Gönderen Konu: 4 aylık minoxil kullanımı yorumlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 15760 defa)

Brabber987

• Full Member
Ynt: 4 aylık minoxil kullanımı yorumlarınızı bekliyorum
« Yanıtla #60 : 17 Şubat 2021, 00:09:10 »
Doktora gitmen bir etki etmez en fazla kan değerlerini öğrenirsin bu yan etki yaşayıp yaşanmayacağını ortaya çıkarmaz. İnsanların yanlış algıladığı şey bu. Ve aynı zamanda kandaki DHT seviyeleri herşey değil , DHT yerel olarakta üretilen bir hormon yani biz kanda %70 baskiladigimizda kafa derisinde o kadar baskilamiyoruz ya da başka bir yerde. Doktora gitmene gerek yok açıkçası hatta sana ne diyecek biliyor musun , sen ne yapıyorsun ilerde çocuğun olmaz falan filan. Evet binde bir hatta on binde bir ihtimal olabilir bu ama ben çevremde kalıcı yan etki gören görmedim hepsi bırakınca düzeldi. Doktorlar böyle birşeyin riskine girmiyor doğal olarak. Amerika'da içeri selam diyip saç dökülmem var diyene doktorlar direk finasterid yazıyor bizde maalesef doktorlarda çok bilgili değil bu konuda. Başlayıp başlamamak sana kalmış ama kendimden örnek vermem gerekirse kendim ilk başlarken çok korkuyordum ama şu anda çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ve kullanmadan ilacı kötüleyenlere sinir oluyorum.
Son aldigim bioxin sarimsakli sampuamdan sonra dokulmelerim asiri artti saclarim tülerdi dokülcek gibi oldu hala dogru sampuanu bulamadim

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #61 : 17 Şubat 2021, 05:01:51 »
Son aldigim bioxin sarimsakli sampuamdan sonra dokulmelerim asiri artti saclarim tülerdi dokülcek gibi oldu hala dogru sampuanu bulamadim
Seboderm ve sawpoo efsane , seboderm egzama için sawpoo dökülme için bunlardan birini kullan sarımsaklı şampuan kullanmayın çok fena kepek yapıyor

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #62 : 25 Şubat 2021, 17:00:43 »
Yazdıklarına tamamen katılmakla birlikte doktora gitmesinin bir zararı olduğunu düşünmüyorum hocam, ben de her ay kan veriyorum karaciğer enzimlerime bakıyor ters bir şey var mı diye. Ama üroloji kısmı için bir tetkik yapmıyor doktor, sanırım önemli olan da orası :d
durum bir şey yapmadığın sürece asla iyiye gitmez imkansız bunun olması
saçı korumak çıkarmaktan çok daha kolay
Merhaba hocam kan degerlerim su sekilde bir deger firlamis gibi yorumlariniz neler
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2021, 12:08:56 Gönderen: Brabber987 »

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #63 : 28 Şubat 2021, 13:12:15 »
Arkadaslar tekrardan basa dondüm diyebilirim
cikan saclar tekrardan dokuldu vertex yine acildi :(

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #64 : 13 Mart 2021, 13:59:37 »
%3 yan etki riski var bende ilk başladığım zamanlar çok korkuyordum hatta bugün eski fotoğraflarıma bakarken jinekomasti filan olurum diye göğüs uçlarını filan çekmişim onları gördüm :D ilaca al ve gerisini unut ilk bir ay içinde hafif testis ağrısı ya da sperm sıvılaşması olabilir bunlar hafif yan etkiler düzeliyor ilk aydan sonra. Cinsel olarakta aklın sürekli aşağıda olursa etkilenirsin psikolojik olarak. Psikolojini yüksek tut. Finasterid dışında bu yaşta kellesmeye basladiysak başka birşey işe yaramaz.
Sanırım  3 4 aya tepe bolgem tam anlamiyla dokulucek gittikce kotulesiyor

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 13 Mart 2021, 14:09:54 »
Keşke tepe için fin ön şakaklar için min kullansaydın kardeşim. Anti androjensiz tepe bölgesi her döngüde daha kötüye gidecek çünkü dökülmen nw7ye gidiyor malesef.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #66 : 13 Mart 2021, 14:17:06 »
Keşke tepe için fin ön şakaklar için min kullansaydın kardeşim. Anti androjensiz tepe bölgesi her döngüde daha kötüye gidecek çünkü dökülmen nw7ye gidiyor malesef.
hocam fin konusunda asiri korktum nedense gittigim hicbir doktorda kullan demedi suanda bu saclari kurtarmanin tek yolu fin gozukuyor bazen diyorum birak gitsin protez ekim dusunursun ileride ama psikolojim cok bozuk guzel saclarim vardi 1 2 sene mahvoldu kotu bir durum gercektennn

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 13 Mart 2021, 14:22:49 »
hocam fin konusunda asiri korktum nedense gittigim hicbir doktorda kullan demedi suanda bu saclari kurtarmanin tek yolu fin gozukuyor bazen diyorum birak gitsin protez ekim dusunursun ileride ama psikolojim cok bozuk guzel saclarim vardi 1 2 sene mahvoldu kotu bir durum gercektennn
Doktora kalsa erkek adamız bunla karşı karşıya kalcaz illa, bana da bunu dedi oturduğu yerden maaş almaya bakar doktor anca. Korkuyorsan boşver psikoloji çok önemli herşeyden önce.

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #68 : 13 Mart 2021, 14:28:29 »
Doktora kalsa erkek adamız bunla karşı karşıya kalcaz illa, bana da bunu dedi oturduğu yerden maaş almaya bakar doktor anca. Korkuyorsan boşver psikoloji çok önemli herşeyden önce.
ekim yapılır mı bu saça hocam ileride yoksa kelliğe alışıcaz mı

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 13 Mart 2021, 21:53:56 »
ekim yapılır mı bu saça hocam ileride yoksa kelliğe alışıcaz mı
Salarsan kendi haline zor görünüyor inşallah yanılırım herşey gönlünce olsun.

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #70 : 13 Mart 2021, 22:27:49 »
önerdiğiniz bir tedavi şekli var mı şuan minox ve xpecia kullanıyorum

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 15 Mart 2021, 00:17:17 »
klasik minoxil hikayesi bu ilaca verilen paraya ve kullanırkenki emeğe yazık keşke onun yerine evocapil benzeri bir sprey kullansaydın.

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #72 : 17 Mart 2021, 17:03:17 »
klasik minoxil hikayesi bu ilaca verilen paraya ve kullanırkenki emeğe yazık keşke onun yerine evocapil benzeri bir sprey kullansaydın.
evocapil pek faydası olmadığını söylüyorlar hocam

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #73 : 17 Mart 2021, 23:42:06 »
hocalarim bakiuorumda eylül ayinda cok guzel saclarim varmis suan berbat durumda bu kadar agresif dokulme neden olmus olabilir minoxtan olabilir mi diye dusunmeye basladim sahsen

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 18 Mart 2021, 02:03:14 »
Finasterid başla geç kalmadan , vakit geçiyor ve geç kalıyorsun ilerde pişman olacaksın. Korku senaryolarını fazla dinleme çoğu kişi yan etki görmüyor görenlerde bırakınca gidiyor.

Facebook Twitter Instagram