sorununuz bitecek."

Bu cok umut verici ancak bir o kadar da yersiz bir soylem gibi geldi. Bana kaynak olarak gosterebilceginiz bir makale var midir. Dil olarak ingilizce sorun degil.

Bu arada son olarak dutasteride in type 1 enzim aktivitesini de bloke ettiginden oturu neurosteroid profiline yan etkisi oldugu tartisilmakta. Onu da arastirmanizi oneririm. Mental yan etkiler finastride ile raporlaniyor ve bu yan etkilerin dutastride ile daha fazla olma durumu olabilir.

1 evet hatta sonradan kel olan da başlıyor dut kullanmaya ve o da iyi bir sonuç alıyor. ilk bölümde 16. kaynak ikizlerle ilgili
2 masajın işe yaradığına dair çok fazla araştırma var masaj hatta bir nevi iğneleme gibi. sadece kullanıcı deneyimlerine göre söyledim dediklerimi sert yapanlar daha iyi sonuç alıyor . bana kalırsa kelliğin sebebi kafanın zamanla büyümesi ve derinin buna eşlik edememesi. tabi bu süreçte yüzlerce hormon enzim var.

3 kendim de fin ve dut kullanmış biri olarak finde beyin sisi yaşadığımı düşünüyorum ama dutta böyle bir etki yaşamadım. 5 ar ın engellenmesinden ziyade kan beyin bariyerini geçmekle alakalı olabilir. dutun molekül ağırlığı daha fazla ve molekülü daha büyük. fin duta göre vücutta daha fazla etkileşime giriyor diye de okumuştum. ikisini de kullanan başka kullancılar varsa benim gibi deneyimlerini paylaşabilirler.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Facebook Twitter Instagram