Gönderen Konu: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu  (Okunma sayısı 224278 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Genetik Saç Dökülmesi (AGA) Kılavuzu
« Yanıtla #285 : 18 Şubat 2021, 00:18:12 »
imkanı olan dermapen alsın imkanı olmayan para biriktirsin dermapen alsın, çinden alsın bir şekilde alsın. dermaroller, dermastamp bunlar dermapenin yanından geçemez arada 100 kat fark var. 

özellikle finasterid kullanmaktan korkan kişiler mutlaka alsın size yanetkisiz bir çözüm yolu. kendim dermapen almasam böyle garanti konuşmazdım ama dermstampa göre nerdeyse hiç acımadı dermstampta 1.5mm gözümden yaş gelirdi dermapen ile hem nerdeyse hiç acımadı hem de 10 katı kanamıştır. herkese tavsiye ederim mutlaka dermapen alın diğerleri resmen çin işkencesi ve aşırı ilkel.

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #286 : 18 Şubat 2021, 02:29:23 »
imkanı olan dermapen alsın imkanı olmayan para biriktirsin dermapen alsın, çinden alsın bir şekilde alsın. dermaroller, dermastamp bunlar dermapenin yanından geçemez arada 100 kat fark var. 

özellikle finasterid kullanmaktan korkan kişiler mutlaka alsın size yanetkisiz bir çözüm yolu. kendim dermapen almasam böyle garanti konuşmazdım ama dermstampa göre nerdeyse hiç acımadı dermstampta 1.5mm gözümden yaş gelirdi dermapen ile hem nerdeyse hiç acımadı hem de 10 katı kanamıştır. herkese tavsiye ederim mutlaka dermapen alın diğerleri resmen çin işkencesi ve aşırı ilkel.

Üstat ben böyle birşey görmüştüm:
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #287 : 18 Şubat 2021, 03:42:10 »

hocam uzun saçta kullanımı rahat mı? siz ne kadara almıştınız bu arada

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #288 : 18 Şubat 2021, 04:58:27 »
Bu dermastamp olayı önceden acıtmıyodu scalp taş gibi olmuş 😀 masajla baya yumuşadı şuan dermastamp acayip acıtmaya başladı 2 hafta oldu kullanmıyorum gözümden yaş geliyo 😂 belkide tam batmıyodu.. dermapenlerde 1000 tl olmuş keşke 600 tlyken alsaydık fakirlik diz boyu

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #289 : 18 Şubat 2021, 05:16:28 »
1.5mm stamp siparişi verdim dün, bugün gelicek, korka korka aldım bakalım çok acıtıcak mı.. Dr pen a6 alıcaktım 1400 lira çok geldi.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #290 : 18 Şubat 2021, 10:13:19 »
hocam uzun saçta kullanımı rahat mı? siz ne kadara almıştınız bu arada

600 civarı ,  her şey kısa saçta daha rahat ama uzunda da kullanılır diğerlerine göre daha rahat

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #291 : 18 Şubat 2021, 10:16:27 »
1.5mm stamp siparişi verdim dün, bugün gelicek, korka korka aldım bakalım çok acıtıcak mı.. Dr pen a6 alıcaktım 1400 lira çok geldi.

hocam sıkıntı o acı değil aslında , saç için o acının 100 katına katlanırım bana koymaz zaten de ,acıyacağını bile bile kendin bastırmak koyuyor dermapende sadece tut oraya 2 saniyede bitti gitti

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

absorve

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #292 : 19 Şubat 2021, 01:43:46 »
hocam sıkıntı o acı değil aslında , saç için o acının 100 katına katlanırım bana koymaz zaten de ,acıyacağını bile bile kendin bastırmak koyuyor dermapende sadece tut oraya 2 saniyede bitti gitti

Hocam öncelikle müthiş bir konu, çok emek vermişsin eline koluna sağlık. Çok teşekkür ederiz.

Yaklaşık 8 buçuk ay önce saç ektirdim. İmzamda son halim mevcut. Dermapen almak istiyorum Bu dönemde kullanmam uygun olur mu? Ekte sunduğum iyi midir veya sizin tavsiyeniz var mı ? İğne kalınlığının önemi var mı? Uygulama konusunda tavsiye var mı ?

Açıkçası masaj zor geldiği için bu cihazı almayı istiyorum. Bu cihazı aldıktan sonra yine de masaja veya burada gratisin bir tarak ürününden bahsedilmişti, onu da uygulamaya gerek olur mu ?

Diğer sorum dermatoloğa gittiğimizde tam olarak liste halinde şu testleri yaptırmak istiyoruz diyebileceğimiz testleri söyleyebilir misiniz?

Çok soru sordum sanırım 🙃 şimdiden hem konu için hem de olası cevaplar için teşekkür ediyorum 🙏
Saç ekimim Asmed (Koray Erdoğan) 5020 Grafts

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14391.0

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #293 : 19 Şubat 2021, 01:56:03 »
Hocam öncelikle müthiş bir konu, çok emek vermişsin eline koluna sağlık. Çok teşekkür ederiz.

Yaklaşık 8 buçuk ay önce saç ektirdim. İmzamda son halim mevcut. Dermapen almak istiyorum Bu dönemde kullanmam uygun olur mu? Ekte sunduğum iyi midir veya sizin tavsiyeniz var mı ? İğne kalınlığının önemi var mı? Uygulama konusunda tavsiye var mı ?

Açıkçası masaj zor geldiği için bu cihazı almayı istiyorum. Bu cihazı aldıktan sonra yine de masaja veya burada gratisin bir tarak ürününden bahsedilmişti, onu da uygulamaya gerek olur mu ?

Diğer sorum dermatoloğa gittiğimizde tam olarak liste halinde şu testleri yaptırmak istiyoruz diyebileceğimiz testleri söyleyebilir misiniz?

Çok soru sordum sanırım 🙃 şimdiden hem konu için hem de olası cevaplar için teşekkür ediyorum 🙏

evet uygun olur bu model baya kaliteli zaten benimki m5 maddi durumum olsa bunu alırdım. 12 iğneli al 24 36 önermem. bunu uyguladıktan sonra 1 gün boyunca masaj yapma ama masajı her türlü yapmanı öneririm yine masaj çok önemli. önemli olan testler tiroid hormonları demir ferritin çinko d vitamini  b12 dermatolog hepsini yazmasa da isteyin. uygulama ile ilgili şu video ve sonuç çok iyi 2mm ile değil 1.5 ile başlayın ilk

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

absorve

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #294 : 19 Şubat 2021, 02:06:08 »
evet uygun olur bu model baya kaliteli zaten benimki m5 maddi durumum olsa bunu alırdım. 12 iğneli al 24 36 önermem. bunu uyguladıktan sonra 1 gün boyunca masaj yapma ama masajı her türlü yapmanı öneririm yine masaj çok önemli. önemli olan testler tiroid hormonları demir ferritin çinko d vitamini  b12 dermatolog hepsini yazmasa da isteyin. uygulama ile ilgili şu video ve sonuç çok iyi 2mm ile değil 1.5 ile başlayın ilk

Teşekkürler tekrardan cevap için :) masaj artık alışkanlık haline getirmeye çalışacağız bakalım. Peki kaç günde bir kullanalım bu aleti ?

Peki bu gratisteki tarağa gerek olur mu artık ?
Saç ekimim Asmed (Koray Erdoğan) 5020 Grafts

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14391.0

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #295 : 19 Şubat 2021, 02:12:10 »
Teşekkürler tekrardan cevap için :) masaj artık alışkanlık haline getirmeye çalışacağız bakalım. Peki kaç günde bir kullanalım bu aleti ?

Peki bu gratisteki tarağa gerek olur mu artık ?

haftada veya 10 günde bir. benim önerdiğim tahta tarak güzel ama ikisini de almasanız olur masaj yeter

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #296 : 19 Şubat 2021, 02:14:58 »
Fermapen dermastamp dermaroller masaj yeşil çay karabfil nane pul biber yılan yağı boğa spermi kefir pekmez kabak çekirdeği kuş üzümü vs vs vs lütfen şunların bir işe yaramadığını yaramayacağını artık kabullenip paranızi zamaninizi ve saçınızi boşa kaybetmeyin

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #297 : 19 Şubat 2021, 02:44:00 »
Fermapen dermastamp dermaroller masaj yeşil çay karabfil nane pul biber yılan yağı boğa spermi kefir pekmez kabak çekirdeği kuş üzümü vs vs vs lütfen şunların bir işe yaramadığını yaramayacağını artık kabullenip paranızi zamaninizi ve saçınızi boşa kaybetmeyin

nw0 olsam senin gibi ben de böyle düşünürdüm. hayır mikroiğnelemenin minoxidilden daha çok saç çıkardığını gösteren çalışmalar var , işe yaradığını gösteren onlarca çalışma binlerce örnek var sonra senin gibi biri gelip işe yaramıyor diyor. şu ana kadar bu başlıkta hiç boş bir şey önermedim gece gece tilt ettin beni

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #298 : 19 Şubat 2021, 03:03:52 »
boş sıkıyorsun.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #299 : 19 Şubat 2021, 13:11:17 »
Gregor yapmış yine kafaları 😂
Masjın faydası var beyler ama nasıl var? Saç derinizde sertleşme taşlaşma vrasa bunu tekrar eski haline getirmek gerekli. Bi kaç ay oldu başlayalı esneklik geri gelmeye Başladı saç tellerimde kalınlaşma var. Ön çizgide minyatür saçlar vardı yıllardır ne dökülen nede uzayan onlarda gelişme var şuanlık bakalım ilerde ne olr bilmiyorum ama umut var şuan için. Dermastamp ta aynı şekilde şakaklarda saçlar çıktı tüy değil normal saç oldu  fin dut kullanmıyorum gerileme yok yavaşta olsa ilerleme var.biliyosunuz gerileme olmaması bile başarıdır en azından . Masaj iğneleme yapın
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2021, 14:25:35 Gönderen: Armaan »

Facebook Twitter Instagram