Gönderen Konu: 4 aylık minoxil kullanımı yorumlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 15803 defa)

Brabber987

• Full Member
Ynt: 4 aylık minoxil kullanımı yorumlarınızı bekliyorum
« Yanıtla #15 : 19 Ocak 2021, 00:52:54 »
  Sabır ve Zaman minox kullanan herkes bu dongu olayını yasıyor kimileri cok agresif kimileri cok hafif geciriyor sabır     ilaclarını kulan finasterid her gun kullan dongu 1 aya biter durur   yaa minoxidile bulasmayacaktın yada bu psikolojiyi daima yasayacaksınnn      dongu =sacın bir iyi bir kotuye giderek eski halini alması  budur  sabır sabır .
finasterid almiyorum yasim daha genc diye xpecia kullaniyorum hocam

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 19 Ocak 2021, 00:57:11 »
finasterid almiyorum yasim daha genc diye xpecia kullaniyorum hocam
  xpeciagunde 2 kez atttttt dokulme duracak   pekmez ye gunde 1 tane haslanmıs yumurta ye   ve bitkisel ne buluyorsan ot filan yeee cok yararlı bak ben nasıl dogal konusuyorum dogal ne buldun yeeee....    Sabır Zaman
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #17 : 19 Ocak 2021, 13:24:56 »
  xpeciagunde 2 kez atttttt dokulme duracak   pekmez ye gunde 1 tane haslanmıs yumurta ye   ve bitkisel ne buluyorsan ot filan yeee cok yararlı bak ben nasıl dogal konusuyorum dogal ne buldun yeeee....    Sabır Zaman
Hocam son durum bu önler gitmeye basladi sanki bu önleri korumam gerek bu tedavi yeterli midir baska ne yapmaliyim sac durumum nasil sizce

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Ocak 2021, 13:31:11 »
Hocam son durum bu önler gitmeye basladi sanki bu önleri korumam gerek bu tedavi yeterli midir baska ne yapmaliyim sac durumum nasil sizce
  Kardesim   onler gitmeye basladıyda oralara dermorollerda kucuk gozenekler ac sonra minoxidil daha artık ne kullanıyorsan sıkkkk oralarda verim alman yuksek on bolge sıklasır ama sana tavsiyem procabil kullanman  sampuan olarakta bitkisel sampuan kullan   ....   senin dokulmen agresifif kardesim finasterid proscar al 6 ya  8 ebolll kullan 0.25 gr olsa bile senin isini gorur bu oran zararsızdır .. kullanabilirsin
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2021, 13:45:19 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #19 : 19 Ocak 2021, 13:40:37 »
  Kardesim   onler gitmeye basladıyda oralara dermorollerda kucuk gozenekler ac sonra minoxidil daha artık ne kullanıyorsan sıkkkk oralarda verim alman yuksek on bolge sıklasır ama sana tavsiyem procabil kullanman  sampuan olarakta bitkisel sampuan kullan   ....   senin dokulmen agresifif kardesim finasterid proscar al 6 ya bolll kullan 0.50 gr olsa bile senin isini gorur
Hocam sampuan ne onerirsiniz dermoroller kac mm ben suanlik xpecia kullanicam saclarimda asiri yaglaniyor son zamanlarda saclarimda aşırı kırıklaşma var

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 19 Ocak 2021, 13:42:51 »
Hocam sampuan ne onerirsiniz dermoroller kac mm ben suanlik xpecia kullanicam saclarimda asiri yaglaniyor son zamanlarda saclarimda aşırı kırıklaşma var
      ben bioxin forte sarımsaklı sampuan kullanıyorum bunuda kullanabilirsin   vicht dorcos kepek karsıtı sampuan  yesil olanından bunu haftada 2 kez kullanabilirsin yada   bioblas sebamed        zigavus  sampuan bunlarda olabilir   1 mml dermorel uzunluk
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #21 : 21 Ocak 2021, 14:53:02 »
      ben bioxin forte sarımsaklı sampuan kullanıyorum bunuda kullanabilirsin   vicht dorcos kepek karsıtı sampuan  yesil olanından bunu haftada 2 kez kullanabilirsin yada   bioblas sebamed        zigavus  sampuan bunlarda olabilir   1 mml dermorel uzunluk
hocam xpexia internetten siparis ettim dogru mudur bu urun 71 lira eczanede 89 lira icerik farki mi var

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2021, 17:17:55 »
Hocam siyah sarimsak sampuani bixocin siparis ettim sebamed yaramadi hic daha da kotulestirdi bu yarar insallah

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 27 Ocak 2021, 17:50:04 »
hocam xpexia internetten siparis ettim dogru mudur bu urun 71 lira eczanede 89 lira icerik farki mi var
herzaman eczaneden al internetten cok sahtelerini yapıyorlar bir eczaneyle anlas  sabit bir fiyata her zaman alırsın     
 bioxin forte sarımsaklı ise yaramazsa sende bende yarıyor kisiden kiseye fark ediyor bu ama kaliteli sampuandır  sarımsaklı olanı
vicky dorces dene o butun saclara iyi geliyor...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 27 Ocak 2021, 21:04:48 »
  Kardesim   onler gitmeye basladıyda oralara dermorollerda kucuk gozenekler ac sonra minoxidil daha artık ne kullanıyorsan sıkkkk oralarda verim alman yuksek on bolge sıklasır ama sana tavsiyem procabil kullanman  sampuan olarakta bitkisel sampuan kullan   ....   senin dokulmen agresifif kardesim finasterid proscar al 6 ya  8 ebolll kullan 0.25 gr olsa bile senin isini gorur bu oran zararsızdır .. kullanabilirsin
Procapil derken hangisi sağlam ben hairforte aldım iyidir inşallah

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 27 Ocak 2021, 21:22:36 »
Procapil derken hangisi sağlam ben hairforte aldım iyidir inşallah
iyidir iyi hair forte sacları korur kotu bir sprey degil ama cok iyide degil bir mimoxidil etmez ama dongude yok sacları fazla donguye sokmaz kullan yani ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 27 Ocak 2021, 21:51:58 »
iyidir iyi hair forte sacları korur kotu bir sprey degil ama cok iyide degil bir mimoxidil etmez ama dongude yok sacları fazla donguye sokmaz kullan yani ...
3 ay denicem eğer memnun kalırsam bunda kalırım baktım olmadı minoxa başlarım mecbur

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #27 : 14 Şubat 2021, 14:10:17 »
Hocam saclarim asiri inceldi ya minox tepeyi kurtariyor ama onlerdeki saclarim inceldi dokulme suan artti xpecia minox kombinasyonuna devam ediyorum kalinlastirmak icin ne yapmaliyim

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 14 Şubat 2021, 14:37:22 »
minox kullandıktan sonra mı önler iyice inceldi? kalınlaştırmak için fin şart.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 14 Şubat 2021, 14:46:07 »
Yaş 21 Finasterid önermeyenler oluyor ama bence saçlarını korumak istersen kullanmalısın. Ben 23 yaşındayım kullanıyorum en güçlü silahını oyuna sürmen gerekli.

Facebook Twitter Instagram