Hocam sizin kafa zaten kötü değil arka alan çok kaliteli kötü bir yer yapsa bile sonucun başarılı olacağını düşünüyorum (tabir-i caizse)
Son zamanlarda Bilgehan Aydın hocayı araştırıyorum . Sizin tercih etme nedeniniz neydi?
Yani bende forumdaki yorumlara, ön saç çizgisine ve tabi diğer burayı tercih eden arkadaşların en az 6 ay sonraki ve 1 ila 2 yıl sonraki resimlerinden, bunlara gelen yorumlardan değerlendirmemi yaptım. Bu şekilde bir karara vardım. Birçok yer ile görüştüm aslında ve çok farklı fiyatlar da geldi hatta tanıdığımız sayılabilecek bir başka firmadan bile teklif geldi çok uygundu ama içime sinmedi reklam gibi de olmasın tabi kişiye tercihe göre değişir bunlar ancak uzun araştırmalardan ziyade dediğim gibi 1.5 aylık bir forum araştırması neticesinde karar verdim ben. Ayrıca Bilgehan Aydın hocanın ekibiyle ilgili tatmin edici miktarda konu açıldığını ilerleyen zamanlarda güzel sonuçlar alınabildiğini düşündüm bu yüzden tercih ettim diyabilirim. Ancak daha tecrübeli arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin lütfen ama anladığım kadarıyla bu saç ekim mevzusu biraz şans, biraz kişiyle alakalı, biraz acı eşiğiyle, biraz yapan kişilerle, tabi biraz da kaliteli firmalarla alakalı sanırım. Çok değişken etmen var gibi.
Ayrıca belirteyim Bilgehan Aydın hoca ile sadece son gün klinik çıkışında sokakta yanyana geçtik haricinde görüşmedik bile
Zaten giderken bilgim vardı bu konudan ancak araştırıyorsunuz madem bilginiz olsun acizane.