Gönderen Konu: Vichy Dercos Energising şampuan nasıl?  (Okunma sayısı 5190 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Vichy Dercos Energising şampuan nasıl?
« Yanıtla #15 : 04 Mayıs 2021, 14:34:19 »
bu nasıl yorum kdidjdfncncj

Pahalı.

Sabahları 8 fıs kullanıyorum.Gece terletiyor sanırım vücudu yoruyor.Evet fayda görüyorum.Saç derimide yumuşattı.Diplerden tüy geliyor.Saç kalitem arttı.Hızlı uzatıyor.Fakat deri döküntüsü ve kaşıntı yapıyor.Saçım kısa olduğundan ilk başta döktümü pek emin değilim.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2021, 14:50:47 »
Pahalı.

Sabahları 8 fıs kullanıyorum.Gece terletiyor sanırım vücudu yoruyor.Evet fayda görüyorum.Saç derimide yumuşattı.Diplerden tüy geliyor.Saç kalitem arttı.Hızlı uzatıyor.Fakat deri döküntüsü ve kaşıntı yapıyor.Saçım kısa olduğundan ilk başta döktümü pek emin değilim.
pahalı doğrudur ama ml yüksek ya çok uzun süre götürür bence. Bende suanki şok dökülme bitermi acaba bende hergün kullanıyorum arkadaş gibi de günlük 60 tel gidiyor saçlarım çok seyrek ince

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 04 Mayıs 2021, 18:19:57 »
pahalı doğrudur ama ml yüksek ya çok uzun süre götürür bence. Bende suanki şok dökülme bitermi acaba bende hergün kullanıyorum arkadaş gibi de günlük 60 tel gidiyor saçlarım çok seyrek ince

Biter devam edersen.Önce cansızlar dökülür yerine çıkar.Ama bırakırsan hemen olanda etkilenir.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Facebook Twitter Instagram